- تشکرهای دریافت شده: 1424
عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
کمتر
بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #732
توسط شايان
جدا؟؟؟يعني مثل اون نسخه سايلنت هيل كه براي will بئد و براي كامپيوتر با مبدل اجرا ميشد؟؟؟؟
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
EROS_LoveCrys نوشته: منتظر عرضهی بازی نباشید. امولیتورهای عالی برای wii هست و میتونید بازیو دانلود کنید که اگر remote رو هم بگیرید کاملا میتونید مثل wii بازی کنید.
جدا؟؟؟يعني مثل اون نسخه سايلنت هيل كه براي will بئد و براي كامپيوتر با مبدل اجرا ميشد؟؟؟؟
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 4 ماه قبل #744
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
چه فرقی میکنه؟ یک فایل iso از بازی فقط برای اجرا نیاز هست. البته شنیدم remote یا همون دستهی مختص Wii برا تمام بازیها کار نمیکنه که امیدوارم در این مورد اینطور نباشه. البته برای اجرای مبدل باید سیستم درست و حسابی داشته باشی.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 1 ماه قبل #7060
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
من که هیچ کدوم از کنسون های بازیو به جز ps2 ندارم . اخه بازی کامپیوتر بیشتر حال میده .مخصوصا اگه بازی مایکل باشه .

من که مشتاقانه منتظر این بازی هستم .

من که مشتاقانه منتظر این بازی هستم .

www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #17801
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
حتم دارم این اپلیکیشن اندروید هزاربار از این بچه بازی که به اسم مایکل تموم کردن بهتره. از تصاویر مشخصه که مثه نسخهی PS3 مخصوص کودکستان ساخته نشده!
مقایسه کنین!:
مقایسه کنین!:
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by e r o s.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
13 سال 9 ماه قبل #17802
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
اون چیزی که تو عکس ها دیدیم خیلی کیفیت و گرافیک نسبت به قبلی ها بهتر شده و اصلا میشه گفت واقعا از بعد کارتونی و گرافیک پایینش خارج شد...
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #17933
توسط e r o s
این فقط یه اپلیکیشن واسه آیپده! آیپد یه کنسول نیست! چیزیه که واسه Angry Birds مناسبه!
این یعنی یه فاجعه روی PS3 اتفاق افتاده. بدون هیچ درجه سختی فقط یه فیلمه که واست پخش میشه.
The Experience یه فاجعه و شرم و تباه کردن آبروی مایکل جکسون بود و شاید بزرگترین تبلیغی که تا بحال صورت گرفته اون هم برای کینکت. کاش روی این تیزر تبلیغاتی بیمصرف حداقل بیشتر مانور میدادن.
پردازنده PS3 توی دستشون بود!!! میدونید چکار میتونستن انجام بدن!؟! بازی God of War III رو دیدید؟
این یعنی یه فاجعه روی PS3 اتفاق افتاده. بدون هیچ درجه سختی فقط یه فیلمه که واست پخش میشه.
The Experience یه فاجعه و شرم و تباه کردن آبروی مایکل جکسون بود و شاید بزرگترین تبلیغی که تا بحال صورت گرفته اون هم برای کینکت. کاش روی این تیزر تبلیغاتی بیمصرف حداقل بیشتر مانور میدادن.
پردازنده PS3 توی دستشون بود!!! میدونید چکار میتونستن انجام بدن!؟! بازی God of War III رو دیدید؟
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.315 ثانیه