عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
پس اگر به عدالت اعتقاد دارید این حق سلین دیونه که اول بشه
آهنگی مثل Power Of Love بدون شک سلیون دیون رو از همه نظر تو این ژانر بهترین می کنه.
این بی انصافیه که به واسطه هواداران بیشمار مایکل جسکون، همیشه حق بقیه خورده بشه و هواداران همه جا رو بمب بارون کنن.
یه جاهایی باید حق داد.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 306
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
- تشکرهای دریافت شده: 383
اما من همدلی عشق رو با همین صدا تجربه کردم و راحت میگم، هنوز هم مقابل ما و مایکل پردههایی هست. ما مردها نمیتونیم تپش قلب زمختمون رو با این صدا هم راستا کنیم.
و اگر یک دختر عاشق، موافقتشو با حرف شما اعلام کرد، حرفمو پس میگیرم.
جالبه که از اون همه خواننده جز 7 نفرشون بقیه همه 0 درصدن

- تشکرهای دریافت شده: 306
e r o s نوشته: مایکل موجود عجیب و غریبیه و این حقیقت که ابراز عشق زمینی این موجود، ملموس و قابل درک نباشه، بسیار روشنه. برای ابراز عشق یک صدای خسته و افسار گریخته میخوایم نه صدای های پیچ یک مرد!
اما من همدلی عشق رو با همین صدا تجربه کردم و راحت میگم، هنوز هم مقابل ما و مایکل پردههایی هست. ما مردها نمیتونیم تپش قلب زمختمون رو با این صدا هم راستا کنیم.
و اگر یک دختر عاشق، موافقتشو با حرف شما اعلام کرد، حرفمو پس میگیرم.
حالا چرا دختر عاشق ؟ اگه پسر عاشق باشه عیب داره ؟
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
یادمه توی یه وبلاگی خوندم که یه مردی از خاطرات دوران نامزدیش و آهنگ yana نوشته بود. گفته بود که وقتی باهم روی ساحل قدم میزدن این آهنگ پخش میشده و غیره و غیره... و نوشته بود این آهنگ بهترین آهنگ عاشقانهایه که هرگز در عمرش شنیده.
مثلا همین آهنگ محشر سلین که حمید گفت! صدا و آهنگ بینظیره ولی بستگی داره احساس یه آدم در موردش چی باشه. چیزهای احساسی رو نمیشه با قطعیت گفت. بستگی داره این آهنگ چه حسی و خاطرهای رو در هرکی بیدار میکنه. مثلا این آهنگ سلین برای من هیچ خاطرهای نداره و برام آهنگ عاشقانهای نیست ولی آهنگ جان مریم از محمد نوری یکی از عاشقانهترین قطعات موزیکال تمام عمرمه چون از بچگی باهاش خاطره دارم!
bemikelike.wordpress.com