- تشکرهای دریافت شده: 408
از مايكل دفاع كنين
کمتر
بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16364
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: از مايكل دفاع كنين
واقعا مطلبش توهین امیز بود . من همون اولش رفتم نظر دادم . شهروز هم(اگه شهروز خودمون باشه) اومد نظر داد گفت :
آقای مدیر عامل سایت اگر واقعا وجدان داری باید این خبر را پاک کنی. هر چه قدر هم که بگی سایت معتبر دیگهای اونو تایید کرده. مگه قبلا سایت لس آنجلس تایمز که خیلی معروفه نگفت مایکل مسلمان شده؟ اما همش دروغ بود. پس لطفا این پست را پاک کنید. در ضمن بجاش یکم از خوبیهاش بنویسید تا شاید مردم کمی به وضع اسناک این جهان پی ببرن.
بعد طرف گفت :
با سلام چشم به زودی این پست ویرایش میشه ولی اینو به عنوان یه داداش کوچیک میگم بعضی از طرفداراش شعورشون از انسانیت به دوره البته منظورم با اونایی بود که ایمیل دادن و بی ناموسی خودشونو به رخ کشیدند که ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم
ممنون فردا پست ویرایش میشه
من که خیلی حال کردم این اولین جاییه که بار اول به طرف گفتیم پاکش کن حرفمون رو گوش کرد . دمش گرم .

حمید بیچاره این وسط چی کار کرده
)
)
آقای مدیر عامل سایت اگر واقعا وجدان داری باید این خبر را پاک کنی. هر چه قدر هم که بگی سایت معتبر دیگهای اونو تایید کرده. مگه قبلا سایت لس آنجلس تایمز که خیلی معروفه نگفت مایکل مسلمان شده؟ اما همش دروغ بود. پس لطفا این پست را پاک کنید. در ضمن بجاش یکم از خوبیهاش بنویسید تا شاید مردم کمی به وضع اسناک این جهان پی ببرن.
بعد طرف گفت :
با سلام چشم به زودی این پست ویرایش میشه ولی اینو به عنوان یه داداش کوچیک میگم بعضی از طرفداراش شعورشون از انسانیت به دوره البته منظورم با اونایی بود که ایمیل دادن و بی ناموسی خودشونو به رخ کشیدند که ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم
ممنون فردا پست ویرایش میشه
من که خیلی حال کردم این اولین جاییه که بار اول به طرف گفتیم پاکش کن حرفمون رو گوش کرد . دمش گرم .

حمید بیچاره این وسط چی کار کرده

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #16377
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: از مايكل دفاع كنين
مرسی از همه اونایی که ایمیل و نظر دادن
"ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم"
ببخشید؟ قانونی؟!
)
گذشته از اینا... موری به پلیس هم دروغ گفت انتظار دارین به یه مصاحبه کننده دروغ نگه! قاتل مایکل ثابت کرد که هم احمقه و هم بویی از انسانیت نبرده! فقط خودش رو بیشتر خراب کرد... اون چیزی هم گفته (که نمیدونم واقعا گفته یا نه چون دوست ندارم اصلا دنبالش برم) احتمالا کاریه که خودش از ترس عدالت گرفتارش شده بوده این اواخر!
"ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم"
ببخشید؟ قانونی؟!

گذشته از اینا... موری به پلیس هم دروغ گفت انتظار دارین به یه مصاحبه کننده دروغ نگه! قاتل مایکل ثابت کرد که هم احمقه و هم بویی از انسانیت نبرده! فقط خودش رو بیشتر خراب کرد... اون چیزی هم گفته (که نمیدونم واقعا گفته یا نه چون دوست ندارم اصلا دنبالش برم) احتمالا کاریه که خودش از ترس عدالت گرفتارش شده بوده این اواخر!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by Elnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 8 ماه قبل #16404
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: از مايكل دفاع كنين
michaellover عزیز اگه از این به بعد خواستی وبی رو معرفی کن که به مایکل توهین کرده کافیه تو همین تاپیک اعلام کنی و براش تاپیک دیگه ای نزنی . چون الان یه تاپیک دیگه هم زدی . اینا فقط باعث شلوغی میشه ولی اگه همینجا اعلام کنی خیلی بهتره .
ممنون
ممنون

www.fullmjj.ir
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 8 ماه قبل #16410
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: از مايكل دفاع كنين
ایکاش همه ی سایت ها از انسانیت چیزی سرشون میشد
- MARIA JACKSON
-
- آفلاین
- Speechless
-
- I LOVE YOU ALL
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 20
13 سال 8 ماه قبل #16427
توسط MARIA JACKSON
پاسخ داده شده توسط MARIA JACKSON در تاپیک پاسخ: از مايكل دفاع كنين
شگفت آور بود! واقعا جز عجایب دنیاست...
سایتی پس از اعتراض هواداران سلطان موسیقی به دلیل اطلاع رسانی غلط ، پست را حذف کرده و از حامیان وی عذرخواهی کرد...

من که شاخ در آوردم
?
سایتی پس از اعتراض هواداران سلطان موسیقی به دلیل اطلاع رسانی غلط ، پست را حذف کرده و از حامیان وی عذرخواهی کرد...

من که شاخ در آوردم

- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 8 ماه قبل #16429
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: از مايكل دفاع كنين
معلومه هنوز آدم با وجدان پیدا میشه
دستشون درد نکنه
دستشون درد نکنه

مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 1.400 ثانیه