- تشکرهای دریافت شده: 13
عکس های شما
یکی از مسائلی که در موردش صحبت کردیم نبودن دخترهای عزیز بود و قبول دارم اینطور مناسبتها باید همه حضور داشته باشن !
خودم به شخصه قول میدم برای تولد (ام جی) 7 یا 8 مورد دختر ام جی فن بیارم "
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
راستش حمید جان من یک دونه امجی فن دختر مشهدی بیشتر نمیشناسم که اون هم دیروز امتحان داشت و نمی تونست بیادhbmj2 نوشته: از مدیر بخش بخواید براتون یه تاپیک جدا درست کرده به اسم اون تاریخ تو مشهد.
یه نکته ای که باعث پرسش برای من شده این بود که چرا دختر تو جمع شما نیست؟
به نظرم اکثرا جمع هایی که توشون دختر نیست ناقص هستند!
شاید یه دلیلش احساس راحتی و خوش گذروندن بیشتر من با دختر ها باشه، اما حقیقت اینکه زیباست تو یه جمعی دختر حضور داشته باشه. بهش فکر کنید! ما دختر فن مشهدی فراوون داریم! باید بستر رو براشون فراهم کنید. کاری که ما اینجا تو تهران سعی می کنیم انجام بدیم.
البته دو یا سه تا هم تو فیسبوک میشناسم ولی حتی جواب پیغام های من رو هم نمیدن نمیدونم چرا
حمید جان اگه شما میشناسی بهمون معرفی کن واسه روز تولد مایکل بگیم بیان

کوچکترین طرفدار نوشته:
راستش حمید جان من یک دونه امجی فن دختر مشهدی بیشتر نمیشناسم که اون هم دیروز امتحان داشت و نمی تونست بیادhbmj2 نوشته: از مدیر بخش بخواید براتون یه تاپیک جدا درست کرده به اسم اون تاریخ تو مشهد.
شاید یه دلیلش احساس راحتی و خوش گذروندن بیشتر من با دختر ها باشه، اما حقیقت اینکه زیباست تو یه جمعی دختر حضور داشته باشه. بهش فکر کنید! ما دختر فن مشهدی فراوون داریم! باید بستر رو براشون فراهم کنید. کاری که ما اینجا تو تهران سعی می کنیم انجام بدیم.
البته دو یا سه تا هم تو فیسبوک میشناسم ولی حتی جواب پیغام های من رو هم نمیدن نمیدونم چرا
حمید جان اگه شما میشناسی بهمون معرفی کن واسه روز تولد مایکل بگیم بیان
من دختر امجی فن زیاد میشناسم، حتی میخواستم بهشون بگم که بیان، حتی همه کار کردم و اونها هم میومدن ولی تمام شماره ها تو یک سیم کارت دیگه بود، که اون متاسفانه سوخت و منم یادم رفته بود که تو سیم کارت اصلی خودم منتقلشون کنم... ایشالله برای قرار بعدی!
آرشام جبران میکنه دیگه، تازه خونه آرشامم هستیم

امیدوارم مسائل بهداشتی رو مو به مو انجام بدی ....

بنده در اينجا وظيفه دونستم كه به عنوان يك مقام مسئول اطلاع بدم كه به علت سوابق كيفري بعضي از اعضاي گروه مشهدي ها اداره ي اماكن اجازه حضور جنس لطيف در مراسم هاي ائيني رو نميده.البته مدارك مستدلي هم هست كه ميتونيد در همين تاپيك مشاهده كنيد.اشاره ميشود به عكس هاي ماهان و وحيد و عرفان در 6 ماه قبل كه توسط ماموران پاپاراتزي هفته نامه تو بهشت زهرا مشهد گرفته شده.hbmj2 نوشته: از مدیر بخش بخواید براتون یه تاپیک جدا درست کنه به اسم اون تاریخ تو مشهد.