- تشکرهای دریافت شده: 1424
موزيك ويديو Behind The Mask
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3162
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: موزيك ويديو Behind The Mask
@ الناز و مايكلا
خواهش ميكنم قابلي نداشت.....
@ سامي
به نظرم بعيده اين ويديو زياد پخش بشه ممكنه يك چند باري نشون بده تا داغه اما بعيده اندازه اونا نشون بده چون مثل ويديو هايي ميمونه كه هواداران ساختن گفتم خودم به شخصه در مورد اين ويديو فكر ديگري داشتم...
خواهش ميكنم قابلي نداشت.....
@ سامي
به نظرم بعيده اين ويديو زياد پخش بشه ممكنه يك چند باري نشون بده تا داغه اما بعيده اندازه اونا نشون بده چون مثل ويديو هايي ميمونه كه هواداران ساختن گفتم خودم به شخصه در مورد اين ويديو فكر ديگري داشتم...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3164
توسط شايان
مايكلا جان براي شما هم فرستادم اگر اومد حتما بهم بگو....

14 سال 2 ماه قبل #3172
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: موزيك ويديو Behind The Mask
می توننستن ایده های قشنگ طرفداران رو که فرستادن تا مرز منفجر شدن بترکونن و زیبا نمایش بدن ! اما اینکار رو نکردن !
یعنی عظمتی که تو این ویدئو وجود داره می تونست دنیا رو بلرزونه و این اتفاق شاید حالا حالا ها تو تاریخ نمی تونست بیوفته اما باز اینکار رو نکردن ! چرا ؟ چون سونی نمی خواد پول خرج کنه !
با دیدن این ویدئو حس کردم دارم با یوتوب بازی می کنم و از رو بیکاری یوتوب گردی می کنم !
مشکل دیگه هم که وجود داشت آهنگ بود ! آخه این آهنگ ربطی به این ویدئو نداره ! می تونستن آهنگ دیگه رو انتخاب کنن !
دوستان این آهنگ نابود شد !
یعنی عظمتی که تو این ویدئو وجود داره می تونست دنیا رو بلرزونه و این اتفاق شاید حالا حالا ها تو تاریخ نمی تونست بیوفته اما باز اینکار رو نکردن ! چرا ؟ چون سونی نمی خواد پول خرج کنه !
با دیدن این ویدئو حس کردم دارم با یوتوب بازی می کنم و از رو بیکاری یوتوب گردی می کنم !
مشکل دیگه هم که وجود داشت آهنگ بود ! آخه این آهنگ ربطی به این ویدئو نداره ! می تونستن آهنگ دیگه رو انتخاب کنن !
دوستان این آهنگ نابود شد !
14 سال 2 ماه قبل #3173
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: موزيك ويديو Behind The Mask
بعضی صحنههاشو تو شباهنگ نشون داد.
هدفشون این بوده که طرفدارا رو به یه کار دست جمعی وادار کنن که این همکاری هم خوب و جالب بود در نوع خودش!
اما آره این آهنگ به این زیبایی لیاقت خیلی بهتر از اینا رو داره! دست کم بیان یه ویدیوی حرفهای هم درست کنن براش.
هدفشون این بوده که طرفدارا رو به یه کار دست جمعی وادار کنن که این همکاری هم خوب و جالب بود در نوع خودش!
اما آره این آهنگ به این زیبایی لیاقت خیلی بهتر از اینا رو داره! دست کم بیان یه ویدیوی حرفهای هم درست کنن براش.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 279
14 سال 2 ماه قبل #3176
توسط مایکلا
مرسی دستت درد نکنه.
free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک پاسخ: موزيك ويديو Behind The Mask
آره اومد.shayan69 نوشته: مايكلا جان براي شما هم فرستادم اگر اومد حتما بهم بگو....

free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3178
توسط شايان
@مايكلا
خواهش ميكنم...
آره حميد باهات كاملا موافقم..نخواستن پول خرج كنن...گفتم گروه نيكل بك يك موزيك ويديو اين شكلي داره كه از اون هواداران تيم كارگرداني خودشون فيلمبرداري كردن و اصلا تم كمدي داره ويديوش و ايده اش متفاوته اما اين ويديو اصلا در زمينه كيفي عالي نيست شايد ميخواستن با ساختن اين ويديو و جذب هوادارن بيشتر اون ماجراي و شايعات fake بودن بعضي از آهنگ ها رو به فراموشي بسپارن اما فكر ميكنم امثال اين ويديو بيشتر اون شايعات رو بوجود مياره...
خواهش ميكنم...
آره حميد باهات كاملا موافقم..نخواستن پول خرج كنن...گفتم گروه نيكل بك يك موزيك ويديو اين شكلي داره كه از اون هواداران تيم كارگرداني خودشون فيلمبرداري كردن و اصلا تم كمدي داره ويديوش و ايده اش متفاوته اما اين ويديو اصلا در زمينه كيفي عالي نيست شايد ميخواستن با ساختن اين ويديو و جذب هوادارن بيشتر اون ماجراي و شايعات fake بودن بعضي از آهنگ ها رو به فراموشي بسپارن اما فكر ميكنم امثال اين ويديو بيشتر اون شايعات رو بوجود مياره...
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 1.701 ثانیه