Skip to main content

فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11732 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
حمید من روز اولی که این تاپیک رو باز کردی خوندمش و متوجه منظورت شدم . مخاطب من توی پست قبلیم همه ماهایی هستیم که بیرون از گود قاتل و مقتول و اجراکننده قرار داریم .
نمیخواستم از طرف خانواده مقتول تصمیم بگیرم ولی هر کسی امکان داره توی این موقعیت قرار بگیره و اونوقت دیگر این روند اصلا سرگرم کننده و جذاب نیست !
میدونی حمید مردم - همین جامعه بیمار - به این خاطر این نمایش ها براشون جالبه که فکر می کنند توی موقعیت بزرگی از اجرای عدالت خدا روی زمین قرار گرفتند و با یاد آوری جرم اون مجرم -یا متهم - از ترس اینکه مبادا این اتفاق برای خودش بیفته - قتل یا ... - برای اجرای این عدالت شوق و ذوق دارند ! ولی انصاف نیست که به خاطر نیاریم زمانی هم بوده که گروهی از مردم - نه همه - با دونستن بیگناه بودن اون متهم خودشون رو با روند اعدام همراه نکردن ! که البته این به سده ها پیش برمیگرده ، به سن ما قد نمیده !!!
من عمومی صحبت کردم ولی درباره این یک مورد خاص هم مردم فکر می کنند قهرمان ملی کشورشون رو از دست دادند و ... نمیخوام اصلا درباره اینکه اون کودک زیر 18 سال مجرم بود یا نه صحبت کنم اما فقط در شگفتم که مردم چرا لحظه ای به این فکر نمی کنند که چرا وقتی اون بنده ئ خدا زنده بود امنیتی نبود تا ازش دفاع کنه ولی بعد از مرگش دستی هست که سریع - برای ارضای شما ملت عزیز - یک نوجوان رو تو ملأ عام اعدام کنه ! تو کشوری که از وفور امنیت نمیتونی بدون ترس از خونه خودت تا سر کوچه بری !
اعدام باعث به وجود آمدن خشونت و وحشت توی جامعه میشه ، اعدام در ملأ عام هم بدترین نوعش هست که همینطور که می بینی باعث شکل گیری جامعه ای این چنانی شده !
جامعه ای که زودتر از قاضی قضاوت میکنه و حکم میده !
جامعه ای که فکر می کنه هر کس باهاش مخالفه باید اعدام بشه !
جامعه ای که برای نفس نفس زدن آخر یک انسان کف و دست میزنه !
بذار این شعر رو اینجا هم بیارم ؛

See then why do they keep teaching us
Such hate and cruelty

در پیوست ؛ کوروش بزرگ اسرا رو آزاد می کرد ، کسی رو هم اعدام نمی کرد ، حتی کسی رو که به جون خودش سوء قصد کرده بود ، دشمنانش رو نجات می داد و باهاشون با احترام رفتار می کرد . حالا لطفا کسانی که داعیه دار تمدن و فرهنگ امروز ما هستند بگن که شباهت بین ما و کوروش بزرگ کجاست که ما باید بعد از 2500 سال فرهنگ و تمدن خودمون رو به ایشون ارجاع بدیم ! اگر 3 تا شباهت پیدا کردید 20 امتیاز و 3 چراغ قرمز می گیرید !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: milad

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #11791 توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است

آرامگهت غرقه به زیر آب است

اینبار نه بیگانه که دشمن زخودست

صد ننگ به ما که روح تو بیتاب است
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by milad.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #11793 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
کاملا اشتباه میکنی نسیم اعدام اصلا باعث خشونت و وحشت نمیشه. من با اعدام در ملا عام مخالفم ولی با اعدام اصلا مخالف نیستم ! چیزی که باعث خشونت و وحشت در جامعه میشه زنده موندن قاتل است نه اعدام اون.
در ضمن سنگسار فقط در ایران انجام نشده و فقط در اسلام بهش اشاره نشده. در منابع یهودی و مسیحی هم اشاره شده و یکی از مسیحیانی که توسط یهودی ها سنگسار شد سنت استفان بود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mohsen.srn

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11795 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
میلاد جان : صد ننگ به ما که روح تو بی تاب است ...

محمد : من نمیتونم برات توضیح بدم چرا اعدام باعث بوجود اومدن خشونت و وحشت توی جامعه میشه ؛ ولی درباره سنگسار ؛ که ربطی هم اینجا به بحث نداشت ، من منظورتو متوجه نشدم که فقط توی اسلام نیست و توی یهود و مسیحیت هم هست ! این میتونه تاییدش کنه ؟ مگه اونها کار درستی کردند ؟ که ما باید کار خودمون رو با همون اشتباهی که اونها مرتکب شدن توجیه کنیم . اینجا نباید بحث درباره مذاهب بشه ، خودم بعدا چیزهایی رو بهت میگم.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: milad

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #11796 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
نظر من: اگه قاتل اعدام نشه ممکنه بقیه پررو تر شن و قتل های بیشتری اتفاق بیفته. و ممکنه مردم هم از این ترس داشته باشن که قاتل از زندان بتونه فرار کنه و دوباره به کار خودش ادامه بده. بد نیست بری عکس های قربانی های Jack the Ripper رو ببینی. خودت قضاوت کن. بنظرت اگه این آدم دستگیر میشد باید زنده میموند ؟!

من منظورم Mohsen.srn بود که در مورد سنگسار چیزی گفت. منم فقط میخواستم اینو بگم که که سنگسار فقط در ایران انجام نشده و فقط در اسلام هم بهش اشاره نشده. من اصلا این کار زشت رو تایید نکردم. ولی نمیدونم چرا ادیان ابراهیمی با سنگسار موافق بودن.

عجیبه بعضی از ایرانی ها در مورد کشور خودشون همه چیز رو میدن ولی نمیدونن کشور هایی مثل آمریکا که مدعی عدالت ، صلح طلبی ، حقوق بشر هستن چقدر جنایت وحشتناک انجام دادن.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11797 توسط mohsen
پاسخ داده شده توسط mohsen در تاپیک پاسخ: فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
عدالت
این کلمه متاسفانه الان بین ما یه کلمه غربییه نظرات رو خوندم بعضی ها معتقدند که اعدام باید باشه تو قانون بعضیا میگن در ملا عام خوبه یکی دیگه میگه خوبه ولی در ملا عام باشه و... ما نه فقط من ما که ادعامون میشه توکشوری هستیم سراسر عدالت فرهنگ پارسی و... چند نفرمون به قانون اشنایی داریم؟ و خودمون رفتیم کتاب قانون اساسی مطالعه کردیم بیشتر ما فقط قانون هارو از زبون اینو اون شنیدیم دیگه دنبال درست یا غلط بودنش نرفتیم واقعا جای تاسف داره یه جون زیر 18سال در ملا عام بیان اعدامش کنن چرا چون یک فرد معروف کشته بی قانونی ما همینجا بچشم دیده میشه تو این مملکت هزار جور حادثه به همین صورت اتفاق میفته چرا یکیشون مثل قاتل دادشی مجازات نشد چرا چون خدابیامرز داداشی معروف بود ورزشکار بودو... که قاتلش رو که حتی 18سالش نشده بود اعدام کردن اگه واقعا کشور ما قانون مداره چرا نیومدن اون کثافت عبدالمالک ریگی رو در ملا عام اعدام کنن کسی که فجیح ترین شکل ممکن ادم میکشت اخرسرهم بدون اینکه بگن یه دفعه اومدن گفتن اعدامش کردیم، ما از ریشه خرابه قانونمون معنی عدالت تو کشور ما این شده که اون چیزی که به نفع خودته عدالته خیلی حرفا هست میدونم دل هممون پره کسی هم جرات نمیکنه زبون باز کنه زبون باز کردن ما وحرف حساب زدن هم جزء رعایت نکردن قانون شده(چون ضد بعضی هاس) ما از ریشه خرابیم مقصرهم خودمونیمو بس

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 2.398 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا