- تشکرهای دریافت شده: 1357
اولین پستت چی بود
من که 9 10 ماه اومدم فروم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه اولین پست من توی تایپیک عکس های مایکل بود حدود همون 9 10 ماه پیش(یادش بخیر چی حالی میداد

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
منم اولین پستم حدوده 5 یا 6 ساله پیش بود که یه تاپیک دادم مایکل زنه یا مرد!!

راجع به تاپیکی که احسان گفت هم که اصن یادم نمیاد چی بود

- تشکرهای دریافت شده: 306
FeanoR نوشته: بابا دم حافظه شما ها گرم احسان سه سال پیش رو یادشه حمید 8 سال و نیم پیش وااااااااااااااو
من که 6 7 ماه اومدم فروم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه اولین پست من توی تایپیک عکس های مایکل بود حدود همون 6 7 ماه پیش(یادش بخیر چی حالی میداد)
فکر کنم تو اولین بار اومدی با من سر عربا بحث کردی !
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه

اولین پستم احتمالا در مورد فیلم Moonwalker بود که تا اون موقع موفق نشده بودم ببینم و به شدت در عذاب بودم ! پستم در مورد این بود که یکی پیدا میشه آرشیو مایکلی برای من بفرسته یا نه . گویای عزیز و مجید لطف بزرگی اون دوران به من کردن و هیچوقت فراموش نمیکنم که چقدر منو خوشحال کردن . (در حد خودکشی)

یاد اون دوران بخیر . یادمه صبح تا شب در همه حال مایکل گوش میدادم . در حدی که خانواده نگرانم شده بودن

InvincibleMJ نوشته:
FeanoR نوشته: بابا دم حافظه شما ها گرم احسان سه سال پیش رو یادشه حمید 8 سال و نیم پیش وااااااااااااااو
من که 6 7 ماه اومدم فروم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه اولین پست من توی تایپیک عکس های مایکل بود حدود همون 6 7 ماه پیش(یادش بخیر چی حالی میداد)
فکر کنم تو اولین بار اومدی با من سر عربا بحث کردی !
فکر نکنم بابا اونجا اولین پست من نبود شایدم بوده من یادم نیست زیاد من تا جایی که یادم اینه که اصن نمیخواستم پست بدم و فقط میخواستم استفاده کنم و بخونم و دانلود کنم کلا مصرف کنم بعد یک دفعه جو گیر شدم تا به خودم اومدم دیدم 200 تا پست دادم و یادمه که رفتم تو آشنایی ها پست معرفی دادم