راي گيري براي بهترين طرفداران
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
کمتر
بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #3301
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: راي گيري براي بهترين طرفداران
چی؟ ادام لامبرت؟
همون نی نی کچولویی نبود که همه ی پول باباش رو صرف تیپش میکرد؟!؟!
انتظار اینو نداشتم؟! ببین کارمون داره به کجا میکشه!!!
همون نی نی کچولویی نبود که همه ی پول باباش رو صرف تیپش میکرد؟!؟!
انتظار اینو نداشتم؟! ببین کارمون داره به کجا میکشه!!!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 3 ماه قبل #3328
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: راي گيري براي بهترين طرفداران
اینجا از این به بعد بی احترامی از هر نوعی به هر خواننده ای حتی برای طرفداری از مایکل تحمل نخواهد شد ! ( حتی امینم ! )
از این به بعد چنین پست های پاک و برخورد می شه !
قبلا چند بار نرم این رو گفته بودم اما این بار کاملا جدی هستم !
از این به بعد چنین پست های پاک و برخورد می شه !
قبلا چند بار نرم این رو گفته بودم اما این بار کاملا جدی هستم !
14 سال 3 ماه قبل #3378
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: راي گيري براي بهترين طرفداران
به آدام گفتی نی نی ؟! 
البته کوچولو هم هست ! البته از نوع نازش ! شاید نشه با مایکل مقایسه اش کرد ولی راهی که شروع کرده رو اگر ادامهب ده به جاهای خوبی میرسه اگر منحرف نشه ازش ! سبک جدید و جذابی رو شروع کرده ! تازه خودش هم طرفدار مایکل هست !
حمید یعنی چی خوش برخورده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته کوچولو هم هست ! البته از نوع نازش ! شاید نشه با مایکل مقایسه اش کرد ولی راهی که شروع کرده رو اگر ادامهب ده به جاهای خوبی میرسه اگر منحرف نشه ازش ! سبک جدید و جذابی رو شروع کرده ! تازه خودش هم طرفدار مایکل هست !
حمید یعنی چی خوش برخورده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My life is dedicated to LOVING HIM
14 سال 3 ماه قبل #3380
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: راي گيري براي بهترين طرفداران
به نظر من این برخورد حمید لازم هست چون دیگه تحمل منم سر اومده بود هر خواننده ای در سطح خودش خوبه
و هنرمند هست تازه اگه هم قبولش نداری نباید توهین کنی باید ما مایکلو سر مشق خودمون قرار بدیم
و در یک مکان عمومی نباید توهینی به هیچ انسانی صورت بگیره چی برسه طرف هنرمند باشه و خواننده باشه
پس سعی کنیم در مورد هیچکدوم از انسان ها مخصوصآ خواننده ها توهین نکنید چون دیگه....
و هنرمند هست تازه اگه هم قبولش نداری نباید توهین کنی باید ما مایکلو سر مشق خودمون قرار بدیم
و در یک مکان عمومی نباید توهینی به هیچ انسانی صورت بگیره چی برسه طرف هنرمند باشه و خواننده باشه
پس سعی کنیم در مورد هیچکدوم از انسان ها مخصوصآ خواننده ها توهین نکنید چون دیگه....
14 سال 3 ماه قبل #3383
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: راي گيري براي بهترين طرفداران
آدام هم خوانندهٔ خوبیه. من اولین بار اجراش رو توی آمریکن آیدول دیدم ازش خوشم اومد. ولی به هر حال انجام چنین نظر سنجیای خیلی خنده دار هست. مخصوصا هم تعداد نظرات را باز گذاشتن که همینطور هوادارای آدام بهش رای بدن. واسه همینه که تقریبا نصف نصف هست رایها.
14 سال 3 ماه قبل #3399
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: راي گيري براي بهترين طرفداران
اتفاقا این نظرسنجی ها خیلی هم خوبه چون باعث حمایت خواننده های جوون می شه . اونهایی که نظرسنجی رو راه انداختن خودشون هم از اول نتیجه اش رو میدون ، اما همین که آدام رو در مقام مقایسه با سلطان پاپ قرار دادن دلیلش حمایت از هنره آدامه .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.395 ثانیه