- ارسال ها: 403
- تشکرهای دریافت شده: 345
آشپزي گياهي
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28925
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
غذایی که ما خیلی می خوریم و دوست می داریم بهشم میگیم غذا چینی. سالم و خوش رنگ و لعابه. پیمونه و این داستاناش رو هر جور راحتین! موادش ایناس:
نودلیت، کلم ها (بروکلی، گل کلم، کلم پیچ) هویج، جوانه گندم، کدو (با پوست باشه بهتره)، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای( قرمز و نارنجی و سبز)
سس هاش: سویا سس شیرین، سویا سس شور، و سس صدف(البته این یکی گیاهی نیست)
خیلی خیلی ساده ست. مواد رو خورد میکنین( نگینی نه ها! ، قطعات بلند و باریک) ، فقط قارچ باید درسته سرخ بشه، همه مواد رو گل هم میندازین و با نمک و فلفل و سس هایی که گفتم تفت میدین. کاملا سرخ نشه، زود بر میدارین.
نودلیت هم که جدا میندازین تو آب و درست میکنین و جدا از بقیه غذا سرو می کنین.
نودلیت، کلم ها (بروکلی، گل کلم، کلم پیچ) هویج، جوانه گندم، کدو (با پوست باشه بهتره)، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای( قرمز و نارنجی و سبز)
سس هاش: سویا سس شیرین، سویا سس شور، و سس صدف(البته این یکی گیاهی نیست)
خیلی خیلی ساده ست. مواد رو خورد میکنین( نگینی نه ها! ، قطعات بلند و باریک) ، فقط قارچ باید درسته سرخ بشه، همه مواد رو گل هم میندازین و با نمک و فلفل و سس هایی که گفتم تفت میدین. کاملا سرخ نشه، زود بر میدارین.
نودلیت هم که جدا میندازین تو آب و درست میکنین و جدا از بقیه غذا سرو می کنین.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by شاپرک.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
12 سال 11 ماه قبل #29144
توسط atefe
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
طرز تهیه :
پیاز ساطوری شده رو با روغن زیتون کمی تفت میدیم تا عطرش در بیاد، بروکولی وسیر و کدوی خورد شده رو اضافه کرده و چند دقیقه دیگه تفت میدیم، مرحله بعد اضافه کردن قارچ و باز هم چند دقیقه بعد که قارچها آبشون رو پس دادن و بخار شد لوبیا سبز و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته در مرحله آخر سس یا رب فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم.
پاستای پخته و صاف شده رو به سس اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن حسابی با مواد شعله رو کم میکنیم و اریگانو رو روش میپاشیم و در ظرف رو میذاریم تا 5-10 دقیقه عطر سبزیجات حسابی به خورد پاستا بره...
پاستای وگن آماده است... بفرمایید
پیاز ساطوری شده رو با روغن زیتون کمی تفت میدیم تا عطرش در بیاد، بروکولی وسیر و کدوی خورد شده رو اضافه کرده و چند دقیقه دیگه تفت میدیم، مرحله بعد اضافه کردن قارچ و باز هم چند دقیقه بعد که قارچها آبشون رو پس دادن و بخار شد لوبیا سبز و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته در مرحله آخر سس یا رب فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم.
پاستای پخته و صاف شده رو به سس اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن حسابی با مواد شعله رو کم میکنیم و اریگانو رو روش میپاشیم و در ظرف رو میذاریم تا 5-10 دقیقه عطر سبزیجات حسابی به خورد پاستا بره...
پاستای وگن آماده است... بفرمایید
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael, dorsa mj
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 7 ماه قبل #30532
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک گیاهخواری
الان یه دفه این تاپیکو دیدم یاد شام شب افتادم که هیچی ندارم ! 
بدبختی اکثر غذا ها پیاز عضو اصلیشونه، منم اصلا دوست ندارم
راستی کسی غذای ساده و سریع بلده ؟! یه چیزی به سرعت و خوشمزگی تخم مرغ !؟! []---
________________
کتاب آشپزی گیاهی :
280 تا دستور غذا (مخصوص وگان هم هست که همه میتونن استفاده کنن)
s2.picofile.com/file/7596611391/tir.pdf.html

