Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
عکس جالب
12 سال 3 ماه قبل - 12 سال 3 ماه قبل #33297
توسط ImaN
(ادمین: هشدار!!! محتوای شوکه کننده و ترسناک!)
تقدیم به همه ی مایکلی های با مرام فقط با صدای کم و بدون ترس وارد شید (اونایی که بیماری قلب دارن وارد نشن) ،محتوای این فایل فلش ترسناک میباشد!
تذکر: شماها یه چیزیتون بشه به من مربوط نیستا!
،بهتون هشدار دادم ،نگین نگفتی!
برای ورود روی لینک کلیک کنید:
uploadtak.com/images/w4167_DokhTar_irani.swf
تقدیم به همه ی مایکلی های با مرام فقط با صدای کم و بدون ترس وارد شید (اونایی که بیماری قلب دارن وارد نشن) ،محتوای این فایل فلش ترسناک میباشد!
تذکر: شماها یه چیزیتون بشه به من مربوط نیستا!
Last edit: 12 سال 3 ماه قبل by ImaN.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: blackfire
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
12 سال 3 ماه قبل #33313
توسط Elnaz
وقتی عکسهایی با مضمون ناراحت کننده / شوکه کننده میذارین باید قبلش هشدار بدین! پست ویرایش شد
Imanliver نوشته: تقدیم به همه ی مایکلی های با مرام فقط با صدای بلندوارد شید موزیک داره ،
وقتی عکسهایی با مضمون ناراحت کننده / شوکه کننده میذارین باید قبلش هشدار بدین! پست ویرایش شد
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
12 سال 3 ماه قبل #33314
توسط bahareh
من اینو تازه دیدم
)
یعنی مردما
خوبه الناز هشدار دادو اینطوری شدم وگرنه میرفتم اون دنیا
فکر کردم چون ایمان نوشته تقدیم به مایکلی ها و الناز هشدار داده یه چیز غمگین راجع به مایکله
کلیک کردم ...
خوب که نصف شب نبود
)
یعنی مردما
خوبه الناز هشدار دادو اینطوری شدم وگرنه میرفتم اون دنیا
فکر کردم چون ایمان نوشته تقدیم به مایکلی ها و الناز هشدار داده یه چیز غمگین راجع به مایکله
کلیک کردم ...
خوب که نصف شب نبود
)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ImaN
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
زمان ایجاد صفحه: 5.895 ثانیه