گیاهخواری
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
کمتر
بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #29868
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک گیاهخواری
بچه کسی برنامه ورزش 7 بی بی سی رو دیشب ندید؟
قویترین مرد آلمان متولد آبادانه و یه گیاه خواره مطلقه!!
قویترین مرد آلمان متولد آبادانه و یه گیاه خواره مطلقه!!
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 8 ماه قبل #30681
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک گیاهخواری
کدام مواد غذایی سرشار از آهن هستند؟
از مهمترین ریزمغذیها جهت خونسازی که کمبود آنها موجب بروز کمخونی میشود میتوان به آهن، ویتامین ب۱۲ و اسید فولیک اشاره کرد.
به گزارش سایت پزشکان بدون مرز ، فقر آهن یکی از شایعترین اختلالات تغذیهای در کشورهای در حال توسعه و مهمترین علت کم خونی تغذیهای در کودکان و زنان در سنین باروری است که با ایجاد گلبولهای قرمز کوچک و کاهش مقدار هموگلوبین سبب کاهش توان جسمی و روانی فرد و حتی افزایش میزان مرگ و میر و ابتلا به بیماریها میشود.
جذب آهن غذا ، اغلب تحت تأثیر شکل آهن موجود در آن است. آهن موجود در پروتئینهای حیوانی مانند گوشت گاو، ماهی و پرندگان ( آهن هِم) بیشتر جذب میشود در حالیکه جذب آهن پروتئینهای گیاهی مانند سبزیها و میوهها ( آهن غیر هم) کمتر است.
باید توجه داشت که ویتامینC جذب آهن سبزیها و میوهها( آهن غیرهم) را بیشتر میکند. مصرف چای همراه یا بلافاصله بعد ازغذا نیز میتواند جذب آهن را تا 50 درصد کاهش دهد.
مواد غذایی شامل جگر، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخممرغ، سبزیجات دارای برگهای سبز تیره و پهن مثل اسفناج، حبوبات و میوههای خشک مخصوصا برگه زردآلو و دانههای روغنی بهترین منابع خوراکی حاوی آهن هستند.
کم خونی حالتی است که در آن تعداد یا اندازه گلبولهای قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و فرآیند تبادل اکسیژن و دیاکسید کربن بین خون و سلولهای بدن دچار اختلال میشود.
به علاوه منابع غذایی حاوی ویتامین ث، اسید سیتریک و اسید اسکوربیک مانند آب پرتقال، انبه و طالبی، منابع حاوی اسید مالیک و اسید تارتاریک مثل هویج و سیبزمینی و محصولات تخمیری مثل سس سویا عوامل افزایش دهنده جذب آهن در بدن هستند.
منابع غذایی آهن دار عبارتند از:
عوامل افزایش دهنده جذب آهن و منابع غذایی آنها
1- اسید سیتریک و اسید اسکوربیک ( ویتامینC) که درآلو، خربزه، ریواس، انبه، گلابی، طالبی، گل کلم، سبزیها ، آب پرتقال، لیمو شیرین ، لیمو ترش، سیب و آناناس وجود دارند، میتوانند عوامل افزایش دهنده جذب آهن در بدن باشند-.
2- هویج ، سیب زمینی، چغندر، کدو تنبل ، گوجهفرنگی، کلم پیچ و شلغم موجود است ، سبب افزایش جذب آهن میشود.
3- محصولات تخمیری مثل سس سویا نیز در این دسته از عوامل گنجانده میشوند.
توصیههای زیر را به کار بندید:
هنگام استفاده از غذاهایی که غنی از آهن هستند ، از منابع غذایی حاوی ویتامین در هر وعده غذایی ، جهت جذب بهتر آهن (مثل پرتقال، گریپ فروت، گوجهفرنگی، کلم، توت فرنگی، فلفل سبز و لیمو ترش) استفاده کنید.
گوشت قرمز، ماهی یا مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
از مصرف چای و قهوه همراه یا بلافاصله بعد از غذا پرهیز کنید.
از مهمترین ریزمغذیها جهت خونسازی که کمبود آنها موجب بروز کمخونی میشود میتوان به آهن، ویتامین ب۱۲ و اسید فولیک اشاره کرد.
به گزارش سایت پزشکان بدون مرز ، فقر آهن یکی از شایعترین اختلالات تغذیهای در کشورهای در حال توسعه و مهمترین علت کم خونی تغذیهای در کودکان و زنان در سنین باروری است که با ایجاد گلبولهای قرمز کوچک و کاهش مقدار هموگلوبین سبب کاهش توان جسمی و روانی فرد و حتی افزایش میزان مرگ و میر و ابتلا به بیماریها میشود.
جذب آهن غذا ، اغلب تحت تأثیر شکل آهن موجود در آن است. آهن موجود در پروتئینهای حیوانی مانند گوشت گاو، ماهی و پرندگان ( آهن هِم) بیشتر جذب میشود در حالیکه جذب آهن پروتئینهای گیاهی مانند سبزیها و میوهها ( آهن غیر هم) کمتر است.
باید توجه داشت که ویتامینC جذب آهن سبزیها و میوهها( آهن غیرهم) را بیشتر میکند. مصرف چای همراه یا بلافاصله بعد ازغذا نیز میتواند جذب آهن را تا 50 درصد کاهش دهد.
مواد غذایی شامل جگر، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخممرغ، سبزیجات دارای برگهای سبز تیره و پهن مثل اسفناج، حبوبات و میوههای خشک مخصوصا برگه زردآلو و دانههای روغنی بهترین منابع خوراکی حاوی آهن هستند.
کم خونی حالتی است که در آن تعداد یا اندازه گلبولهای قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و فرآیند تبادل اکسیژن و دیاکسید کربن بین خون و سلولهای بدن دچار اختلال میشود.
به علاوه منابع غذایی حاوی ویتامین ث، اسید سیتریک و اسید اسکوربیک مانند آب پرتقال، انبه و طالبی، منابع حاوی اسید مالیک و اسید تارتاریک مثل هویج و سیبزمینی و محصولات تخمیری مثل سس سویا عوامل افزایش دهنده جذب آهن در بدن هستند.
منابع غذایی آهن دار عبارتند از:
عوامل افزایش دهنده جذب آهن و منابع غذایی آنها
1- اسید سیتریک و اسید اسکوربیک ( ویتامینC) که درآلو، خربزه، ریواس، انبه، گلابی، طالبی، گل کلم، سبزیها ، آب پرتقال، لیمو شیرین ، لیمو ترش، سیب و آناناس وجود دارند، میتوانند عوامل افزایش دهنده جذب آهن در بدن باشند-.
2- هویج ، سیب زمینی، چغندر، کدو تنبل ، گوجهفرنگی، کلم پیچ و شلغم موجود است ، سبب افزایش جذب آهن میشود.
3- محصولات تخمیری مثل سس سویا نیز در این دسته از عوامل گنجانده میشوند.
توصیههای زیر را به کار بندید:
هنگام استفاده از غذاهایی که غنی از آهن هستند ، از منابع غذایی حاوی ویتامین در هر وعده غذایی ، جهت جذب بهتر آهن (مثل پرتقال، گریپ فروت، گوجهفرنگی، کلم، توت فرنگی، فلفل سبز و لیمو ترش) استفاده کنید.
گوشت قرمز، ماهی یا مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
از مصرف چای و قهوه همراه یا بلافاصله بعد از غذا پرهیز کنید.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atefe
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 2 ماه قبل #32472
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک گیاهخواری
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 2 ماه قبل #32473
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک گیاهخواری
ساشیمی زنده
در ژاپن، خوردن هر نوع جانور دریایی زنده از میگو، اختاپوس و خرچنگ گرفته تا صدف خورکی امری بسیار عادی است، اگر این غذاها را سفارش دهید در کمتر از چند دقیقه بشقاب غذا در حالی که محتویات آن هنوز زنده و در حال حرکت هستند، روی میز مقابل شما قرار خواهد گرفت. «ایکی زوکوری» یک نوع غذای ژاپنی است که در گروه ساشامی ها قرار دارد و هنگام خوردن غذا محتویات آن باید زنده باشد بنابراین تازگی غذا یکی از اصول اصلی تهیه ایکی زوکوری است.
پختن ایکی زوکوری نیاز به مهارت بسیار بالایی دارد. آشپز برای تهیه این غذا ابتدا ضربه ای به سر ماهی مز ند تا حیوان نیمه بیهوش شود و سپس شروع به پر کردن شکم آن با مواد مختلف می کند. ماهی ایکی زورکوی معمولا با لیمو خورده می شود. تا زمانی که غذا را سر میز ببرند ماهی همچنان نیمه زنده است و زنده بودن ماهی تازگی غذا را نشان می دهد.
