- تشکرهای دریافت شده: 3
جشن تولد مایکل ...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
دوست من اینجا که لس انجلس نیست...shahroozporia نوشته: سلام. کار خیلی خوبیه. اینطوری همه بیشتر با هم آشنا میشیم. تو همون روز هم چه طوره همه بریم توی یه خیابون تا چراغ قرمز شد بریرزیم وسط چهار راه و برقصیم.:lol: مثل تمام دنیا. بعد نام ما رو همه جا میگن. خیلی خوب میشه. یه خورده فکر کنید و نظرتون رو بدید. یادمون باشه که این کار ما خیلی با ارزشتر میشهها.:lol:
اینجا ایرانه... ایران

- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
چون خیلی از مایکلی ها توی تهران نیستن مثل من

My life is dedicated to LOVING HIM
دوست من اینجا که لس انجلس نیست...
اینجا ایرانه... ایران
من هم برای همین میگم که کار خیلی ارزشمندی مبشه. با این وضعیتی که در ایران داریم کار ما بسیار بزرگ میشه و مردم با خودشون میگن نگاه کنید مایکل جکسون چه قدر روی این ها تاثیر گذاشته که این ها اینجور نترس به خیابان ها می آیند. و می گویند حتما چیزی داشته که این جور عاشق داره. و بعد از آن مردم بیشتری در ایران به مایکل جکسون ایمان میآورند و ما می توانیم میراث او را زنده نگاه داریم. البته کمی خطرناک است ولی نتیجهٔ کار بسیار زیباست. یادمون باشه که کار وقتی ارزشمند میشه که برای آن تلاش شده باشه.
mjforever نوشته: ای کاش میتونستیم همه با هم توی این جشن باشیم
چون خیلی از مایکلی ها توی تهران نیستن مثل من
چرا حتما باید در تهران باشه. مگر شما تنها کسی هستی که طرفدار مایکل در آن شهرستانی؟ اگر این طور نیست می تونید در شهرستان خود بگیرید. البته اگر شهرستانیها راهشان دور نیست میتوانند به تهران بیایند. یعنی تولد مایکل ارزش این کار را نداره؟