- تشکرهای دریافت شده: 1357
آدرس دستیابی به بخش خانواده هواداران :
eMJey.com/persian/family
eMJey.com/persian/family
بروز رسانی های شما در خانواده هواداران
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #10030
توسط FeanoR
بروز رسانی های شما در خانواده هواداران ایجاد شد توسط FeanoR
اینجا میتونین وقتی یک چیزی رو تو خانواده هواداران آپ کردین و بروز رسوندینشون اعلام کنین تا بقیه از این کار شما مطلع بشن و اونها سر بزنن و دیدگاه هاشون رو بگن
ممنون از همکاری شما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خب من الان دارم تو بخش تصاویر یک آلبومی درست کردم با عنوان "عکس مجله ها و روزنامه هایی که در رابطه با مایکل هست" که تا الان 59 تا تصویر گذاشتم(البته این تعداد خیلی بیشتر میشه و من خودم الان نزدیک به هزار تا حتی بیشتر آرشیو جمع کردم که بزارم و همینطور ادامه میدم البته بازم تعدادشون بیشتر از این ها هستش) امیدوارم شما هم سر بزنین و دیدگاه های زیباتون رو بگین
www.emjey.com/persian/family/2287vahid/photos/album?albumid=10
و یک چیز دیگه بهتون پیشنهاد میکنم که به بخش ویدئو ها هم یک سری بزنین که محمد جان خیلی زحمتشو کشیده
www.emjey.com/persian/family/videos/display
ممنون از همکاری شما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خب من الان دارم تو بخش تصاویر یک آلبومی درست کردم با عنوان "عکس مجله ها و روزنامه هایی که در رابطه با مایکل هست" که تا الان 59 تا تصویر گذاشتم(البته این تعداد خیلی بیشتر میشه و من خودم الان نزدیک به هزار تا حتی بیشتر آرشیو جمع کردم که بزارم و همینطور ادامه میدم البته بازم تعدادشون بیشتر از این ها هستش) امیدوارم شما هم سر بزنین و دیدگاه های زیباتون رو بگین
www.emjey.com/persian/family/2287vahid/photos/album?albumid=10
و یک چیز دیگه بهتون پیشنهاد میکنم که به بخش ویدئو ها هم یک سری بزنین که محمد جان خیلی زحمتشو کشیده
www.emjey.com/persian/family/videos/display
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by FeanoR.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 11 ماه قبل #10074
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: بروز رسانی های شما در خانواده هواداران
منم دارم یسری عکس از تور های مایکل میذارم .
بعدش میرم سراغ کنسرت هاش و بعدش میزنم تو کار مختلط و از جا دستم بیاد عکس میذارم .
الان فعلا چهار تا توره مایکله گذاشتم . البته متاسفانه از تور های مایکل با برادرانش زیاد عکس پیدا نکردم .
?
ولی بقیشون کاملن .

Destiny tour
Triumph tour
Victory tour
bad tour
و در اینجا هم یسری از عکس هایی که میخوام در امضام بذارم قرار میگیره .
اولش خواستم یکاری کنم که کسی نتونه ببینه ولی دلم نیومد .
My Signature
منتظر البوم های بهدی باشید .

بعدش میرم سراغ کنسرت هاش و بعدش میزنم تو کار مختلط و از جا دستم بیاد عکس میذارم .

الان فعلا چهار تا توره مایکله گذاشتم . البته متاسفانه از تور های مایکل با برادرانش زیاد عکس پیدا نکردم .

ولی بقیشون کاملن .

Destiny tour
Triumph tour
Victory tour
bad tour
و در اینجا هم یسری از عکس هایی که میخوام در امضام بذارم قرار میگیره .

My Signature
منتظر البوم های بهدی باشید .

www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #10462
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: بروز رسانی های شما در خانواده هواداران

www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: sara
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 1.797 ثانیه