پختن چنین غذایی، اعتراضات حامیان حقوق حیوانات را برانگیخته و تلاش برای منع تهیه آن همچنان ادامه دارد اما با این وجود در بسیاری از رستوران های ژاپن، ماهی ایکی زوکوری تهیه می شود.
میگو در ۳۰ ثانیه
میگوی آبکی یکی از غذاهای چینی است که به ظالمانه ترین شکل ممکن طبخ می شود. این غذا یک نوع فست فود است که در ۳۰ ثانیه آماده خوردن می شود و جالب است بدانیدکه نامآن در ردیف غذاهایی قرار داردکه اکثر دانشگاهی ها علاقه مندان به خوردن آن هستند. اکثر میگو را در چین به صورت خام می خورند اما گاهی اوقات آن را در آب داغ نیز می پزند. البته در بعضی از دستور غذاها، میگو را پس از نیمپز کردن مزه دار می کنند تا خوردن آن راحت تر باشد، این درحالی است که پس از آماده کردن میگوی آبکی، جانور هنوز زنده است و دست و پاهایش در ظرف غذا تکان میخورد.
هر چند بسیاری مدعی اندکه این غذای خام و یا نیمه خام، بسیار خوشمزه است اما ضررهای بسیاری برای بدن دارد و باعث بروز انگل های عفونی در بدن فرد می شود. البته غذایی در ژاپن به نام «اودوری ابی»تهیه می شود که در آن میگوهای کوچک را با نوشیدنی های خاص سم زدایی می کنند و در حالی که هنوز میگوها در ظرف زنده هستند و به این طرف و آن طرف می پرند و پاهای خود را تکان می دهند آنها را می خورند.
اختاپوس تکه تکه شده
«ساناکجی» یک غذای کره ای است که در آن اختاپوس زنده را به قطعات کوچک تبدیل می کنند و پس از مزه دار کردن و اضافه کردن روغن کنجد و دانه کنجد به آن، سر میز غذا می آورند. این غذا نزد آشپزهای کره ای بسیار مشهور است اما خوردن این غذا خطر بسیار بزرگی را دربر دارد. اگر پاهای بادکش دار اختاپوش هنگام خوردن خوب جویده نشود، پس از قورت دادن ممکناست به گلو بچسبد و باعث خفگی شود.
دلیل چنین اتفاقی این است که پاهای اختاپوس حتی پس از مردن و قطعه قطعه شدن جان دارد و حرکت می کند. با وجود همه این خطرات، ساناکجی یکی از غذاهای پرطرفدار برای کره ای هاست و معمولا توریست ها علاقه زیادی به خوردن آن دارند. برای تهیه این غذا، با یک ضربه به سر اختاپوش، جانور را می کشند و سپس شروع به قطعه قطعه کردن پاهای بادکش دار حیوان آبزی می کنند و پس از مزه دار کردن، اختاپوس آماده خوردن است.
نکته جالب در خوردن اختاپوس این است که پاهای آن هنگام خوردن دائما حرکت می کنند و به این طرف و آن طرف می روند،به طوری که گاهی اوقات مشتری نمی تواند با هاشی – چوب های مخصوص خوردن غذا – تکه های پا را بردارد اما با این وجود، طرفداران این غذا از دیدن چنین تصویری لذت می برند و با کمال میل آن را می خورند.
_______________
من دو سال پیش این غذا ها رو دیدم ! از اون موقع تا الان موندم اینا چطور این کارو میکنن !!!
تصورش هم وحشتناکه ! واقعا میشه به اینا گفت انسان ؟!
در ژاپن، خوردن هر نوع جانور دریایی زنده از میگو، اختاپوس و خرچنگ گرفته تا صدف خورکی امری بسیار عادی است، اگر این غذاها را سفارش دهید در کمتر از چند دقیقه بشقاب غذا در حالی که محتویات آن هنوز زنده و در حال حرکت هستند، روی میز مقابل شما قرار خواهد گرفت. «ایکی زوکوری» یک نوع غذای ژاپنی است که در گروه ساشامی ها قرار دارد و هنگام خوردن غذا محتویات آن باید زنده باشد بنابراین تازگی غذا یکی از اصول اصلی تهیه ایکی زوکوری است.
پختن ایکی زوکوری نیاز به مهارت بسیار بالایی دارد. آشپز برای تهیه این غذا ابتدا ضربه ای به سر ماهی مز ند تا حیوان نیمه بیهوش شود و سپس شروع به پر کردن شکم آن با مواد مختلف می کند. ماهی ایکی زورکوی معمولا با لیمو خورده می شود. تا زمانی که غذا را سر میز ببرند ماهی همچنان نیمه زنده است و زنده بودن ماهی تازگی غذا را نشان می دهد.
پختن چنین غذایی، اعتراضات حامیان حقوق حیوانات را برانگیخته و تلاش برای منع تهیه آن همچنان ادامه دارد اما با این وجود در بسیاری از رستوران های ژاپن، ماهی ایکی زوکوری تهیه می شود.
میگو در ۳۰ ثانیه
میگوی آبکی یکی از غذاهای چینی است که به ظالمانه ترین شکل ممکن طبخ می شود. این غذا یک نوع فست فود است که در ۳۰ ثانیه آماده خوردن می شود و جالب است بدانیدکه نامآن در ردیف غذاهایی قرار داردکه اکثر دانشگاهی ها علاقه مندان به خوردن آن هستند. اکثر میگو را در چین به صورت خام می خورند اما گاهی اوقات آن را در آب داغ نیز می پزند. البته در بعضی از دستور غذاها، میگو را پس از نیمپز کردن مزه دار می کنند تا خوردن آن راحت تر باشد، این درحالی است که پس از آماده کردن میگوی آبکی، جانور هنوز زنده است و دست و پاهایش در ظرف غذا تکان میخورد.
هر چند بسیاری مدعی اندکه این غذای خام و یا نیمه خام، بسیار خوشمزه است اما ضررهای بسیاری برای بدن دارد و باعث بروز انگل های عفونی در بدن فرد می شود. البته غذایی در ژاپن به نام «اودوری ابی»تهیه می شود که در آن میگوهای کوچک را با نوشیدنی های خاص سم زدایی می کنند و در حالی که هنوز میگوها در ظرف زنده هستند و به این طرف و آن طرف می پرند و پاهای خود را تکان می دهند آنها را می خورند.
اختاپوس تکه تکه شده
«ساناکجی» یک غذای کره ای است که در آن اختاپوس زنده را به قطعات کوچک تبدیل می کنند و پس از مزه دار کردن و اضافه کردن روغن کنجد و دانه کنجد به آن، سر میز غذا می آورند. این غذا نزد آشپزهای کره ای بسیار مشهور است اما خوردن این غذا خطر بسیار بزرگی را دربر دارد. اگر پاهای بادکش دار اختاپوش هنگام خوردن خوب جویده نشود، پس از قورت دادن ممکناست به گلو بچسبد و باعث خفگی شود.
دلیل چنین اتفاقی این است که پاهای اختاپوس حتی پس از مردن و قطعه قطعه شدن جان دارد و حرکت می کند. با وجود همه این خطرات، ساناکجی یکی از غذاهای پرطرفدار برای کره ای هاست و معمولا توریست ها علاقه زیادی به خوردن آن دارند. برای تهیه این غذا، با یک ضربه به سر اختاپوش، جانور را می کشند و سپس شروع به قطعه قطعه کردن پاهای بادکش دار حیوان آبزی می کنند و پس از مزه دار کردن، اختاپوس آماده خوردن است.
نکته جالب در خوردن اختاپوس این است که پاهای آن هنگام خوردن دائما حرکت می کنند و به این طرف و آن طرف می روند،به طوری که گاهی اوقات مشتری نمی تواند با هاشی – چوب های مخصوص خوردن غذا – تکه های پا را بردارد اما با این وجود، طرفداران این غذا از دیدن چنین تصویری لذت می برند و با کمال میل آن را می خورند.
_______________
من دو سال پیش این غذا ها رو دیدم ! از اون موقع تا الان موندم اینا چطور این کارو میکنن !!!
تصورش هم وحشتناکه ! واقعا میشه به اینا گفت انسان ؟!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 2 ماه قبل #32477
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک گیاهخواری
فیلم پختن اون ماهیه !!
اگه خیلی حساسیت پیشنهاد میکنم نگاه نکنید ! حال من که بد شد !
?
www.aparat.com/v/uDEAo
اگه خیلی حساسیت پیشنهاد میکنم نگاه نکنید ! حال من که بد شد !

www.aparat.com/v/uDEAo
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
زمان ایجاد صفحه: 4.909 ثانیه