بدبختی اکثر غذا ها پیاز عضو اصلیشونه، منم اصلا دوست ندارم
راستی کسی غذای ساده و سریع بلده ؟! یه چیزی به سرعت و خوشمزگی تخم مرغ !؟! []---
________________
کتاب آشپزی گیاهی :
280 تا دستور غذا (مخصوص وگان هم هست که همه میتونن استفاده کنن)
s2.picofile.com/file/7596611391/tir.pdf.html
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
12 سال 7 ماه قبل - 12 سال 7 ماه قبل #30535
توسط شايان
من یک غدای تخصصی دارم که در دوران دانشجویی ابداعش کردم...
)
/
)
) 
اسمی براش تعیین نکردم اما یکجور سیر میشی که نگو نپرس!
اول سویا رو میذاری تو آب برای حدود نیم ساعت خیس بخوره بعدش سا مقداری رب سرخش میکنی و ادویه بهش میزنی تا مزه سویا تغییر کنه بعدش سیب زمین رو جداگانه سرخ میکنی و بعد از اینکه سویا ها خوب سرخ شد سیب زمنی سرخ شده ها رو بهش اضافه میکنی.اگر دوست داری غذا گیاهی باقی بمونه میتونی سوسیس بهش اضافه نکنی اما من همیشه سوسیس رو هم جداگانه سرخ میکنم بهش اضافه میکنم ای مرغ رو آب پز میکنم توش ریز میکنم اینا دیگه به سلیقه خودته بعدش سیب زمینی و سویا و اگر دوست داشتی سوسیس یا گوشت مرغ(اگر هم نخواستی هیچ کدوم) رو هم اضافه میکین و یک یا دو تا تخم مرغ هم میشکونی روش و به هم میزنی ببین چی در میاد!جان من یکبار بخور تا آخر عمرت منو دعا می کنی

اصلا هم سخت نیست و حالا من توضیح دادم که چطور خوشمزه تر میشه.من که الان در دوران دانشجویی همیشه این غذا رو درست میکنم و یک وعده میخورم دو وعده شارژم! جالبه خونه هم یاد دادم همه دارن درست میکنن
kingmichael نوشته: راستی کسی غذای ساده و سریع بلده ؟! یه چیزی به سرعت و خوشمزگی تخم مرغ !؟!
من یک غدای تخصصی دارم که در دوران دانشجویی ابداعش کردم...








اسمی براش تعیین نکردم اما یکجور سیر میشی که نگو نپرس!
اول سویا رو میذاری تو آب برای حدود نیم ساعت خیس بخوره بعدش سا مقداری رب سرخش میکنی و ادویه بهش میزنی تا مزه سویا تغییر کنه بعدش سیب زمین رو جداگانه سرخ میکنی و بعد از اینکه سویا ها خوب سرخ شد سیب زمنی سرخ شده ها رو بهش اضافه میکنی.اگر دوست داری غذا گیاهی باقی بمونه میتونی سوسیس بهش اضافه نکنی اما من همیشه سوسیس رو هم جداگانه سرخ میکنم بهش اضافه میکنم ای مرغ رو آب پز میکنم توش ریز میکنم اینا دیگه به سلیقه خودته بعدش سیب زمینی و سویا و اگر دوست داشتی سوسیس یا گوشت مرغ(اگر هم نخواستی هیچ کدوم) رو هم اضافه میکین و یک یا دو تا تخم مرغ هم میشکونی روش و به هم میزنی ببین چی در میاد!جان من یکبار بخور تا آخر عمرت منو دعا می کنی


اصلا هم سخت نیست و حالا من توضیح دادم که چطور خوشمزه تر میشه.من که الان در دوران دانشجویی همیشه این غذا رو درست میکنم و یک وعده میخورم دو وعده شارژم! جالبه خونه هم یاد دادم همه دارن درست میکنن


Last edit: 12 سال 7 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael, dorsa mj
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
زمان ایجاد صفحه: 0.697 ثانیه