Skip to main content

خاطرات بلک فایر (زندگی با مایکل)

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #18949 توسط blackfire
با سلام
ازم خواستن داستانام رو بزارم
میخوام یه داستان بزارم
اسمش هست
خاطات بلک فایر (زندگی با مایکل)
این داستان رو فقط دارم واسه این فروم و بچه های همین جا مینویسم و الان هم دارم مینویسم و تا قسمت 6 پیش رفتم
بلک فایر یه شخصیته که درستش کردم و تو چند تا داستان بوده یه فیلم سینمایی(دو اتش) یه سریال(بلک فایر) یه داستان(دفتر خاطرات گمشده)
نمیدونستم کدومو بزارم دو اتش اصلا به مایکل ربطی نداشت سریال هم 20% مایکلی بود و داستان هم 50% به مایکل ربط داشت پس قرار شد اینو بنویسم که 80% مایکلی است تا به فروم هم بخوره

چند نکته:
1 این داستان رو واسه اینجا مینویسم و اگه چیزی از زندگی مایکل هست که دوست دارید تو داستان بیارم بگید
2 مشکلاتش رو بهم بگید تا داستان قشنگتری رو بنویسم(حتی مشکلات بنیادی مثل سبک نوشتن)
3 مایکلی که شما میشناسید با این مایکل فزق داره و احتمال تغییراتی مثل ترتیب اهنگها وجود داره

در پست بعد از اینکه بلکفایر کیه میگم و بعد هم داستان رو شروع میکنم اگه خوشتون اومد ادامه میدم نیومد هم میگم تاپیک رو پاک کنن

با تشکر

علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam, Termeh, NicoleL2, شاپرک, Michaellover

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #18978 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: خاطرات بلک فایر (زندگی با مایکل)
Blackfire
بلک فایر پسر بچه است که با پدر و مادر و برادرش در یک مزرعه زندگی میکنند در لحظه ی تحویل قرن و طی یک افسانه ی خیالی(که اونم خودم درست کردم) این دو برادر نیرو های جادویی پیدا میکنند هر کدام اتشی را لمس میکنند و نیروی فرا طبیعی پیدا میکنند و پدر و مادرشان هم میمیرند یکی خوب میشود و یکی بد(بلک فایر و رد فایر) و با هم میجنگند و این ماجرای فیلم دو اتش میشود سریال بلک فایر هم از لحاظ قهرمان ها شبیه فیلم سینمایی اش است ولی دفتر خاطرات گم شده به رد فایر مربوط نمیشود و به قهرمانی ها و عشق بلک فایر به مایکل مربوط است
این پسر نیرو هایش فقط با جادو است و بدون جادو او یک انسان عادی است و هیچ چیز خاصی ندارد البته این پسر یک نابغه هم هست و از هوشش در طول داستان برای اختراع های جالب استفاده میکند که بعدا از اونا اسم میبرم (البته اونایی که به داستان مربوطه)
این شرحی از این بود که بلکفایر کیه و یک تصویر ذهنی از اون برای شما به وجود اورد

اگه سوالی دارید بگید

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, NicoleL2, شاپرک

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #18982 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: خاطرات بلک فایر (زندگی با مایکل)
چون خیلی خلاصه گفتی اشکال رو سبک نوشتن که نمیشه گرفت. و اما در مورد سوژه ... سوژه به نظرم کمی تکراری است. مثلا من رو به یاد فیلم لاست (جیکوب و برادرش) انداخت. اما خب معلومه قوه ی تخیل خوبی داری و به هر حال پیش از خوندن اصلش نمیشه قضاوت درستی داشت. موفق باشی گلم...

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: blackfire

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #18985 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: خاطرات بلک فایر (زندگی با مایکل)
عموما سعی میکنم سوژه هام تکراری نباشه اسم این فیلمی هم که گفتی نشنیدم ولی ماجرای فیلم من جالبه اکشن و تخیلی و یه جورایی رو کم کنی چون هر دو تا برادر یه نقطه ضعف دارن و داستان یکم حالت رو کم کنی پیدا میکنه:D

حالا میزارم میبینید

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #18986 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: خاطرات بلک فایر (زندگی با مایکل)
بزار ديگه خيلي مشتاقم بخونم....

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #18989 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: خاطرات بلک فایر (زندگی با مایکل)
راست میگه اگه تو یه ورد سیوش کردی راحت کپی کن اینجا دیگه

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 6.000 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا