- تشکرهای دریافت شده: 408
فیلم ارواح مایکل جکسون

البه اگه سرتون شلوغه بازم منتظر جواب میمونم .

اگه نه جوابم رو بدید دیگه .

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

- sepideh jackson
-
- آفلاین
- كاربر
-
- YOU ARE MY LIFE MICHAEL
- تشکرهای دریافت شده: 4

:-*

m.yMJJ نوشته: اخ منم شدیدن دوست دارم این فیلم رو داشته باشم .
فقط یه چیزی هست که نمیدونم چجوری باید بگم .
من دقیقا نمیفهمم سایت emjey.com وقتی زحمت کشیده میخواهد این فیلمو با دوبله برای فروش بذاره . این جمله دیگه چی بود :
سود حاصل از فروش آن به بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان علی اصغر در تهران اهدا خواهد شد.
اخه مگه چقدر سود داره که میخواهن اینکارو بکنن . بعدشم از کجا معلوم این کارو میکنن .![]()
اگر هم نکنن اشکالی نداره که زحمت کشیدن نوش جونشون . اما من فکر میکنم این جمله بیشتر برای فروش بیشتره .
من یک ایمیلی هم به emjey.com زدم و این موضوعو مطرح کردم ولی جوابمو ندادن . گفتم اینجا بگم شاید یکی جوابو داد .
در ضمن من در ایمیل هم گفتم منظور بدی از حرفم ندارم . اینجا هم میگم قصد توهین به هیچ کس را ندارم .![]()
![]()
![]()
فقط میخوام بدونم قضیه چیه .![]()
منم سوالاتی دارم اینکه کی برای فروش حاضر میشه؟قیمتش حدودا چقدره؟و اینکه با پست باید بفرستین نه؟
اما محمد جان یقین داشته باش این پول و سود حاصل از فروش تماما به بیمارستان منتقل میشه.بچه ها از ابتدای افتتحاح سایت امجی بازها به بیمارستانها و پرورشگاههای مختلف سر زدن.با دادن هدیه های کوچیک شادشون کردن.دوستانی که مسئولیت انجام اینکارو بر گردن گرفتن و تا این مرحله رسوندن و این افتخار بزرگ رو نسیب همه طرفداران ایرانی کردند افرادی درستکار و قابل اعتمادن.پس در این مورد خیالت راحت باشه رفیق