- تشکرهای دریافت شده: 45
یه روز...
- Mohsen.srn
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24884
توسط Mohsen.srn
!You’re probably better than you think you are
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک پاسخ: یه روز...
بر اساس تحقیقات ایشون، ایرانی ها آریایی هم نیستند (لااقل با اون قصه ای که تا حالا شنیدیم --مهاجرت آریایی ها به ایران در 4000 سال پیش و...--)
ایشون میگه ریشه ی تمام ایرانی ها بر می گرده به یک پدر در 10000 سال پیش...
البته من توی خود وب سایت بی بی سی فارسی نتیجه ی تحقیقاتشون رو خوندم، نمی دونم ایرنا چی نوشته...
در مورد عکس هم که دیگه واگذارش می کنم به افکار عمومی فروم... با این حساب باید تمام ایرانی ها شبیه هم باشند.
ایشون میگه ریشه ی تمام ایرانی ها بر می گرده به یک پدر در 10000 سال پیش...
البته من توی خود وب سایت بی بی سی فارسی نتیجه ی تحقیقاتشون رو خوندم، نمی دونم ایرنا چی نوشته...
در مورد عکس هم که دیگه واگذارش می کنم به افکار عمومی فروم... با این حساب باید تمام ایرانی ها شبیه هم باشند.
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Mohsen.srn. دليل: غلط در اطلاعات داده شده
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, aisan
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
13 سال 2 ماه قبل #24885
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: یه روز...
احتمالا من هم ایرانی نیستم آخه تا حالا هیچکسی رو شبیه خودم ندیدم
نکنه این مغول های پدر سوخته...
نکنه این مغول های پدر سوخته...

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mohsen.srn
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 2 ماه قبل #24886
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: یه روز...
فکر نکنم اون مصاحبه تحقیق باشه چون فقط در حد یک مصاحبه بود ! ایشون اصلا نگفتند که بنظرشون کدوم اقوام آریایی هستن که حالا ایرانی ها نیستن. اون قضیه مهاجرت هم یک فرضیست ، فرضیه دیگه که قوی تره اینه که سرزمین اصلی آریایی ها ایران بوده و از ایران مهاجرت کردند به کشور های دیگه.
ببینید جدا از اون عکس ، ترک ها ویژگی های ظاهری خاص خودشون رو دارند که خیلی هاش با ایرانی ها نمیخونه مثل چشم بادامی و رنگ پوست زرد !
ببینید جدا از اون عکس ، ترک ها ویژگی های ظاهری خاص خودشون رو دارند که خیلی هاش با ایرانی ها نمیخونه مثل چشم بادامی و رنگ پوست زرد !
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
13 سال 2 ماه قبل #24889
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: یه روز...
فکر نکنم چیزی که من نوشتم دارای مضامین نژادپرستی بوده باشه. چون کسی که داره آذریها رو در زمرهٔ ترکها میاره خودش داره به وسیلهٔ نژادپرستی یکی از قومها ایرانی را از سرزمین خود جدا میکنه. به قول ولادیمیر مینورسکی خاورشناس: «هر جا که پرسش حل نشدهای در زمینه فرهنگ قومهای شرق باستان پدید آید ترکان بیدرنگ دست خود را همان جا دراز میکنند». ترکها همانهایی هستند که همراه با مغولها وارد ایران شدند و ربطی به آذریها ندارند. مواظب باشید قربانی پانترکیسم نشید.
کوچکترین طرفدار و آقای محسن فکر کنم که هنوز منظور محمد را متوجه نشدند. از شما یک پرسش دارم. آیا یک هندی یا ژاپنی یا تایلندی یا اروپایی یا آفرقیایی با یک ایرانی همشکل است؟ شما اگر یک ژاپنی را در خیابان ببینید متوجه نمیشوید؟ و میگویید شبیه ایرانیها هست؟ منظور از این که شبیه هستند این نیست که برابر با اصل هستند که منظور سبک کلی صورت است. همانطور که محمد گفت ترکها بیشتر به مغولها شبیه هستند. آذریها جز اقوام ایرانی هستند که فقط زبانشان از قرن ۱۱ میلادی به بعد تغییر کرد. همانند مصر کنونی که زبانش الان عربی است. دلیل بر این نمیشود که مردمش عرب هستند که یا خصوصیات اعراب را دارند.
