Skip to main content

نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29782 توسط FeanoR
آواتار یاسمن منو یاد این میندازه که: اهههههههههههههههههههههههه این یاسمن از اول تا حالا، آواتارش رو عوض نکرده، چه اراده ای میخواد هااااااااااااااااااااااااااااااا... :D

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29785 توسط کوچکترین طرفدار

FeanoR نوشته: آواتار یاسمن منو یاد این میندازه که: اهههههههههههههههههههههههه این یاسمن از اول تا حالا، آواتارش رو عوض نکرده، چه اراده ای میخواد هااااااااااااااااااااااااااااااا... :D

جدا؟! :D
آواتار وحيد من رو ياد فيلماي وسترن ميندازه

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29793 توسط kingmichael
آواتار عرفان منو یاده موهای خوده عرفان میندازه :D :MJ3:

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29815 توسط Jasmine Jackson-mjforever
مال عرفان هم تا به حال عوض نشده :D یعنی یه جوریه که عکسمو ببینین میفهمین منم نه مایکل :D
اوتار امین هم جزو اولین عکس هایی هست که از مایکل و لیزا دیده بودم... یادم میاد اولی باری که در مورد مایکل سرچ کرده بودم این عکسه هم بود...........

mj for ever....

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #29844 توسط مایکلا
آواتار یاسمن منو یاد زمانی میندازه که مایکل به طرز عجیبی به دلم نشست. :x :x :x :x :x :x :x :x :* :* =P~ =P~ =P~ عاشق زیبایی =P~ تیپ =P~ ویدئو :x آهنگ :x صدا =P~ رقص =P~ و همه چیزش شده بودم. =P~ =P~ :x :* :daydreaming درست زمانی بود که اتهامات سال 2003 رو بهش زده بودن :cry: :cry: :cry: :( :( =(( =(( و با اینکه هیچی در مورد زندگیو شخصیتش نمیدونستم ولی از ته قلبم باور داشتم که بیگناهه :hug: :daydreaming ;;) و با وجود دیدن و شنیدن این اتهامات عاشقش شده بودم :x :* :daydreaming :x چون با اینکه اصلا نمیشناختمش بهش ایمان داشتم. :* :* :* :daydreaming :daydreaming :hug: :hug: ;;) ;;) 9 سال پیش با دیدن ویدئوی Smooth Criminal :MJ5: :mj6: :mj11: :mj12: و چشمک زدن مایکل در آخر ویدئو :x :* :daydreaming ;;) باعث شد که تا به امروز دیوونه وار عاشقش باشم :x :x :* :* :hilrs: و کلا زندگیمو تغییر داد. :hug: :daydreaming :x :* البته مایکلو از 5 سالگی میشناختمشو حتی این ویدئوشم دیده بودم ولی تا 9 سال پیش هیچ احساسی نسبت بهش نداشتم. =(( =(( =(( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by مایکلا.

بیشتر
12 سال 9 ماه قبل - 12 سال 9 ماه قبل #29845 توسط Daniyal
من توی همه ی اواتارهایی که بچه ها برای خودشون انتخاب کردن اواتار مایکلا رو بیشتر دوس دارم اخه توی این عکس مایکل یه جوری داره نیگا میکنه که من دوس دارم. :x :x :x :x :x :x
چشمهای درشت و شهلای مایک توی این عکس واقعا زیباست.
:* :* :* :* :*
امضای مایکلا هم که بسیار زیباس چون منو یاد مایکل جکسون میندازه.

من هر وقت اسم مایکل جکسون رو میشنوم یه همچین تصویری از مایک توی ذهنم نقش میبنده. (امضای مایکلا)

:mj9: :mj12:
Last edit: 12 سال 9 ماه قبل by Daniyal.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.356 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا