Skip to main content

وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #7964 توسط Omid MJLover

m.yMJJ نوشته: من اگه بتونم همه رو دانلود و فشرده میکنم .:hug: و بعد در چند قسمت اپلود میکنم . البته فکر نکنید فردا تموم میشه ها .:-@ 1 ماه طول میکشه دانلود کنم . 1 هفته طول میکشه فشرده کنم و 2 ماه طول میکشه اپلود کنم . اینجوری هم حالا حالا ها باید صبر کنید .:daydreaming ~X( ولی من یه فکر بهتر دارم .:-bd یه اکانت مدیا فایر میزنیم و هر کی یه قسمت رو دانلود و اپلود میکنه .:)
چطوره بنظرتون .:-?? :-?
:mjface:

سلام این نظر تو هم بد نیست ولی بازم باید تمام عکس ها رو تفکیک کنیم و جدا جدا آپلود کنیم ولی بازم کار ساده ای به نظر نمیاد چون در وحله اول حداقل سرعت اینترنت باید بالا باشه و وقت گیر هم هست به نظر من این سایت که هست مثل MJJPictures.com هم که بسته نمیشه پس دیگه نگران چی هستین برید تو سایت عضو بشید و عکس های دلخواهتون رو Save کنید .
به همین راحتی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد :D

It's All For Love L . O . V . E[/size]
[IMG
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Omid MJLover.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7968 توسط mohammad

Omid eMJey نوشته:

m.yMJJ نوشته: من اگه بتونم همه رو دانلود و فشرده میکنم .:hug: و بعد در چند قسمت اپلود میکنم . البته فکر نکنید فردا تموم میشه ها .:-@ 1 ماه طول میکشه دانلود کنم . 1 هفته طول میکشه فشرده کنم و 2 ماه طول میکشه اپلود کنم . اینجوری هم حالا حالا ها باید صبر کنید .:daydreaming ~X( ولی من یه فکر بهتر دارم .:-bd یه اکانت مدیا فایر میزنیم و هر کی یه قسمت رو دانلود و اپلود میکنه .:)
چطوره بنظرتون .:-?? :-?

سلام این نظر تو هم بد نیست ولی بازم باید تمام عکس ها رو تفکیک کنیم و جدا جدا آپلود کنیم ولی بازم کار ساده ای به نظر نمیاد چون در وحله اول حداقل سرعت اینترنت باید بالا باشه و وقت گیر هم هست به نظر من این سایت که هست مثل MJJPictures.com هم که بسته نمیشه پس دیگه نگران چی هستین برید تو سایت عضو بشید و عکس های دلخواهتونو Save کنید .
به همین راحتی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد :D

راستشو بگو تو مدیر تبلیغات رشد نیستی .:faranak: :-? :punisher: :-? :scared: :D

اگه تقسیم کار کنیم و هر کی دانلود یه قسمتو به عهده بگیره چرا نشه .:-?? معلومه هر کاری سختی داری ولی بعدش برای اونایی که این مجموعه رو دانلود میکنن کلی لذت داره . منم که اگه بتونم این کارو خودم تنهایی بکنم و بعدش بذارم برای دانلود و بچه ها خوشون بیاد .:clp2: کلی حال میکنم .:hilrs: :hilrs: :hilrs: :jump: :jump: :bnc: :bnc: :clp2: :clp2: :clp: :clp: :guitar2: :guitar2: :D :-bd

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8008 توسط Omid MJLover
بله هر کاری سختی خودشو داره ولی میشه چون تو آپلودشون سرعت کمه و سایز عکس ها هم که خیلی بالاست مثلا 1 پوشه از Photoshot های مایکل 10 - 20 مگابایته برات امکانش هست که آپلود کنی ؟

[IMG

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8015 توسط mohammad

Omid eMJey نوشته: بله هر کاری سختی خودشو داره ولی میشه چون تو آپلودشون سرعت کمه و سایز عکس ها هم که خیلی بالاست مثلا 1 پوشه از Photoshot های مایکل 10 - 20 مگابایته برات امکانش هست که آپلود کنی ؟

چند تا پوشه هست .:-?
:mj10:

[IMG

www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8025 توسط Omid MJLover

m.yMJJ نوشته:

Omid eMJey نوشته: بله هر کاری سختی خودشو داره ولی میشه چون تو آپلودشون سرعت کمه و سایز عکس ها هم که خیلی بالاست مثلا 1 پوشه از Photoshot های مایکل 10 - 20 مگابایته برات امکانش هست که آپلود کنی ؟

چند تا پوشه هست .:-?
:mj10:

خب برو ببین دیگه

[IMG

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8032 توسط mohammad
من هنوز کار عضو شدنم تموم نشده .?@_@? []==[] :D

[IMG

www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: FeanoRکوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 1.899 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا