- تشکرهای دریافت شده: 408
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
کمتر
بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #15988
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
برای من که اینطوری نمیشه . تا به حال هم نشده .
حالا بگو کدوم قسمتو سیو میکنی ؟
حالا بگو کدوم قسمتو سیو میکنی ؟

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 8 ماه قبل #15992
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
نمیدونم تا حالا نرفتم تو سایتش
با وی پی ان هم سرعتش کمه نمیتونم برم
اگر شد قسمت بد رو دانلود میکنم
با وی پی ان هم سرعتش کمه نمیتونم برم
اگر شد قسمت بد رو دانلود میکنم
کمتر
بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #15994
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
بد رو که محمد داره سیو میکنه .من هیستوری .امید دنجرس.
میمونه
thriller , Invincible , Off the Wall , This Is It
فکر کنم Jackson 5 هم داره .
از اینا انتخاب کن .
میمونه
thriller , Invincible , Off the Wall , This Is It
فکر کنم Jackson 5 هم داره .
از اینا انتخاب کن .

www.fullmjj.ir
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 8 ماه قبل #16011
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
اگه تونستم off the wall رو سیو میکنم
حالا من امروز میرم دنبال این نرم افزاره حتما درستش میکنم
حالا من امروز میرم دنبال این نرم افزاره حتما درستش میکنم

- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 8 ماه قبل #16552
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
منم می خوام کمک کنم
چی کار کنم؟
m.yMJJ طوری گفت 9000 تا من ترسیدم
تو رو خدا بگید من چیکار کنم اخه همه کارا افتاده رو شون شما ها
چی کار کنم؟
m.yMJJ طوری گفت 9000 تا من ترسیدم
تو رو خدا بگید من چیکار کنم اخه همه کارا افتاده رو شون شما ها

کمتر
بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16575
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
چیلتر شکنو اماده کن . سایت رو باز کن . عضو شو . برو قسمت گالری . یه قسمت رو که ما انتخاب نکردیم انتخاب کن .
هر بخش رو که باز میکنی تقسیم میشه به قسمت های دیگه تا مثلا برسی به یه فولدر عکس که باز کنی همه رو نشون میده . دونه دونه با استفاده از کلیک ctrl و کلیک روی عکس در تب جدید باز کن بعد روی اون علامت مموری یا یه همچنی چیزایی کلیک کن که سیو بشه . بعد عکس ها رو با همون اسم بخش , فولدر و ...... مرتب درست کن . مثلا:
یه فولدر درست کن به نام HIStory Era. بعد توش Awards . بعد 1995 VH1 Honors .... / همین طوری به ترتیب که خود سایت قرار داده مرتب کن . کارت که تموم شد فولدر ها رو فشرده کن بعد اپ کن . مثلا هم میتونی کل اوارد رو فشرده کنی یه ضرب اپ کنی که حجمش زیاد میشه و باید سرعتت بالا باشه و برای اونی که دانلود میکنه هم یکم سخت تره . یا میتونی فولدر های داخل اوارد رو فشرده کنی و دونه دونه اپ کنی که هم برای تو و هم برای بقیه راحت تر میشه .
چقدر بد توضیح دادم .
حالا شروع کن میفهمی چرا 9 هزار تا سخته . مثلا من میرم تو یه فولدر 100 تا عکس داره همه رو یوهو با هم باز میکنم پدر Cpu , خودم , اینترنت همه با هم در میاد .
سوالی داشتی بپرس .
هر بخش رو که باز میکنی تقسیم میشه به قسمت های دیگه تا مثلا برسی به یه فولدر عکس که باز کنی همه رو نشون میده . دونه دونه با استفاده از کلیک ctrl و کلیک روی عکس در تب جدید باز کن بعد روی اون علامت مموری یا یه همچنی چیزایی کلیک کن که سیو بشه . بعد عکس ها رو با همون اسم بخش , فولدر و ...... مرتب درست کن . مثلا:
یه فولدر درست کن به نام HIStory Era. بعد توش Awards . بعد 1995 VH1 Honors .... / همین طوری به ترتیب که خود سایت قرار داده مرتب کن . کارت که تموم شد فولدر ها رو فشرده کن بعد اپ کن . مثلا هم میتونی کل اوارد رو فشرده کنی یه ضرب اپ کنی که حجمش زیاد میشه و باید سرعتت بالا باشه و برای اونی که دانلود میکنه هم یکم سخت تره . یا میتونی فولدر های داخل اوارد رو فشرده کنی و دونه دونه اپ کنی که هم برای تو و هم برای بقیه راحت تر میشه .
چقدر بد توضیح دادم .

حالا شروع کن میفهمی چرا 9 هزار تا سخته . مثلا من میرم تو یه فولدر 100 تا عکس داره همه رو یوهو با هم باز میکنم پدر Cpu , خودم , اینترنت همه با هم در میاد .

سوالی داشتی بپرس .

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 4.087 ثانیه