پیشنهادات و انتقادات
خودتون همین فرناز

بعدشم اون پیج فیسبوک متخلف اجازهی استفاده از مطالب وب سایت یا وبلاگ رو نداره اگه جایی دیدین نوشته با تشکر از فلانی بگین من زبونم مو درآورد من اصلا نمیخوام اسم من رو بنویسن باید لینک بذارن لینک لینک لینک فقط لینک نرود میخ آهنین در سنگ!!!! من یه نفر بگم فایده نداره باید همه بگن ولی کسی هیچ اهمیتی نمیده نمیشه همهء کارا رو یه نفره کرد که باید همتون حمایت کنین از پیج فیسبوک سایت لایک و شیر کنین کامنت بذارین و مطلب اضافه کنین تو طرحهاش شرکت کنین و تبلیغ کنین براش.... چقدر باید بگم من؟ دیگه خسته شدم به خدا

bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 25
کارایی که کردین واسه پیج ام جی ..+ تو فیس بوک خوبه ..++ داره پیشرفت میکنه ...دیده میشه ++++
الناز ....+ لطفا اینطوری باش دختر .....>

اينقدر اين شايعات رو واقعي نشون دادن كه حتي ممكنه طرفداراي مايكل هم بعضي هاشو باور كنن..
اينكه تو محفظه اكسيژن ميخوابيده باباش آزار جنسيش ميداده دماغ افتاده يا اينكه بچه هاش ماله خودش نيستن و ده ها شايعه ديگه...
اگه هم همچين تاپيك و اطلاع رساني قبلا صورت گرفته يه جايي به سر در سايت آويزونش كنين

چون آمار مهمان هاي بازديد كننده از اين سايت خيلي بالاست همشون هم طرفداراي مايكل نيستن شايد به علت اين شايعات تنفر انگيز ازش دلسرد شده باشن...
MJ Forever

scream نوشته: اي كاش يه تاپيك هم به شايعات رايج درباره مايكل جكسون اختصاص ميداديد.
اينقدر اين شايعات رو واقعي نشون دادن كه حتي ممكنه طرفداراي مايكل هم بعضي هاشو باور كنن..
اينكه تو محفظه اكسيژن ميخوابيده باباش آزار جنسيش ميداده دماغ افتاده يا اينكه بچه هاش ماله خودش نيستن و ده ها شايعه ديگه...
اگه هم همچين تاپيك و اطلاع رساني قبلا صورت گرفته يه جايي به سر در سايت آويزونش كنين
چون آمار مهمان هاي بازديد كننده از اين سايت خيلي بالاست همشون هم طرفداراي مايكل نيستن شايد به علت اين شايعات تنفر انگيز ازش دلسرد شده باشن...
MJ Forever
تایپیک از مایکل دفاع کنین یکجورایی به همین مربوطه که سایتها یا حالا جاهایی دیگه مثل شبکه های ماهواره ای که از مایکل بد میگن یا شایعه ها رو واقعی جلوه میدن حالا از عمد یا نمیدونن، بچه ها میرن بهشون اخطار میدن...
اما در مورد اینکه توی خود فروم همچین تایپیکی باشه، خب لزومی نداره؟ داره؟ چون بچه هایی که اینجا میان که هیچی تقریبا کل مردم دنیا میدونن اونها بیشترش ظاهرا شایعه بوده دیگه سال 2014 هستش