Skip to main content

مسیح باز مصلوب

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #25363 توسط aisan
مسیح باز مصلوب ایجاد شد توسط aisan

مسيح باز مصلوب كتابيست با درون مايه مذهبي كه بسياري از ابعاد مذهب را با زباني ساده و در قالب رمان پوشش مي دهد. خواندن اين كتاب از خواندن بسياري از كتب جامعه شناسي اديان مفيدتر است و مخاطبان بيشتري را هم به دليل سادگي خود به همراه دارد. هر چند به ميزان مخاطبان رمان ها و داستان هاي كم محتواتر نمي رسد.

در اين كتاب خيلي روشن سواستفاده هايي كه تحت نام دين توسط كشيشان صورت مي گيرد، نمايش داده مي شود. "اي مردم! خدا با دهان من با شما حرف مي زند." جمله ايست كه به كرات توسط كشيشان براي رسيدن به اهداف فردي خود عنوان مي شود. با همين جمله مخالفان خود را تكفير و مردم را بر عليه آنها متحد مي كنند و براي از بين بردن محبوبيت مخالفانش اتهاماتي چون قتل و دزدي را به آنها وصل مي كنند. كشيش منفور داستان كه بابا گريگوريس نام دارد،‌ نماد بسياري از كسانيست كه خود را نماينده خدا بر زمين مي دانند. او پشت پرده با صاحبان قدرت براي حفظ اموال و مقام خود داد و ستدهاي شومي مي كند،‌ دختري از اهالي ده را در اختيار آنها قرار مي دهد و در عوض با حمايت قدرت اجازه ورود آوارگان را به ده نمي دهد،‌ چون از كشيش آوارگان كه بابا فوتيس نام دارد و مرديست روشن انديش،‌ وحشت دارد و محبوبيت بابا فوتيس موقعيت بابا گريگوريس را به خطر خواهد انداخت.

وي براي بدست آوردن اموال ارباب ده كه به تازگي مرده است،‌ پسرش را به ديوانگي محكوم مي كند و امضاي او را از اعتبار سلب مي كند و با سخنراني هاي مذهبي و آتشين خود، مردم را فريب داده و به آنها مي گويد اگر به ديوانگي او شهادت دهيد،‌ قسمتي از اموال ارباب به شما خواهد رسيد.
:rdbk:
و ....

اين كتاب نه تنها اينكه با زباني ساده و روشن مخاطبان را با داد و ستدهاي قدرت و مذهب در پشت پرده آشنا مي كند،‌ بلكه پيرامون تاريخ و فرهنگ يونان و عثماني و به وي‍ژه فرهنگ روابط جنسي مردم روستايي يونان نيز ادبيات غني اي توليد مي كند.

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
پيوست:
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by aisan.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, NicoleL2, Michaellover

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25364 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: مسیح باز مصلوب
وه که چه آدم کشیها و تبه کاریها و رسواییها در اعماق روح آدمی بهم در آمیخته است! ما اگر شریف می مانیم به علت فقدان جرات است.

جان آدمی اسرارآمیز است! عشق مرا از خدا بریده بود، ولی غم که قدمش مبارکباد، مرا به راه خدا باز آورد.

جان خود را یک بار برای همیشه فدا کردن، آسانتر از اینست که آن را قطره قطره در مبارزه روزمره نثار کنی، اگر از من بپرسند که کدام راه آدمی را به بهشت می رساند، در جواب می گویم: آن راه که از همه دشوارتر است. شجاع باش!

مگر در یک دنیای فاسد و پر از ظلم و جور می توان بدون خونریزی کاری کرد؟

اگر قلب آدمی از عشق یا از خشم لبریز نشود، تو این را بدان که هیچ کاری در این دنیا صورت نمی گیرد.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, Michaellover

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25366 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: مسیح باز مصلوب
نويسندش كي بود ؟
كازانتزاكيس ؟
من يك كتاب از كازانتزاكيس خوندم ( سرگشته ي راه حق ) خييليييييييييييييييييي كتاب خوبيه...
كلا بيشتر كتاباشم تو يك سبك مشخص ه

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25367 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: مسیح باز مصلوب
ممنون بابت این تاپیکی که زدی آیسان جان اما باید تو بخش هنر میزدی اشکال نداره گفتم برای سری های بعدی اگر خواستی معرفی کنی کتابی رو...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #25370 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: مسیح باز مصلوب

farzam نوشته: نويسندش كي بود ؟
كازانتزاكيس ؟
من يك كتاب از كازانتزاكيس خوندم ( سرگشته ي راه حق ) خييليييييييييييييييييي كتاب خوبيه...
كلا بيشتر كتاباشم تو يك سبك مشخص ه

آره کازانتزاکیسه. منم کتاباشو زیاد دارم. تصمیم دارم سرگشته ی راه حق رو شروع کنم. اینو تازه خوندم. بی نظیر بود :good: :good:

Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by aisan.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.321 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا