- تشکرهای دریافت شده: 41
عکس های شما
hbmj2 نوشته: عوض شدم شایان !
بعد از فوت مایکل ساختار چهره ام یک بار کامل بهم ریخت از لاغری ! ( یه عکس از هفته فوت مایکل از خودم گذاشته بودم اگه یادت باشه ! که بیتا ناراحت شد و ازم خواست برش دارم ) وقتی از اون داستان خلاص شدم چهره ام کمی متفاوت شد ! البته من راضی هستم و خدا رو شکر می کنم از این بابت !
.
ولی من ديگه از اون موقع به بعد درست نشدم
19 کيلو لاغر شدم هر روز هم لاغرتر ميشم
خوبه که تو دوباره خوب شدی
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
تو جمع بچه ها نیستی از اون همه پستایی که پر از اسمایل(

انقدر بداخلاق نباش با این رویه هیچی تغییر نمیکنه مایکلم زنده نمیشه

hbmj2 نوشته: الناز 7-8 سال چیه ؟ بابا اون عکس های حمید باقرلی بد ! حداکثر مال 3 سال پیشه ! من کلا مگه چند سالمه که اون عکس ها مال 7-8 سال پیش باشه !!!!!!!!!!!!!!!! []==[]
اولا که من گفتم 6 - 7 سال
بعدشم به قول وحید پیر شدی تموم شد رفت!
bemikelike.wordpress.com
hbmj2 نوشته: عوض شدم شایان !
بعد از فوت مایکل ساختار چهره ام یک بار کامل بهم ریخت از لاغری ! ( یه عکس از هفته فوت مایکل از خودم گذاشته بودم اگه یادت باشه ! که بیتا ناراحت شد و ازم خواست برش دارم ) وقتی از اون داستان خلاص شدم چهره ام کمی متفاوت شد ! البته من راضی هستم و خدا رو شکر می کنم از این بابت !
عکسی که تو آواترام هست که واضحه ! مال یک سال و نیم پیشه فکر کنم .
حميد اون موقع كه مايكل تازه فوت كرده بود يادمه يكي از بچه ها حالا بيخيال كي بود بهم گفت حميد رو ديدم بنده خدا اينقدر داغون شده كه ديگه پير شده!!!خيلي از بچه ها رو ديدم كه داغون شدن ميبيني كه سامي هم ميگه البته هم داغون شدن ميدونم همه اما خب بهتره ديگه به درخواست خودت و ديگران ديگه اون دوران رو تكرار نكنيم.....بيخيال

منم برای فوت مایکل 25 کیلو وزن کم کردم و بعد فوت مایکل یک انفاق بد دیگه ای برام افتاد و وزنم کم تر شد

Michael is The FeanoR
- تشکرهای دریافت شده: 306

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه