Skip to main content

بحث و بررسی اخبار مایکلی

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #30722 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی

پیام صوتی کانراد موری از زندان: من رنج می‌کشم

پ ن پ بردنت زندون اجاره خونه ندی !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: dorsa mj

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #30748 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
(جو جکسون: خوشحالم که مایکل را شلاق می‌زدم)
خوش به حالت!
آره بابا شما خوشحال باشی حله. مایکل و دوستداراش کیلویی چند؟
دوس دارم بدونم اگه پدر خودتم با شلاق و بی محبتی و کلی زخمای جسمی و روحی بزرگت میکرد همینقدر خوشحال بودی؟؟؟

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by شاپرک.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #30751 توسط مایکلا
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی

شاپرک نوشته: (جو جکسون: خوشحالم که مایکل را شلاق می‌زدم)
خوش به حالت!
آره بابا شما خوشحال باشی حله. مایکل و دوستداراش کیلویی چند؟
دوس دارم بدونم اگه پدر خودتم با شلاق و بی محبتی و کلی زخمای جسمی و روحی بزرگت میکرد همینقدر خوشحال بودی؟؟؟

واقعا, :cry: :cry: :cry: :cry: خدا ازش نگذره. X-( X-( من موندم چطور دلش میومده انقدر وحشیانه با بچه هاش رفتار کنه. :x_x :x_x :x_x حتی آدم یه کسیو که یه کار خطایی کرده باشه تازه غریبه هم باشه انقدر وحشیانه کتک نمیزنه و باهاش اینجوری رفتار نمیکه که این کسایی که از وجودو گوشتو خون خودشن این جوری تیکه تیکه میکرده اونم بیگناهو سر هیچی. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: آدم دلش نمیاد یه گل پرپر بشه دیگه چه برسه به این که یه آدم انقدر هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی سالیان سال زجر بکشه. :cry: :cry: :cry: :( :( :(
جالبه جو این وحشیگریاش چه باعث افتخارشم هست :argue: چه خوششم میاد پیرز مورگان بهش میگه رئیس خانواده. X-( :argue: :argue:
جو,کاترین رو هم کم عذاب نداده. :cry: کلا وجودش به نحوی برای هر کدومشون شکنجه بوده و الانم هست و خیلی از انسانیت مایکلو کاترین سوء استفاده کرده. :( :( :puke! :puke! X-( :argue:
هیچ وقت بیرحمیاش از ذهن هیچ کدومشون پاک نمیشه. :( :x_x حتی از ذهن طرفداراش. :x_x :x_x :x_x :cry:
حالا خوبه هرچی داره از صدقه سر مایکل داره و اگر کسی هم آدم حسابش میکنه فقط بخاطر نام مایکله وگرنه الان یه گدای بدبخت بود. :argue: X-( :argue: X-( :argue: X-( :puke! :puke! :puke!
اصلا طاقت خوندن این بدبختی ها و زجرهایی که مایکل تو زندگیش کشیده رو ندارمو تحملش برام خیلی سخته. :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :x_x :x_x :x_x :x_x :cry: :cry: :cry: واقعا به صبرو طاقتش موندم. :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( از زمانی که عاشق مایکل شدم =P~ :x :x :* :* :mjface: =P~ واقعا از شادیاش شاد میشدم :clp2: :clp: ~^o^~ :hilrs: و از بدبختیاش پا به پای خودش زجر میکشیدم. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by مایکلا.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, dorsa mj

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #30752 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی

جو جکسون: خوشحالم که مایکل را شلاق می‌زدم

ایشون اگه تشریف بیارن ایران حتما یه شغل درست حسابی تو وزارت اطلاعات واسشون پیدا میشه

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: dorsa mj

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #30754 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
جو جکسون عزیز با تمام عواطف و احساساتی که از درونم مترشح میشه میخوام اعلام کنم عاشقتم مرد.بابا اصلا لنگه نداری.من ارزوم بود یه چشمم کور باشه.یا دستم هم از کتف قطع باشه اما پدری مثل تو داشتم.ای کاش میشد روزی ملاقاتت میکردم.افتخاریست تو را دیدن.افتخاریست یکی از وحشی ترین موجودات روی زمین رو که در حال انقراض هستن رو ببینی.جویه عزیز که در حال حاضر دیگه ارزن هم حساب نمیشی،متعجبم که چرا مایکل از در و دیوار براش میریخته.امیدوارم همون جهنمی و که در کودکی برای مایکل فراهم کرده بودی برات محیا کرده باشن.راستی تو که گذرنامتو تائید کردن فقط مونده مهر و امضاش.سلام منو به اشغال تراش از خود برسون.دیدار به جهنم.
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by Ehsan.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #30758 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
میگم بچه ها... ورای این که ما مایکل رو دوست داریم و تحمل اینکه رنج کشیده برامون سخت و هضم نشدنیه، در اصل باید دلمون برای جو جکسون و امثال اون بسوزه. من در مورد اینجور انسانها ته دلم نهایتا به شفقت و دلسوزی میرسم. درسته کسی که بهش عشق ورزیده نمیشه خوشبخت نیست، اما کسی که کلا و اصلا عشق رو درک نکرده خیلی بدبخت تره... ممکنه خودش هم هیچ نفهمه که چه بدبخته... اما هست... اما چنان توی واقعیت غرق شده که ذره ای از حقیقت رو پیدا نکرده!
جو نقطه ی مقابل مایکله!
< کسی که از موهبت دوست داشتن محروم است، ممکن است به غلط تصور کند مشغول کاری خیر است، اما مطمئنا جز شرارت از او سر نمی زند. زیرا او از استعداد انجام عمل خیر بی بهره است. بنابراین اگر نیت کاری خیر را نیز در داشته باشد، نتیجه شر خواهد بود! >
شاید این جوی بیچاره هم حکایتش همین جملات بالاست!
چه زیبا گفته شاعر: آنکس که نداند و نداند که نداند، در جهل مرکب ابدالدهر بماند!
آخی... :x_x میبینین؟ به نظرم باید خیلی زیاد از ته دلمون برای اینجور آدما دعا کنیم که دوست داشتن و عشق ورزی رو درک کنن تا هم خودشون و هم اطرافیانشون خوشبخت تر باشن....

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by شاپرک.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay, dorsa mj

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.009 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا