Skip to main content

فیلم ارواح مایکل جکسون

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7677 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
ولی هیچکس از مدیران سایت جواب منو ندادنا .:D
البه اگه سرتون شلوغه بازم منتظر جواب میمونم . :-/ :brngton: :-@ :daydreaming ~X(
اگه نه جوابم رو بدید دیگه . :D ;)
:mjface:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7679 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
چی عجله ای داری بزار سایت باز بشه بعد خودت میفهمی قضیه چیه;)

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8317 توسط sepideh jackson
پاسخ داده شده توسط sepideh jackson در تاپیک پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
:MJ3: منم حتما این فیلم رو تهیه میکنم...خیییلی عالیه...ممنون حمید عزیز که زحمت کشیدی...God bless u*:hug:

:-*

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8331 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
خیلی خوشحال شدم که این خبر شیرین رو شنیدم که یکی از زیباترین کارهای موزیک رو به زبان شیرین فارسی دوبله شده است.از همینجا به حمید عزیز و تمام همکاران و دست اندرکاران این کار زیبا خسته نباشید میگم و بی صبرانه منتظر دیدنشم.همچنین نباید از نیت بزرگ و انسان دوستانه اون هم غافل شد که نشانه اهئاف بزرگ تیم این کار داره..خداوند به تمام شما نیرو و توان تمام نشدنی برای انجام چنینی کارهای بزرگی رو بده کاری که از روح بزرگ انسان که از خود او سرچشمه گرفته شده به انجام رسیده است...به یاد مایکل بزرگ :mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8341 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون

m.yMJJ نوشته: اخ منم شدیدن دوست دارم این فیلم رو داشته باشم .
فقط یه چیزی هست که نمیدونم چجوری باید بگم .:-SS
من دقیقا نمیفهمم سایت emjey.com وقتی زحمت کشیده میخواهد این فیلمو با دوبله برای فروش بذاره . این جمله دیگه چی بود :
سود حاصل از فروش آن به بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان علی اصغر در تهران اهدا خواهد شد.
اخه مگه چقدر سود داره که میخواهن اینکارو بکنن . بعدشم از کجا معلوم این کارو میکنن . :-/ :-?
اگر هم نکنن اشکالی نداره که زحمت کشیدن نوش جونشون . اما من فکر میکنم این جمله بیشتر برای فروش بیشتره .
من یک ایمیلی هم به emjey.com زدم و این موضوعو مطرح کردم ولی جوابمو ندادن . گفتم اینجا بگم شاید یکی جوابو داد .
در ضمن من در ایمیل هم گفتم منظور بدی از حرفم ندارم . اینجا هم میگم قصد توهین به هیچ کس را ندارم . :dnkw: :-SS :-SS :-SS
فقط میخوام بدونم قضیه چیه .:-/ ;)
:mjface:

منم سوالاتی دارم اینکه کی برای فروش حاضر میشه؟قیمتش حدودا چقدره؟و اینکه با پست باید بفرستین نه؟

اما محمد جان یقین داشته باش این پول و سود حاصل از فروش تماما به بیمارستان منتقل میشه.بچه ها از ابتدای افتتحاح سایت امجی بازها به بیمارستانها و پرورشگاههای مختلف سر زدن.با دادن هدیه های کوچیک شادشون کردن.دوستانی که مسئولیت انجام اینکارو بر گردن گرفتن و تا این مرحله رسوندن و این افتخار بزرگ رو نسیب همه طرفداران ایرانی کردند افرادی درستکار و قابل اعتمادن.پس در این مورد خیالت راحت باشه رفیق:MJ2:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, mohammad

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8371 توسط Farshad
پاسخ داده شده توسط Farshad در تاپیک پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
منم سوالات ترمه رو دارم!ولی کسی جواب نمیده!
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Farshad .

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.609 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا