Skip to main content

تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24852 توسط Michaellover
سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ای

انداختن تبلیغی با این وسعت بر روی کره ای به اندازه ماه مسلم هست کار نشدنی هست. مانند این هست بخواهید بر روی کل سر زمین ایران یک آرام را به نمایش در بیاورید چنین چیزی به نظر نشدنی هست زیرا هنوز لیزر یا پروژکتوری که چنین وسعتی را بتواند روشن کند وجود ندارد.

دیشب، در آخرین ساعات 16 خرداد 1391 برابر با ۵ ژوئن ۲۰۱۲، بسیاری از مردم ایران، به پشت بام ها شتافتند تا تبلیغ پپسی کولا بر روی ماه را مشاهده کنند، ولی در کمال تاسف این اتفاق حادث نشد و ظاهرا این هم یکی دیگر از دروغ های رسانه ای بود.

گزارش های برخی سایت ها به نقل از سایت انتخاب حکایت از آن دارد که صدها هزار نفر از مردم ایران راس ساعت 11 و نیم دیشب در آخرین ساعات 16 خرداد ماه 91 با حضور بر پشت بام ها، دقایق طولانی به ماه خیره شدند تا شاید تبلیغ پپسی کولا را روی ماه ببینند!

این در حالیست که گروهی از مردم همان دقایق نخست، پشت بام را ترک کردند و به دروغ بودن این خبر، پی بردند، اما بسیاری نیز تا لحظاتی پیش، به ماه خیره شده بودند! نکته عجیب تر آنکه، گروه دیگری از مردم حتی تا پاسی از نیمه شب گذشته با طرح این مسئله که "ایران با کشورهای غربی، تفاوت زمانی دارند" همچنان به ماه خیره شده بودند!

البته ناگفته نماند این خودش یک نوع تبلیغ برای این شرکت نوشابه سازی بود.

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, NicoleL2, شاپرک, aisan

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24873 توسط شهروز
خیلی خوش به حال پپسی شد. جالب اینجاست که این دومین بار است که سر مردم ایران را با «عکس روی ماه» شیره می‌مالن اما باز هم...؟ اولین بار که اولیل انقلاب بود. دومیش هم الان. صد بار دیگه هم اثبات بشه که این‌ها شایعه بوده باز هم همین آش و همین کاسه است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, Michaellover, aisan

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24888 توسط کوچکترین طرفدار
درود
راستش من اول که این خبر رو شنیدم کامل باورش کردم ولی وقتی یه وب سایت خود پپسی رفتم و دیدم اونجا خبری نیست و وقتی تو سایت های خارجی و خبر گزاری های خارجی سرچ کردم و دیدم اونجا هم خبری نیست یقین پیدا کردم که این موضوع الکیه و ساخته ذهن سایت های ایرانی هستش :blh: :-@
ولی راستش بازم اون شب نتونستم خودم رو کنترل کنم و حدود 20دقیقه بیرون داشتم به ماه نگاه میکردم :@-@ :hah:
دیگه کم کم داشتم چیزایی که اول انقلاب تو ماه میدیدن رو تو ماه میدیدم :crazy:
ولی پشیمون نیستم آخه آدم هرچقد به ماه نگاه کنه کمه واقعا خیلی لذت بخشه B-)
ولی خب سرکاری جالبی بود :hehe:
ولی فکرش رو بکنید روزی برسه که علم اونقدر پیشرفت کنه که چنین چیزی امکان پذیر بشه دیگه اون موقع نمیتونیم از دیدن ماه لذت ببریم و هروقت ماه رو نگاه کنیم یه مارک تبلیغاتی روش میبینیم :scared:
ولی یه خوبی هم داره مثلا واسه سالگرد تولد مایکل امکان داره کمپانی مایکل عکس مایکل رو بندازه رو ماه :lighten: :lclp:
:mj9:
سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز, Mohsen.srn, شاپرک, Michaellover

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24956 توسط Jasmine Jackson-mjforever
اونقدر که مردم گفتن منم کم کم باور کرده بودم... البته فکر کنم بشه چنین کاری رو روی ماه انجام داد. فکر میکنم با یه سری لیزر که از ایستگاه های فضایی میشه

mj for ever....

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24968 توسط شاپرک
ممکنه بشه اما حدس میزنم اگر هم بشه,چون ماه از زمین کوچکتره, جوری میشه که فقط از بعضی مناطق دنیا بشه کارشون رو به روی ماه دید نه از همه کشورا. در غیر اینصورت تنظیم کار براشون اونقدر سخت و پر دردسر خواهد بود که گمونم اصلا عمر ما کفاف نده واسه اون شب!
البته این رو از جیب علم خودم در آوردم, ممکنه چرتی بیش نباشه! :-??
به هر حال امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیفته حتی به قیمت رفتن عکس من و مایکل دست تو دست هم تو ماه :trbdy: (فک کن) =))
دست متجاوز انسان ماه رو حداقل بی خیال بشه و به حال خودش بذاره

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24972 توسط e r o s
ماه از نور خورشید روشنه، یعنی این لیزر یا هرچی که هست از نور خورشید باید قوی‌تر باشه!؟

This is BREAKING NEWS

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 4.294 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا