- تشکرهای دریافت شده: 408
انتخاب کنید!
کمتر
بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #13303
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: انتخاب کنید!
من فقط میخوام جوابتو بدم . ولی یکی دیگه بیاد انتخاب کنه .
ببین این اهنگ از نظر من خیلی خاصه . چرا ؟
گذشنه از ویدئو و معنی قشنگ اهنگش . ریتم اهنگ واقعا محشره . من اهنگ هایی که با ریتم اروم شروع میشن و ادمو به اوج میبرن و دوباره ریتم اروم میشه رو خیلی دوست دارم . تو اهنگ هایه مایکل یکی این اهنگ اینجوریه یکی man in mirror . البته بیشتر earth song . و خوب حالا چرا میگم رویال کنسرت ؟
فکر کنم ندیدی که اگه میدیدی دیگه نمیپرسیدی چرا ؟
اخرش وقتی اهنگ داره کم کم تموم میشه و ریتم اروم میشه مایکل شروع میکنه با یه صدای خش دار به خوندن یه قسمت کوچولو از این اهنگ . این قسمت و چندین بار تکرار میکنه . ولی با این که تکراریه من از دیدنش سیر نمیشم . البته میدونی چیه ؟
سلیقه هر کی فرق داره . من یکیو دیدم که عاشق رقص مایکله و وقتی میبینه دهنش باز میمونه ولی میگه صداشو دوست ندارم . یا یکیو میشناسم نه زیاد مایکل میبینه و نه زیاد رقصشو میبینه . نه این که بدش بیاد ولی میگه فقط خودشو دوست داره . به خاطر کارای خوبش ( این اخریه واقعا عجیبه !!) تو اگه میخوای برو تو وب امید این رویال کنسرت رو دانلود کن . شاید تو هم نظر منو داشته باشی .
راستی باز من دارم تاپیکو خراب میکنم ؟
ببین این اهنگ از نظر من خیلی خاصه . چرا ؟
گذشنه از ویدئو و معنی قشنگ اهنگش . ریتم اهنگ واقعا محشره . من اهنگ هایی که با ریتم اروم شروع میشن و ادمو به اوج میبرن و دوباره ریتم اروم میشه رو خیلی دوست دارم . تو اهنگ هایه مایکل یکی این اهنگ اینجوریه یکی man in mirror . البته بیشتر earth song . و خوب حالا چرا میگم رویال کنسرت ؟
فکر کنم ندیدی که اگه میدیدی دیگه نمیپرسیدی چرا ؟
اخرش وقتی اهنگ داره کم کم تموم میشه و ریتم اروم میشه مایکل شروع میکنه با یه صدای خش دار به خوندن یه قسمت کوچولو از این اهنگ . این قسمت و چندین بار تکرار میکنه . ولی با این که تکراریه من از دیدنش سیر نمیشم . البته میدونی چیه ؟
سلیقه هر کی فرق داره . من یکیو دیدم که عاشق رقص مایکله و وقتی میبینه دهنش باز میمونه ولی میگه صداشو دوست ندارم . یا یکیو میشناسم نه زیاد مایکل میبینه و نه زیاد رقصشو میبینه . نه این که بدش بیاد ولی میگه فقط خودشو دوست داره . به خاطر کارای خوبش ( این اخریه واقعا عجیبه !!) تو اگه میخوای برو تو وب امید این رویال کنسرت رو دانلود کن . شاید تو هم نظر منو داشته باشی .
راستی باز من دارم تاپیکو خراب میکنم ؟
www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
14 سال 3 ماه قبل #13307
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: انتخاب کنید!
طوری نیست بابا دو تا پست و بعدم تاپیک میره سر جاش
یه سوال شما محدودیت دانلود ندارین همین طور گنده گنده دانلود میکنین
در ضمن من رقص مایکل و صدای مایکل و چیزی که میگه و اخلاقش و کلا همه چیشو دوست دارم
یه سوال شما محدودیت دانلود ندارین همین طور گنده گنده دانلود میکنین
در ضمن من رقص مایکل و صدای مایکل و چیزی که میگه و اخلاقش و کلا همه چیشو دوست دارم
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 3 ماه قبل #13311
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
شانس من فکر کنم خوب بوده . نه محدود دارم ولی اصلا شبیه 512 نیست . بعضی مواقع تو شب که مجانیه تا 4MB در ثانیه هم میره . به شما ها هم پیشنهاد میکنم همیشه محدود ولی پر سرعت بگیرید .
منم مثل تو هستم ولی بعضی ها فقط از یه اخلاق مایکل خوششون میاد .
yana
VS dirty diana
منم مثل تو هستم ولی بعضی ها فقط از یه اخلاق مایکل خوششون میاد .
yana
VS dirty diana
www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
14 سال 3 ماه قبل #13314
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
خیلی سخته انتخاب ولی بهخاطره دلیل هایی که گفتمu r not alone رو انتخاب میکنم و ۱۹میدم بهش
vs invincible
vs invincible
www.FullMJJ.IR [/size]
موضوع بسته شد.
14 سال 3 ماه قبل #13352
توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: انتخاب کنید!
من اخر نفهمیدم ساعت 12 تا 6 مجانی است یا 2 تا 7
you are not alone 19
you are not alone vs hold my hand
you are not alone 19
you are not alone vs hold my hand
موضوع بسته شد.
14 سال 3 ماه قبل #13357
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
بازم u r not alone 19
vs man in the mirror
vs man in the mirror
www.FullMJJ.IR [/size]
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 2.998 ثانیه