کوچکترین طرفدار و آقای محسن فکر کنم که هنوز منظور محمد را متوجه نشدند. از شما یک پرسش دارم. آیا یک هندی یا ژاپنی یا تایلندی یا اروپایی یا آفرقیایی با یک ایرانی همشکل است؟ شما اگر یک ژاپنی را در خیابان ببینید متوجه نمیشوید؟ و میگویید شبیه ایرانیها هست؟ منظور از این که شبیه هستند این نیست که برابر با اصل هستند که منظور سبک کلی صورت است. همانطور که محمد گفت ترکها بیشتر به مغولها شبیه هستند. آذریها جز اقوام ایرانی هستند که فقط زبانشان از قرن ۱۱ میلادی به بعد تغییر کرد. همانند مصر کنونی که زبانش الان عربی است. دلیل بر این نمیشود که مردمش عرب هستند که یا خصوصیات اعراب را دارند.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay
13 سال 2 ماه قبل #24890
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: یه روز...
در مورد تحقیقات آقای اشرفیان که شما در بی بی سی فارسی خواندید هم بگم که بی بی سی فارسی این خبر رو تحریف کرده بود و آقای اشرفیان پس از آن به بی بی سی اعتراض کرد که منظورش را بد رسانده است. و بعد از مدتی بیبیسی خبر را تصحیح کرد. و همانی محمد پیوندش را برایتان گذاشت را گفت.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay
- Mohsen.srn
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 45
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24891
توسط Mohsen.srn
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک پاسخ: یه روز...
من می فهمم چی میگی. حتی منظورت از اون عکس رو هم میفهمم.
فقط یه نکته این که ترکیه ای ها هم خودشون رو ترک می دونند، ولی شباهتی به ازبکها یا مغول ها ندارند. کلا نژاد ترک شاید بشه گفت یکی از گسترده ترین نژادهای جهان باشند. از شرق تا غرب توی تمام کشورها ترک ها کمابیش هستند.
نتایج اون پژوهش مورد اشارت هم تا حدی حرف تو رو ثابت میکنه. (گرچه خیلی نتایج عجیبی داره)
اما من می گم چرا باید اینقدر سخت و غیرقابل انعطاف با این قضایا برخورد کرد. میشه توی بحثهای مربوط به خودش بهشون پرداخت و سخت در موردش بحث کرد.
ولی نگاه کن یه سری ها خودشون رو ترک می دونند و می خواند بهش افتخار کنند. خوب حالا چه دلیل داره که اینقدر بخوایم با بحث های علمی (حالا درست یا غلط بودنشون بماند) ثابت کنیم که آقا، آذری ها ترک نیستند و فقط زبونشون اینجوریه!
خوب حق بده که بهشون بر می خوره دیگه. این مسائل قلب ها رو از هم جدا میکنه و من فکر میکنم تا جایی که ممکنه ما باید بهشون نپردازیم و به همه اونجوری که خودشون می خواند احترام بزاریم. و نه تنها به این مسائل اختلاف برانگیز نپردازیم بلکه باید علیهش مبارزه و روشنگری کنیم.
وظیفه ی ما به عنوان یک انسان نزدیک کردن قلب ها و ایجاد اتحاده...
می دونم که منظور شما و همفکرهاتون بحث علمی هستش، ولی ناخواسته باعث میشید دل یکسری ها بشکنه و یا موضع سرسختانه و نژادپرستانه ای بگیرند.
راستش من نارحت شدم که به جای واژه ی ترک از واژه ی آذری استفاده کردید... می دونم که منظوری نداشتید ولی این می تونه توهینی باشه به ترکها... ما توی ایران ترکهایی داریم که آذری نیستند. زیاد هم هستند. ترک های قشقایی یک نمونه شونند. اینها هم دوست دارند به ستارخان و باقرخان و مصدق و... افتخار کنند.
منظور اصلی از نوشته ی تاپیک اینه که خواننده رو از جملات کلیشه ایی که برای تحقیر قومیت های ایرانی استفاده میشه، برای بالا بردن و گفتن از فضایل و مفاخرشون استفاده بشه و دید منفی رو از روی اونها بر داره. و در واقع ادای احترامیه به قومیت های مختلف ایرانی.
حالا به نظر شما بکار بردن واژه آذری به جای ترک حق مطلب رو می رسونه؟
جماعتی که توی ایران خودشون رو ترک میدونند (حالا درست یا غلطش بماند) تو تمام طول تاریخ ایران بدور از حاشیه تلاش زیادی کردند. افتخار آفریدند. جون خودشون رو فدا کردند.(البته مثل بقیه ی ایرانی ها) اما واقعاً بهشون بیش از اندازه ظلم شده و به ناحق تحقیر شدند.
یامون باشه، ما پیش از هر چیز "انسان" هستیم. پیش از این که مسلمون باشیم و پیش از اون که ایرانی باشیم.
فقط یه نکته این که ترکیه ای ها هم خودشون رو ترک می دونند، ولی شباهتی به ازبکها یا مغول ها ندارند. کلا نژاد ترک شاید بشه گفت یکی از گسترده ترین نژادهای جهان باشند. از شرق تا غرب توی تمام کشورها ترک ها کمابیش هستند.
نتایج اون پژوهش مورد اشارت هم تا حدی حرف تو رو ثابت میکنه. (گرچه خیلی نتایج عجیبی داره)
اما من می گم چرا باید اینقدر سخت و غیرقابل انعطاف با این قضایا برخورد کرد. میشه توی بحثهای مربوط به خودش بهشون پرداخت و سخت در موردش بحث کرد.
ولی نگاه کن یه سری ها خودشون رو ترک می دونند و می خواند بهش افتخار کنند. خوب حالا چه دلیل داره که اینقدر بخوایم با بحث های علمی (حالا درست یا غلط بودنشون بماند) ثابت کنیم که آقا، آذری ها ترک نیستند و فقط زبونشون اینجوریه!
خوب حق بده که بهشون بر می خوره دیگه. این مسائل قلب ها رو از هم جدا میکنه و من فکر میکنم تا جایی که ممکنه ما باید بهشون نپردازیم و به همه اونجوری که خودشون می خواند احترام بزاریم. و نه تنها به این مسائل اختلاف برانگیز نپردازیم بلکه باید علیهش مبارزه و روشنگری کنیم.
وظیفه ی ما به عنوان یک انسان نزدیک کردن قلب ها و ایجاد اتحاده...
می دونم که منظور شما و همفکرهاتون بحث علمی هستش، ولی ناخواسته باعث میشید دل یکسری ها بشکنه و یا موضع سرسختانه و نژادپرستانه ای بگیرند.
راستش من نارحت شدم که به جای واژه ی ترک از واژه ی آذری استفاده کردید... می دونم که منظوری نداشتید ولی این می تونه توهینی باشه به ترکها... ما توی ایران ترکهایی داریم که آذری نیستند. زیاد هم هستند. ترک های قشقایی یک نمونه شونند. اینها هم دوست دارند به ستارخان و باقرخان و مصدق و... افتخار کنند.
منظور اصلی از نوشته ی تاپیک اینه که خواننده رو از جملات کلیشه ایی که برای تحقیر قومیت های ایرانی استفاده میشه، برای بالا بردن و گفتن از فضایل و مفاخرشون استفاده بشه و دید منفی رو از روی اونها بر داره. و در واقع ادای احترامیه به قومیت های مختلف ایرانی.
حالا به نظر شما بکار بردن واژه آذری به جای ترک حق مطلب رو می رسونه؟
جماعتی که توی ایران خودشون رو ترک میدونند (حالا درست یا غلطش بماند) تو تمام طول تاریخ ایران بدور از حاشیه تلاش زیادی کردند. افتخار آفریدند. جون خودشون رو فدا کردند.(البته مثل بقیه ی ایرانی ها) اما واقعاً بهشون بیش از اندازه ظلم شده و به ناحق تحقیر شدند.
یامون باشه، ما پیش از هر چیز "انسان" هستیم. پیش از این که مسلمون باشیم و پیش از اون که ایرانی باشیم.
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Mohsen.srn. دليل: غلط املایی
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 2.799 ثانیه