المپیک 2012 لندن
13 سال 3 هفته قبل #26666
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک المپیک 2012 لندن
لباس ایران به نظرم زیادی رنگش بی روح بود . مخصوصا برای خانم ها ! کاش خلاقیتشون بیشتر از اینها بود .
زیباترین لباس مال بریتانیا بود هر چند استرالیا و برزیل هم زیبا بودن . لباس های سنتی هم که خیلی جالب بودن مخصوصا از افریقا ! امریکا هم که انگار داره به همه جا نظامی صادر میکنه !!!
زیباترین لباس مال بریتانیا بود هر چند استرالیا و برزیل هم زیبا بودن . لباس های سنتی هم که خیلی جالب بودن مخصوصا از افریقا ! امریکا هم که انگار داره به همه جا نظامی صادر میکنه !!!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 3 هفته قبل #26690
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک المپیک 2012 لندن
امریکایی ها خیلی زیاد بودن!! چه خبره...
من از ورزشکارای افریقا خیلی خوشم اومد.. همونطور که نسیم گفت اصالتشون رو با لباس هاشون به خوبی حفظ کردن...
به نظرم اگه ورزشکارای ایرانی لباس های اصیل تر میپوشیدن بهتر بود... گرچه ممکن بود براشون مشکل پیش بیاد....
من از ورزشکارای افریقا خیلی خوشم اومد.. همونطور که نسیم گفت اصالتشون رو با لباس هاشون به خوبی حفظ کردن...
به نظرم اگه ورزشکارای ایرانی لباس های اصیل تر میپوشیدن بهتر بود... گرچه ممکن بود براشون مشکل پیش بیاد....
13 سال 3 هفته قبل #26706
توسط atlas
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک المپیک 2012 لندن
خیلی باحال بود دمشون گرم! ولی به نظر من افتتاحیه چینی ها اساسا یه چیز دیگه بود!!

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 3 هفته قبل #26761
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک المپیک 2012 لندن
اخه انگلستان مثل چین اون فرهنگ غنی و اصلالت منحصر به فرد خودشو نداره! چینی ها خیلی خوب فرهنگشونو توی مراسمشون تلفیق داده بودن...
13 سال 3 هفته قبل #26807
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک المپیک 2012 لندن
باید از تاریخ و فرهنگ بریتانیا با خبر باشی تا بدونی لحظه به لحظه ئ مراسم اصالت داشت !
هر چند برای ما که شرقی هستیم و با داستان ها و کارتون های چینی بزرگ شدیم افسانه ئ اژدها و خورشید به چشم آشناتره !!!!!!!!!
هر چند برای ما که شرقی هستیم و با داستان ها و کارتون های چینی بزرگ شدیم افسانه ئ اژدها و خورشید به چشم آشناتره !!!!!!!!!
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26815
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک المپیک 2012 لندن
نسیم میشه بیشتر توضیح بدی کدوم لحظه به کدوم قسمت از فرهنگ و تاریخ بریتانیا ربط داشت ؟ خیلی دوست دارم در این مورد بدونم !
بنظر من حضور روان اتکینسون مراسم رو خیلی زیبا و خاص کرده بود ! دوست داشتم دیوید سوشی هم اونجا می بود ...
بنظر من حضور روان اتکینسون مراسم رو خیلی زیبا و خاص کرده بود ! دوست داشتم دیوید سوشی هم اونجا می بود ...
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by Nikolay.
زمان ایجاد صفحه: 1.562 ثانیه