Michael Jackson مایکل جکسون زنده است؟! وای دارم دیونه میشممممممممممم:))
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #4889
توسط mohsen
"سی ان ان" در خبری فوری اعلام کرد : براساس فیلمی که یکی از سایت های تلویزیونی منتشر کرده ، "مایکل جاکسون " درون یک آمبولانس دیده شده و پس از چند ثانیه آمبولانس را به مقصد نامعلومی ترک می کند.
کانال تلویزیونی "RTL" آلمان که این فیلم را منتشر کرده به دوستداران این خواننده پاپ اطمینان داده که مایکل زنده است.
" هیکی شولتر " سخنگوی این شبکه تلویزیونی به "سی ا ن ان" گفته : ما این فیلم را بدون تحلیل منتشر کرده ایم و در انتظار انعکاس آن در جامعه هستیم.
تاکنون 880 هزار کاربر این فیلم را دیده اند و به این باور رسیده اند که مایکل زنده است !
به تازگي نیز فيلمي از شبكه*هاي خارجي و به خصوص در يوتيوب و فيس بوك منتشر شده است كه نشان مي*دهد مايكل جكسون با گريم يك زن در مراسم ختم خودش شركت كرده است.
نمايش اين فيلم شايعاتي كه در زمان اعلام مرگ مايكل مبني بر نمايشي بودن اين داستان و زنده بودن سلطان پاپ در سراسر دنيا منتشر شده بود را قوت بخشيد.
اين در حالي است كه اشخاص زيادي در زمان خاكسپاري مايكل جكسون نتوانستند پيكر بي جان وي را ببيننند و شبهات زيادی در اين زمينه به وجود آمده است.
برای دیدن کلیپ به لینک زیر بروید
برای دانلود بر لینک زیر کلیک کنید
www.alborznews.net/files/fa/news/1388/6/11/5532_706.wmv
کانال تلویزیونی "RTL" آلمان که این فیلم را منتشر کرده به دوستداران این خواننده پاپ اطمینان داده که مایکل زنده است.
" هیکی شولتر " سخنگوی این شبکه تلویزیونی به "سی ا ن ان" گفته : ما این فیلم را بدون تحلیل منتشر کرده ایم و در انتظار انعکاس آن در جامعه هستیم.
تاکنون 880 هزار کاربر این فیلم را دیده اند و به این باور رسیده اند که مایکل زنده است !
به تازگي نیز فيلمي از شبكه*هاي خارجي و به خصوص در يوتيوب و فيس بوك منتشر شده است كه نشان مي*دهد مايكل جكسون با گريم يك زن در مراسم ختم خودش شركت كرده است.
نمايش اين فيلم شايعاتي كه در زمان اعلام مرگ مايكل مبني بر نمايشي بودن اين داستان و زنده بودن سلطان پاپ در سراسر دنيا منتشر شده بود را قوت بخشيد.
اين در حالي است كه اشخاص زيادي در زمان خاكسپاري مايكل جكسون نتوانستند پيكر بي جان وي را ببيننند و شبهات زيادی در اين زمينه به وجود آمده است.
برای دیدن کلیپ به لینک زیر بروید
برای دانلود بر لینک زیر کلیک کنید
www.alborznews.net/files/fa/news/1388/6/11/5532_706.wmv
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by mohsen.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل #4890
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Michael Jackson مایکل جکسون زنده است؟! وای دارم دیونه میشممممممممممم:))
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #4891
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael Jackson مایکل جکسون زنده است؟! وای دارم دیونه میشممممممممممم:))
این ماجرا که خیلی قدیمیه دوست من.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 2 ماه قبل #4912
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Michael Jackson مایکل جکسون زنده است؟! وای دارم دیونه میشممممممممممم:))
cnn حرف مفت زیاد میزنه
تازه این که اولین بارش نیست
ویدیو های روح مایکل رو از سی ان ان ندیدی؟!
تازه این که اولین بارش نیست
ویدیو های روح مایکل رو از سی ان ان ندیدی؟!
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #6832
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael Jackson مایکل جکسون زنده است؟! وای دارم دیونه میشممممممممممم:))
همون زمان اخبار سایت ام جی دات کام هم دروغ بودن این موضوع رو اعلام کرد. میخواستن بدونن مردم تا چقدر زود باور هستن و خودشون به عمد این فیلمو ساختن و منتشر کردن و چند روز بعد که دیدن حسابی گرفت، اعلام کردن که مردم گول خوردین!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Elnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 1 ماه قبل #6880
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: Michael Jackson مایکل جکسون زنده است؟! وای دارم دیونه میشممممممممممم:))
اخه مگه مریضی دارن که میخوان مردم رو امتحان کنن .

درسته که بعدش راستشو گفتن ولی شایعه حالا حالا ها از ذهن مردم پاک نمیشه که .
هنوزم خیلی ها باور دارن مایکل زنده هست . خود من هم نمیدونم مایکل زنده است یا
( !!!!

درسته که بعدش راستشو گفتن ولی شایعه حالا حالا ها از ذهن مردم پاک نمیشه که .

هنوزم خیلی ها باور دارن مایکل زنده هست . خود من هم نمیدونم مایکل زنده است یا

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.592 ثانیه