- تشکرهای دریافت شده: 1357
نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
13 سال 6 ماه قبل #21415
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
الان خیلی لاغر تر شدم و موهام رو حال ندارم مدل بدم و گرنه قدیم خوب مدل میدادم الان بیشتر سعی میکنم میرم بیرون معمولی باشم کلا تغییر اخلاقی دادم شدید
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 5 ماه قبل #21502
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
چقدر دلم واسه همتون تنگ شده . چقدر اینجا عوض شده .
به به اقا وحید رو نگا . نمردیم عکس شما رو هم دیدیم . فکر میکردم بخاطر این که میرقصی یکم لاقر تر باشی .
ولی قیافت شبیه یکی از بازیگر ها میمونه حالا کی رو اسمش رو یادم نیست ولی خیلی خوشحال شدم عکستو دیدم .
الان که این تاپیک رو دیدم و امضا ترمه رو دیدم یاد این افتادم ادما چقدر میتونن عوض بشن و تغییر کنن .
میتونن خیلی قشنگ روز تولد هم به هم حرف های عاشقونه بزنن ولی بعد یه مدت عکس یه نفر دیگه رو میزنن زیر امضاشون و میگن خیلی دوسش دارن . ترمه جان از حرفم ناراخت نشی منظور بدی ندارم فقط خیلی خیلی شوکه شدم در حد تیم ملی .
به هر حال از این که بازم اینجام خیلی خوشحالم و همتون رو دوست دارم .
به به اقا وحید رو نگا . نمردیم عکس شما رو هم دیدیم . فکر میکردم بخاطر این که میرقصی یکم لاقر تر باشی .

ولی قیافت شبیه یکی از بازیگر ها میمونه حالا کی رو اسمش رو یادم نیست ولی خیلی خوشحال شدم عکستو دیدم .
الان که این تاپیک رو دیدم و امضا ترمه رو دیدم یاد این افتادم ادما چقدر میتونن عوض بشن و تغییر کنن .
میتونن خیلی قشنگ روز تولد هم به هم حرف های عاشقونه بزنن ولی بعد یه مدت عکس یه نفر دیگه رو میزنن زیر امضاشون و میگن خیلی دوسش دارن . ترمه جان از حرفم ناراخت نشی منظور بدی ندارم فقط خیلی خیلی شوکه شدم در حد تیم ملی .
به هر حال از این که بازم اینجام خیلی خوشحالم و همتون رو دوست دارم .

www.fullmjj.ir
13 سال 5 ماه قبل #21503
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
قدیما نفر قبلی من بودما.
)
شاید قابل ندونستی محمد.
خوش اومدی پسر.دلم برات خیلی تنگ شده بود.
/
اواتارتم توپه توپه.

شاید قابل ندونستی محمد.
خوش اومدی پسر.دلم برات خیلی تنگ شده بود.

اواتارتم توپه توپه.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad
13 سال 5 ماه قبل #21505
توسط FeanoR
من الان فقط میخورم و میخوابم درسته من حدود 10 ساله میرقصم ولی خب دو ساله هم نرقصیدم و فقط خوردن و خوابیدن و سرکار و درس دیگه استعداد چاقیم زیاده ولی میخوام برای رقص خودمو لاغر کنم دیگه من و ماهان داریم خودمون رو جر میدیم که اون چاق بشه من لاغر
)
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
m.yMJJ نوشته: به به اقا وحید رو نگا . نمردیم عکس شما رو هم دیدیم . فکر میکردم بخاطر این که میرقصی یکم لاقر تر باشی .
من الان فقط میخورم و میخوابم درسته من حدود 10 ساله میرقصم ولی خب دو ساله هم نرقصیدم و فقط خوردن و خوابیدن و سرکار و درس دیگه استعداد چاقیم زیاده ولی میخوام برای رقص خودمو لاغر کنم دیگه من و ماهان داریم خودمون رو جر میدیم که اون چاق بشه من لاغر

کمتر
بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21506
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
داداش ببخشید جو گرفته منو دیگه .
) اخه مدت زیادی میشه اینجا نبودم .
داداش احسان شما تو قلب مایی . شما که همیشه عکس هات توپه .
مثل همیشه قشنگه . مثل این که خیلی هم طرفدار داری داش احسان .
خیلی دلم برات تنگ شده بود .

داداش احسان شما تو قلب مایی . شما که همیشه عکس هات توپه .
مثل همیشه قشنگه . مثل این که خیلی هم طرفدار داری داش احسان .
خیلی دلم برات تنگ شده بود .

www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Ehsan
کمتر
بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21507
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
امضامو عوض کردم یکم تنوع بشه . مثل همیشه دنجروس تور . عشق دنجروس تورم دیگه کاریش نمیشه کرد . 
مخصوصا این عکس خیلی قیافه مایکل باحال و بامزس

مخصوصا این عکس خیلی قیافه مایکل باحال و بامزس

www.fullmjj.ir
زمان ایجاد صفحه: 0.341 ثانیه