- تشکرهای دریافت شده: 408
دادگاه قتل مايكل
کمتر
بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #12991
توسط mohammad
اره دیگه حرف منم همینه . این همه کار کرده به جای این که به همون اشپز بگه زنگ بزن اورژانس بیاد .
بعدشم اول میگه تلفن نبوده بعد حالا میگه ادرسو بلد نبودم . کاش که قبلش حرف هایی که میخواسته بزنه رو با خودش هماهنگ میکرده تا انقدر سوتی نده . که اعصاب ما رو هم خورد نکنه . من اگه جای قاضی بودم همون روز اول سر این دکتر رو میبریدم . ( به این میگن عدالت ) .
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: دادگاه محاکمه پزشک مایکل جکسون
Elnaz نوشته: بحث عدم دسترسی به تلفن نبوده. گفته زنگ نزدم اورژانس چون آدرس خونه رو بلد نبودم. نمیدونستم بگم اورژانس کجا بیاد! خوب خونه که پر از آدم بوده! چطور تونسته بره پایین به آشپز بگه برو "پرینس" رو خبر کن بیاد مرگ باباش رو ببینه! اما نتونسته بهش بگه زنگ بزن اورژانس!
اره دیگه حرف منم همینه . این همه کار کرده به جای این که به همون اشپز بگه زنگ بزن اورژانس بیاد .
بعدشم اول میگه تلفن نبوده بعد حالا میگه ادرسو بلد نبودم . کاش که قبلش حرف هایی که میخواسته بزنه رو با خودش هماهنگ میکرده تا انقدر سوتی نده . که اعصاب ما رو هم خورد نکنه . من اگه جای قاضی بودم همون روز اول سر این دکتر رو میبریدم . ( به این میگن عدالت ) .
www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 4 ماه قبل #12992
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: دادگاه محاکمه پزشک مایکل جکسون
منم گاهی به همین فکر می کنم که انقدر همه چیز واضحه این همه زیرو کردن نمی خواد کاملا معلومه که موری یا خیلی پرته! یا داره دروغ می گه
الانم که یه دروغ راجع به بچه های مایکل سر هم کرده که اره اونارو دلداری دادم پاریسم قبول داشته من تلاشمو کردم
)
الانم که یه دروغ راجع به بچه های مایکل سر هم کرده که اره اونارو دلداری دادم پاریسم قبول داشته من تلاشمو کردم
14 سال 4 ماه قبل #13039
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: دادگاه محاکمه پزشک مایکل جکسون
نه اشتباه نشه اون دستگاه توی اون عکس یه CD player هست .در مورد اون عروسک هم توی اون سایت (که آدرسش هم روی عکس هست) نوشته بود که تو اتاق مایکل پیدا شده .Elnaz نوشته: یه نکته یادم اومد. موری گفته بود که در اتاق مایکل تلفن وجود نداشته. اما نمیدونم این عکسی که امین گذاشته از اتاق مایکله یا نه.
14 سال 4 ماه قبل #13040
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: دادگاه محاکمه پزشک مایکل جکسون
عجب! دیدم گفتی پلیر جدی نگرفتم!
) یه سیدی هم کنارش هست!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 4 ماه قبل #13063
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دادگاه محاکمه پزشک مایکل جکسون
حمید میفهمم چی میگی!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid
14 سال 4 ماه قبل #13065
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه محاکمه پزشک مایکل جکسون
همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش دروغه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.697 ثانیه