Skip to main content

خانواده فروپاشیده غرب

بیشتر
12 سال 1 هفته قبل #32508 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک خانواده فروپاشیده غرب
آزادی وقتی مفیده که فرد جنبه آزادی رو داشته باشه !

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 1 هفته قبل - 12 سال 1 هفته قبل #32510 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک خانواده فروپاشیده غرب
وحید بنظرت همجنس گرایی طبیعیه ؟! بنظر من دلیلش میتونه مشکل ژنتیکی باشه وگرنه آدم سالم و طبیعی این گرایش رو نداره.

دوران ازدواج های کورکورانه هم بنظرم هر چه زودتر باید تموم شه ، بقول تولستوی:
آدم ها اول جوان ها را با وجود این که همدیگر را دوست ندارند ، بقه عقد هم در می آورند و بعد از اینکه آن ها نمی توانند یک دیگر را تحمل کنند ، تعجب می کنند ... آخر چطور می توان با کسی زندگی کرد بدون اینکه عاشق اش بود ؟

بهاره ، اتفاقا در باستان وضع خیلی کشور ها بهتر و نیکو تر بود ، مثالش ایران باستان.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 1 هفته قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 1 هفته قبل - 12 سال 1 هفته قبل #32511 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک خانواده فروپاشیده غرب

Nikolay نوشته: وحید بنظرت همجنس گرایی طبیعیه ؟! بنظر من دلیلش میتونه مشکل ژنتیکی باشه وگرنه آدم سالم و طبیعی این گرایش رو نداره.

دوران ازدواج های کورکورانه هم بنظرم هر چه زودتر باید تموم شه ، بقول تولستوی:
آدم ها اول جوان ها را با وجود این که همدیگر را دوست ندارند ، بقه عقد هم در می آورند و بعد از اینکه آن ها نمی توانند یک دیگر را تحمل کنند ، تعجب می کنند ... آخر چطور می توان با کسی زندگی کرد بدون اینکه عاشق اش بود ؟

بهاره ، اتفاقا در باستان وضع خیلی کشور ها بهتر و نیکو تر بود ، مثالش ایران باستان.

آره طبیعی هستش، اینکه خیلی ها بدشون میاد، ربطی به اون فرد نداره. خیلی ها هستن گِی به دنیا میان مثال بارزش همین little richard یکی از پر تاثیرترین افراد توی موسیقی که حتی مایکل هم ازش تاثیر گرفته و یکی از پایه گذاران سبک فوق العاده Rock&Roll اما اونطوری بوده از هم اول.

من نظرم رو گفتم، همون بودش. انسان نمیتونه علایقش رو سرکوب کنه، علایقی که باهاش به دنیا اومده و علایقی که از یک دورانی بهش مبتلا شده. همجنس گرایی اینطوری نیستش که طرف امروز نباشه، فردا باشه، بیشتریشون از هم دوران بلوغ میفهمن که هیچ نوع، هیچ نوع، هیچ نوع علاقه ای به هیچ وجه به جنس مخالف ندارن و تازه یکسری هاشون که باهاش به دنیا میان. اینکه خیلی ها این گرایش رو ندارن معنی ش این نیست که بقیه نمیتونن به طور طبیعی این گرایش رو نداشته باشن.

ازدواج هم نیازی به یک دو خط چیزی نداره که شرعی بشه، ازدواج یعنی زندگی مشترک و یعنی رضایت دو طرف برای این زندگی.

دنیا نباید جای اجبار ها باشه، باید جای انتخاب ها باشه.

اگه فرهنگ الان ایران قوی بود، هیچوقت فرهنگ کشور دیگه ای روی ایران تاثیر نمیذاشت. همونطوری که فرهنگ غرب(به قول شما ها) روی خیلی از کشور ها تاثیر نمیذاره.

من نظرم همینه، نیازی هم نیست که بیشتر توضیح بدم و بحث کنم که کسی رو قانع کنم.
Last edit: 12 سال 1 هفته قبل by FeanoR.

بیشتر
12 سال 1 هفته قبل - 12 سال 1 هفته قبل #32513 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک خانواده فروپاشیده غرب
خب منم نظرمو گفتم ، همین گی بدنیا اومدن بنظرم میتونه به دلیل مشکل ژنتیکی باشه.

درسته ازدواج یعنی زندگی مشترک و رضایت دو طرف برای این زندگی ، اما نکته خیلی مهمش تعهد و راستیه.

یکسری اجبار ها خیلی هم خوبه ، بعضی ها دزدی رو انتخاب میکنن ، پس باید آزاد گذاشتشون هر کاری خواستن کنن ؟!

نخیر فرهنگ الان ایران قوی نیست. بعدشم فرهنگ اروپا خیلی عوض شده ، مسیحی شدن اروپا ، مهاجرت جهود ها به اروپا ، پیدایش ایالات متحده و اتفاقات دیگه خیلی روش تاثیر گذاشته.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 1 هفته قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 1 هفته قبل #32514 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک خانواده فروپاشیده غرب
تعهد و راستی، جزو همون زندگی مشترک میشه دیگه.

چرا تا حرف انتخاب میشه، همه ذهن هاشون به انتخاب های بد میره؟ منظورم اون نوع انتخاب ها نبود، یکسری قانون جهانی بر اساس اصول اخلاقی انسانی مدرن که به سبک زندگی ها هم بخوره، بذارن و جلوی یکسری انتخابهای بد که به بقیه ضرر میرسونه رو بگیره حالا با مجازات های خاص خودش.

منظور من از اجبار و انتخاب یک چیز دیگه بودش که مطمئنا فهمیدین دیگه.

بیشتر
12 سال 1 هفته قبل #32516 توسط bahareh
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک خانواده فروپاشیده غرب
آزادی آزادراهی بر بستر پوچی و بی مسئولیتی و بی قیدو بندی اخلاقی نیست ، بلکه معنای واقعی آن در قلمرو جهت مندی و متعالی توجیه میپذیرد .

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.337 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا