Skip to main content

سال نو مبـــــــــــارک

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22517 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: سال نو مبـــــــــــارک
الناز سال 87 !!! ، ببین من جوونیام چقدر خلاقیت داشتم ! خودم عکسی رو که گذاشتی دیدم حال کردم با اون مایکل کوچولو ها ! الان دیگه انقدر زندگیم شلوغ پلوغ شده که نمی تونم بشینم تمرکز کنم مثه اون سال ها دائم طراحی کنم . یادمه یه دوره ای برای همین عکسی که گذاشته بودی چشم زنده هم گذاشته بودم ! مایکل چشمک می زد و حالت زنده داشت عکس ، کلی خاطره از اون روز ها برام زنده شد . چه خوش بودیم برای خودمون ... !

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22518 توسط Hamid
راستی همون طور که تو بلاگ سایت هم نوشتم ، من هم نوروز رو پیشاپیش شاد باش می گم .

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22519 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: سال نو مبـــــــــــارک
عیدتون مبارک و این هم دعای سال نو پارسی
دوستان بیایید این عید پارسی خودمون رو با شعر و دعای فارسی تحویل کنیم
[IMG
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by mohammad.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: M_P, aisan

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22523 توسط Hamid
عرب ها هم محترم هستند ، به نظر شما وقتش نرسیده که از خودمون شروع کنیم ؟ اصلا چه فرقی داره ...
دعای تحویل سال عربی هم معنی بدی نداره که بهش بگیم چرت و پرت ، از طرفی این اعتقاد خیلی از هم وطن های ماست . من احساست رو درک می کنم اما نوع برخوردت شاید کمی ناپخته ست با این موضوع. کافیه فقط بهش فکر کنیم

نکته جالب تو متنی که شما گذاشتی اینکه بالای متن نوشته "دعای تحویل سال پارسی" ! که هم کلمه "دعا" توش عربیه و هم "تحویل" !

تمام چیزی که می خوام بگم اینه : با ارزشه پاس داشتن زبون اصیل خودمون ، اما بهای این ارزش نهادن نباید بی احترامی به دیگر اقوام باشه . اول و آخر همه ما از خاک اومدیم و همه از دنیا می ریم بدون ذره ای تفاوت از نژادمون . فقط در مورد افکار ما و احتراممون صحبت می شه .

من از این همه چند دستگی خسته شدم . تصمیم دارم سال 91 رو با احترام به همه اقوام شروع کنم و بعد به فکر تغییر بیوفتم .

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, Nikolay, mahan, شاپرک, aisan

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22526 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: سال نو مبـــــــــــارک
شروع کردن سال نو حتی اگه عربی باشه و با نیت و قلب سپید و فکر زیبا همراه باشه برات خوش یمن تره تا پارسی باشه اما همراه با کنایه و دل چرکینی دوست گل.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22529 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: سال نو مبـــــــــــارک
این متن زیبای یکی از نویسنده های مورد علاقم عرفان نظر آهاری هست.

هفت سین جهان
دنیا پر از سین است و شما میتوانید از بی شمار سین های عالم , هرکدام را که خواستید بردارید. من اما از میان همه سین ها , سیمرغ را انتخاب میکنم. هرچند گنجشکی کوچکم و هرچند روی شاخه نازک زندگی نشسته ام. اما دلم بی تاب پر زدن در هوای قاف است... بی تاب آن کوه بلندی که روی لبه جهان است و آن طرفش دیگر خاکی نیست و زمینی. و همه اش آسمان و همه اش ملکوت است. و به فکر آن درختم; آن درخت که سیمرغ بر آن آشیانه دارد و شاخه هایش تا دورترین نقطه آسمان رفته است. اگر سیمرغی هست , پس گنجشک ماندن و بلبل ماندن و طاووس ماندن, گناه است. باید رفت و بسیار رفت. باید پر زد و بسیار پر زد تا آهسته آهسته سیمرغ شد. اگر سیمرغ را می خواهی , باید سفر کنی و این سفری سخت است. بسیار سخت. اما باید خوشحال باشی و سر خوش بروی وسادگی , توشه ات باشد و باید یاد بگیری که کمتر سخن بگویی و بیشتر عمل کنی. پس سکوت , زبان این سفر است و وهرچه میروی , طعم این سبکی را بیشتر می چشی. سالی نو آمده است و من سفره ای به بزرگی جهان پهن میکنم و هفت سینی می چینم از سفر و سختی و سادگی و سکوت و سبکی و سرخوشی. اما همه سین ها تنها در کنار سیمرغ زیباست که سین هفتم هفت سین جهان است...
سال نو به همتون مبارک. :x :x :x

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پيوست:
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by شاپرک.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, ++ sama, Michaellover, aisan

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 5.999 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا