Skip to main content

عکس های شما

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25567 توسط Michael
پاسخ داده شده توسط Michael در تاپیک پاسخ: عکس های شما
حمید عزیز کاملا موافقم !
یکی از مسائلی که در موردش صحبت کردیم نبودن دخترهای عزیز بود و قبول دارم اینطور مناسبتها باید همه حضور داشته باشن !
خودم به شخصه قول میدم برای تولد (ام جی) 7 یا 8 مورد دختر ام جی فن بیارم "
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by Michael.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25568 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: عکس های شما

hbmj2 نوشته: از مدیر بخش بخواید براتون یه تاپیک جدا درست کرده به اسم اون تاریخ تو مشهد.

یه نکته ای که باعث پرسش برای من شده این بود که چرا دختر تو جمع شما نیست؟
به نظرم اکثرا جمع هایی که توشون دختر نیست ناقص هستند!

شاید یه دلیلش احساس راحتی و خوش گذروندن بیشتر من با دختر ها باشه، اما حقیقت اینکه زیباست تو یه جمعی دختر حضور داشته باشه. بهش فکر کنید! ما دختر فن مشهدی فراوون داریم! باید بستر رو براشون فراهم کنید. کاری که ما اینجا تو تهران سعی می کنیم انجام بدیم.

راستش حمید جان من یک دونه امجی فن دختر مشهدی بیشتر نمیشناسم که اون هم دیروز امتحان داشت و نمی تونست بیاد
البته دو یا سه تا هم تو فیسبوک میشناسم ولی حتی جواب پیغام های من رو هم نمیدن نمیدونم چرا
حمید جان اگه شما میشناسی بهمون معرفی کن واسه روز تولد مایکل بگیم بیان

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25569 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: عکس های شما
:D آخه نمیشه که برم کلید مو عوض کنم =)) اون وسایل هر دفعه استریزه میشن =)) آها جاشو عوض کنم، فکر کردم میگی کلا خودشو عوض کنم :D آخه برای عوض کردن جاش، من باید شلوارمو عوض کنم =)) من تو این شلوار خیلی راحتم =)) از دفعه دیگه باید یک کیسه با خودم بیارم، وسایلم رو توش بذارم =)) ولی خلاقیت رو داشتی؟ :D تا حالا دیده بودی، کسی وسایلش رو اونجا بذاره؟ :D برای قرار بعدی، سعی میکنم خلاقیت بهتری داشته باشم :D
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michael

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25570 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: عکس های شما

کوچکترین طرفدار نوشته:

hbmj2 نوشته: از مدیر بخش بخواید براتون یه تاپیک جدا درست کرده به اسم اون تاریخ تو مشهد.

شاید یه دلیلش احساس راحتی و خوش گذروندن بیشتر من با دختر ها باشه، اما حقیقت اینکه زیباست تو یه جمعی دختر حضور داشته باشه. بهش فکر کنید! ما دختر فن مشهدی فراوون داریم! باید بستر رو براشون فراهم کنید. کاری که ما اینجا تو تهران سعی می کنیم انجام بدیم.

راستش حمید جان من یک دونه امجی فن دختر مشهدی بیشتر نمیشناسم که اون هم دیروز امتحان داشت و نمی تونست بیاد
البته دو یا سه تا هم تو فیسبوک میشناسم ولی حتی جواب پیغام های من رو هم نمیدن نمیدونم چرا
حمید جان اگه شما میشناسی بهمون معرفی کن واسه روز تولد مایکل بگیم بیان

من دختر امجی فن زیاد میشناسم، حتی میخواستم بهشون بگم که بیان، حتی همه کار کردم و اونها هم میومدن ولی تمام شماره ها تو یک سیم کارت دیگه بود، که اون متاسفانه سوخت و منم یادم رفته بود که تو سیم کارت اصلی خودم منتقلشون کنم... ایشالله برای قرار بعدی!

آرشام جبران میکنه دیگه، تازه خونه آرشامم هستیم :-P از الان باید برم جای وسایلام رو درست کنم! :D برای تولد مایکل دوره بابا، تابستون بیکاریم، هی زرت زرت قرار بذاریم، حال میده ها! :D اینطوری منم انرژیم جمع نمیشه که مثل یک بمب بترکم تو یک روز :D =))
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michael

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25572 توسط Michael
پاسخ داده شده توسط Michael در تاپیک پاسخ: عکس های شما
وحید من میگم پدیده هستی ولی تو باور نمی کنی !
امیدوارم مسائل بهداشتی رو مو به مو انجام بدی .... :))
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25576 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: عکس های شما

hbmj2 نوشته: از مدیر بخش بخواید براتون یه تاپیک جدا درست کنه به اسم اون تاریخ تو مشهد.

بنده در اينجا وظيفه دونستم كه به عنوان يك مقام مسئول اطلاع بدم كه به علت سوابق كيفري بعضي از اعضاي گروه مشهدي ها اداره ي اماكن اجازه حضور جنس لطيف در مراسم هاي ائيني رو نميده.البته مدارك مستدلي هم هست كه ميتونيد در همين تاپيك مشاهده كنيد.اشاره ميشود به عكس هاي ماهان و وحيد و عرفان در 6 ماه قبل كه توسط ماموران پاپاراتزي هفته نامه تو بهشت زهرا مشهد گرفته شده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 2.604 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا