Skip to main content

اولین پستت چی بود

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22056 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اولین پستت چی بود
بابا دم حافظه شما ها گرم احسان سه سال پیش رو یادشه حمید 8 سال و نیم پیش وااااااااااااااو

من که 9 10 ماه اومدم فروم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه اولین پست من توی تایپیک عکس های مایکل بود حدود همون 9 10 ماه پیش(یادش بخیر چی حالی میداد :daydreaming )
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by FeanoR.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22063 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: اولین پستت چی بود
تاپیکه جالبیه
منم اولین پستم حدوده 5 یا 6 ساله پیش بود که یه تاپیک دادم مایکل زنه یا مرد!! ;)) تازه کاربریمم حرف نداشت!!!! شماره اتصاله کارت اینترنتم بود کلن پرت بودم از مرحله :(
راجع به تاپیکی که احسان گفت هم که اصن یادم نمیاد چی بود :D

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Farnaz.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22064 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: اولین پستت چی بود

FeanoR نوشته: بابا دم حافظه شما ها گرم احسان سه سال پیش رو یادشه حمید 8 سال و نیم پیش وااااااااااااااو

من که 6 7 ماه اومدم فروم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه اولین پست من توی تایپیک عکس های مایکل بود حدود همون 6 7 ماه پیش(یادش بخیر چی حالی میداد :daydreaming )

فکر کنم تو اولین بار اومدی با من سر عربا بحث کردی !

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22067 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: اولین پستت چی بود
اولین پست من نمیدونم برمیگرده به کی - مال فروم قبلی هست اینو میدونم فقط :D کلآ من حافظه ام اینشکلیه . به هیچ عنوان تاریخ وقایع یادم نمیمونه اما خود کیفیت وقایع اگه برام مهم باشه چرا .
اولین پستم احتمالا در مورد فیلم Moonwalker بود که تا اون موقع موفق نشده بودم ببینم و به شدت در عذاب بودم ! پستم در مورد این بود که یکی پیدا میشه آرشیو مایکلی برای من بفرسته یا نه . گویای عزیز و مجید لطف بزرگی اون دوران به من کردن و هیچوقت فراموش نمیکنم که چقدر منو خوشحال کردن . (در حد خودکشی) :D
یاد اون دوران بخیر . یادمه صبح تا شب در همه حال مایکل گوش میدادم . در حدی که خانواده نگرانم شده بودن :D
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by AM!N.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22068 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اولین پستت چی بود

InvincibleMJ نوشته:

FeanoR نوشته: بابا دم حافظه شما ها گرم احسان سه سال پیش رو یادشه حمید 8 سال و نیم پیش وااااااااااااااو

من که 6 7 ماه اومدم فروم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه اولین پست من توی تایپیک عکس های مایکل بود حدود همون 6 7 ماه پیش(یادش بخیر چی حالی میداد :daydreaming )

فکر کنم تو اولین بار اومدی با من سر عربا بحث کردی !

فکر نکنم بابا اونجا اولین پست من نبود شایدم بوده من یادم نیست زیاد من تا جایی که یادم اینه که اصن نمیخواستم پست بدم و فقط میخواستم استفاده کنم و بخونم و دانلود کنم کلا مصرف کنم بعد یک دفعه جو گیر شدم تا به خودم اومدم دیدم 200 تا پست دادم و یادمه که رفتم تو آشنایی ها پست معرفی دادم

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22077 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: اولین پستت چی بود
اگر درست یادم باشه اولین پست من توی تاپیک "آشنایی ها " بود همین سال پیش . خودمو معرفی کردم . اون روز اصلا فکر نمی کردم اینجا بمونم ...

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 5.799 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا