- تشکرهای دریافت شده: 517
من و فعاليتهاي دانشگاهيم....
کمتر
بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #31491
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک من و فعاليتهاي دانشگاهيم....
كتابها و مقالاتي كه در اين زمينه وجود داره رو " من " واقعا دوست ندارم... همگي اونها اين قضيه رو نشون ميدن كه ما بايد خوب و بد ( از لحاظ اخلاقي رو) به بچه نشون بديم
در حالي كه اين واقعا اشتباه و به نظر من همين مسئله هستش كه مارو به اينجا رسونده!!!! مثل نظام حاكم بر سرزمين ما
خود من در حال حاظر ميتونم بگم بيش از 85 درصد چيزايي كه پدر مادر من به عنوان خوب و بد اخلاقي به من به نوعي آموزش داده بودند و تغيير دادم و يا اصلا ديگه قبول ندارم... (و اين در حالي ه كه من ميگم والدين من يهترين والدين دنيا هستند و عاشقشونم... ولي اينا دليل نميشه)
پس هيچ چيزي نبايد از بيروون به انسان وارد بشه.... بيشتر چيزهايي كه واقعا در زندگي يك نفر تاثير داره اون مسائلي ه كه " خودش " به طور 100% به اونها پي برده...
در حالي كه اين واقعا اشتباه و به نظر من همين مسئله هستش كه مارو به اينجا رسونده!!!! مثل نظام حاكم بر سرزمين ما
خود من در حال حاظر ميتونم بگم بيش از 85 درصد چيزايي كه پدر مادر من به عنوان خوب و بد اخلاقي به من به نوعي آموزش داده بودند و تغيير دادم و يا اصلا ديگه قبول ندارم... (و اين در حالي ه كه من ميگم والدين من يهترين والدين دنيا هستند و عاشقشونم... ولي اينا دليل نميشه)
پس هيچ چيزي نبايد از بيروون به انسان وارد بشه.... بيشتر چيزهايي كه واقعا در زندگي يك نفر تاثير داره اون مسائلي ه كه " خودش " به طور 100% به اونها پي برده...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
11 سال 10 ماه قبل - 11 سال 10 ماه قبل #33144
توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک من و فعاليتهاي دانشگاهيم....
فردا دوباره قراره اين نوشته هامو ( همين 6 شماره ) ببرم شوراي بررسي براي انتشار تو دانشگاه....
Last edit: 11 سال 10 ماه قبل by farzam.
11 سال 10 ماه قبل #33146
توسط raha
پاسخ داده شده توسط raha در تاپیک من و فعاليتهاي دانشگاهيم....
نوشته هاتون رو خوندم،خیلی جالب بودند.
امیدوارم موفق باشید
امیدوارم موفق باشید
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.289 ثانیه