Skip to main content

زادروز تولد شایان

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #16068 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: زادروز تولد شایان
وای غافلگیر شدم جدا!!!!:clp2: :clp2: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs:
ممنون دوستان عزیز واقعا خوشحالم که تولدم رو در فروم جشن میگیرم!!!:clp2: :x :x :x :daydreaming o:-)

فردا شب جشن تولد من همه خونه وحید ایناییم!!!خودش تولد گرفت قول داده کیک بده رقص چاقو مایکلی انجام بده و از این حرف ها!!! :bd: :bd: =)) =)) :-P :blush: o:-) :bdlgh: :gossip: :mj9:

@وحید
از لطفت ممنونم دوست من...خیلی لطف کردی پسر خوب...امیدوارم شما هم همیشه موفق و شاد باشی و جبران کنم این لطفتو....من کوچیکتر از اونم که بخوام به کسی چیزی یاد بدم هر چیزی که تو فروم یاد گرفتی از شیوه و رسومی هست که به خاطر مایکل عزیز اینجا وجود داره و همه چیز رو به خاطر تلاش خودت هست که یاد گرفتی.....عاشق اون آرزویی هستم که برام کردی:تا وقتی هم عمر کنی که سر بار نباشی...:trbdy:

@محمد(invincible mj(
ممنونم از محبت و توجهت و تشکر خاص بابت آرزوهات....فردا شب خونه وحید اینا یادت نره ها!!!:clp2: :clp2:

@احسان
ممنونم دوست خوب و قدیمی....چیز که کهنه دوست داشتنی تره دوست خوبه!!!تو هم همراه با نوه هات اینا بیا خونه وحید اینا...دیر نکنی!!!:)) :)) :x :x :x :D

@نسیم
خیلی ممنونم نسیم جان....خیلی لطف داری شما...خجالتم نده:blush: منم برای شما آرزوی موفقیت شادی وسلامت دارم و خوشحالم که دوستانی مانند شما در فروم دارم:x :gossip:

@رضا
ممنون رضا جان...ممنونم از آرزوها و توجهت....شما راهت دوره و گرنه میگفتم بیای حتما اما اگر تونستی حتما بیا خرج اومدنت به پای وحید....اسپانسر جشن تولدمه!!!:x :D

@فرناز
ممنون فرناز جان...امیدوارم شما هم کنار حاج آقاتون موفق و شاد باشین:D فرناز بدون شک یکی از دوستان خوبم هستش که خیلی بهش بابت محبت هاش مدیونم و امیدوارم هر جا که هست موفق و شاد باشه و امیدوارم عشقش و امیدش به زندگی همیشه اینگونه نمونه و الهام پذیر باشه...با امین هماهنگ کن به وحید زنگ بزن ساعت جشن تولد رو ازش بپرسین!!!:D :)

از بابت تمامی گیتارهایی که در ارسال هاتون گذاشتین ممنونم!!!:bdlgh: :good: :mj7: :mjj: :scream: :guitar2: :guitar: :guitar2: :guitar2:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Ehsan, Nasim, blackfire

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #16071 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: زادروز تولد شایان
آقا همه خونه ما هر کس هم نیاد اسمش یادداشت میشه بعدا به حسابش رسیده میشه:D آقا احسان اعلام کرد که اون اسپانسر تولد هست پس خرجتون با احسان:clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #16074 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: زادروز تولد شایان
خوبه احسان بچه مایداره بچه ها برنامه عوض شد!!!!:)) :)) :x :-)/:-)

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by شايان.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #16077 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: زادروز تولد شایان
خوش بگذره جای ما رو هم خالی کنید

علم و دانش همان قدرت است ...

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #16078 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: زادروز تولد شایان
خواهش می کنم شایان جان . راستی منو خونه وحید دعوت نکردی !!!:( :cry:

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #16080 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: زادروز تولد شایان
شایان جان تولدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
امیدوارم همیشه خوشحال و سرزنده و موفق باشی تو همه زمینه ها
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 4.608 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا