Skip to main content

کانال تلگرام وب سایت eMJey

بیشتر
8 سال 2 ماه قبل - 8 سال 2 ماه قبل #34652 توسط PATROMAS
سلام دوستان،کانال غیر رسمی وب سایت و راه اندازی کردم و امیدورام با بهترین شکل پیشرفت سایت را جلو ببریم....

t.me/michaeljacksonemjey

این عشق دریایی پایان ناپذیر است!!!
❤️?
Last edit: 8 سال 2 ماه قبل by PATROMAS.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
8 سال 1 ماه قبل #34673 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک کانال تلگرام وب سایت eMJey
سلام، من نتونستم پیداش کنم!

Keep The Faith

بیشتر
8 سال 1 ماه قبل - 8 سال 1 ماه قبل #34674 توسط PATROMAS
پاسخ داده شده توسط PATROMAS در تاپیک کانال تلگرام وب سایت eMJey

Hamid نوشته: سلام، من نتونستم پیداش کنم!

سلام، ما که کانال و زدیم و چند هفته ای به طور منظم با ادمین ها پست میفرستادیم،ولی آرشیوهای با ارزش و... زیادی هم میفرستادیم مخصوصا آرشیو های سایت برای خط زمان و تا 13 ژوئن خیلی عالی بودیم،ولی افوسوس با این همه فعالیت علی 70 نفر عضو کانال بودن!! و گذشته از اون خیلی ها میامدن و میگفتند که غیر رسمی چه ربطی به سایت داره از این موضوع هم بگزریم ی مشکل اساسی که داریم اینه که انجمن حامیان مایکل جکسون الان ازین سایت خیلی زیاد شناخته تر شده!!و افسوس که مایکل مثل قبل هوادار نداره و کسی هم زیاد جذب نمیشه!!و توی اینسایت هیچ کس تا حتی از دلش نمیشه سر بزنه!!کلا اگر این سایت بتونه حرکت کنه و کارهای متفاوتی رو خلق کنه تا هوادارا جذب بشن مثل یک رادیوی فعال و مثل یک فروشگاه خوب و کلی فاکتور دیگه که خودتون میدونید!! مثلا رادیو ی جورایی همه جانبه باشه که درباره خبر و کلی چیزهای جهان داخلش بحث بشه! ای کاش هنوز اون غیرت و علاقه بین هوادارا وجود داشت و تا وقتی من زورم به هوادارا نرسه هیچ کاری نمیتونم بکنم!!

❤️?
Last edit: 8 سال 1 ماه قبل by PATROMAS.

بیشتر
7 سال 11 ماه قبل #34675 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک کانال تلگرام وب سایت eMJey
خبر خوب اینکه همین کانال تولد 14 سالگی سایت راه افتاد. کمک اش کنید.
t.me/michaeljacksonemjey

کمی اینجا که پیش رفت، یک کانال تبادل نظر هم درست می کنیم.

Keep The Faith

بیشتر
7 سال 10 ماه قبل #34676 توسط PATROMAS
پاسخ داده شده توسط PATROMAS در تاپیک کانال تلگرام وب سایت eMJey

Hamid نوشته: خبر خوب اینکه همین کانال تولد 14 سالگی سایت راه افتاد. کمک اش کنید.
t.me/michaeljacksonemjey

کمی اینجا که پیش رفت، یک کانال تبادل نظر هم درست می کنیم.

حمید آقا ایول خیلی خوش حال شدم! کاری کردید که اصلا باورم نمیشد! امیدوارم ادامش بدید و ما هر کاری که لازم باشه میکنیم یا همون کانال تبادل نظر و بزنید یا تاپیک بزنید و... تا محتواهایی را تولید کنیم!! من هر کمکی که لازم باشه انجام میدم و واقعا ازین کار خیلی خیلی خوش حال شدم منتظر ادامه فعالیت هستم!! و اگر دقت کرده باشید خیلی فعالیت رفته پایین و هنوز خیلی ها به این سایت سر نزدن واقعا ناراحت کننده وقتی که به تاریخچه سایت نگاه میکنم!!!! راستی حمید آقا ی دونه ای !!!!!!
انجمن حامیان مایکل جکسون خیلی کارا داره میکنه ولی این سایت که تایید شده خود مایکل هست بیکار نشسته امیدوارم به قدرت و انرژی قبل برگرده!!!

❤️?
پيوست:

مدیران انجمن: FeanoRکوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 0.787 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا