پیشنهادات
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #20909
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
فکر کنم بهتره کمی وقت به همدیگه بدیم. قبلا هم پیش اومده بود که توی بخشهایی که مدیر داشته اونا نبودن من به بعضی پستها رسیدگی کردم، چون همهی بخشها مهم هستن و بهتره همه به هم کمک کنیم تا افرادی که مدیر شدن توی اون بخش جا بیفتن.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 11 ماه قبل #21175
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
كاربر(ان) زير تشكر كردند: blackfire
13 سال 11 ماه قبل #21176
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
الان گرداننده ها دارن تمام تلاششون رو میکنن تا همه چیز درست بشه ...
صبر کنید و تا درست شدن اوضاع نزارین اینجا خلوت باشه
ممنون
صبر کنید و تا درست شدن اوضاع نزارین اینجا خلوت باشه
ممنون
علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: sara, kingmichael
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 11 ماه قبل #21181
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
داش رضا نگران مباش ما اینجاییم
فروم یخ بشه خودم میرسونمش به نقطه جوش
ولی راس میگه ها به جز چند نفر دیگه کسی نیست
اگه این مشکل چ ی ل تر حل بشه بازم میتروکونیم اینترنتو
فروم یخ بشه خودم میرسونمش به نقطه جوش
ولی راس میگه ها به جز چند نفر دیگه کسی نیست
اگه این مشکل چ ی ل تر حل بشه بازم میتروکونیم اینترنتو
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #21193
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
مدیران محترم اگر بتونند کاری کنند که دست کاربران برای انجام یکسری کارها باز بشه خیلی عالی می شه....مثلا اگر بذارن گروه های درون فروم خودمون رو تشکیل بدیم....چون سوای علاقه ی مشترکمون به ام جی هر کدوم باز به یه سری چیزهای متفاوت علاقه داریم می تونیم گروه های درونی خودمون رو داشته باشیم....مثلا یه اکیب برای جمع آوری جدید ترین عکس های لینکین پارک یا عکس های کتی پری و....
اینو به انتقاد برداشت نکنید ولی حقیقتش اینجا زیادی همه چیز باید زیر نظر مدیر باشه...البته منظورم یه نفر خاص نیست ولی وقتی آدم آزادی عمل نداشته باشه راحت نیست و طبیعیه که دلش نخواد اینجا همه فعالیت هاش رو به اشتراک بذاره و در نتیجه فروم خلوت می شه...به نظر من دوره ی مدیر کاربر دیگه تموم شده و فقط مدیر نقش هماهنگ کننده و بررسی شکایات رو باید داشته باشه که کسی مثلا توهین به کس دیگه ای نکنه و ...
همین هم کار مدیران رو مختل کرده نمی شه برای کوچکترین مسائل به یه مدیر پیام بفرستیم که مثلا اگه من این کار رو بکنم تو دوست داری یا نه اونوقت مسائل بزرگ تر فروم می خوابه
اینو به انتقاد برداشت نکنید ولی حقیقتش اینجا زیادی همه چیز باید زیر نظر مدیر باشه...البته منظورم یه نفر خاص نیست ولی وقتی آدم آزادی عمل نداشته باشه راحت نیست و طبیعیه که دلش نخواد اینجا همه فعالیت هاش رو به اشتراک بذاره و در نتیجه فروم خلوت می شه...به نظر من دوره ی مدیر کاربر دیگه تموم شده و فقط مدیر نقش هماهنگ کننده و بررسی شکایات رو باید داشته باشه که کسی مثلا توهین به کس دیگه ای نکنه و ...
همین هم کار مدیران رو مختل کرده نمی شه برای کوچکترین مسائل به یه مدیر پیام بفرستیم که مثلا اگه من این کار رو بکنم تو دوست داری یا نه اونوقت مسائل بزرگ تر فروم می خوابه
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by sara.
13 سال 11 ماه قبل #21194
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
راستش برای درست کردن این گروه ها که توی خانواده آزادین یک گروه به نام لینکین پارک درست کنین و اونجا فعالیت کنین و اگه هم میخواین تو فروم فعالیت کنین خب تو بخش هنرها زیربخش موسیقی میشه اینکار رو کرد و نیازی به مدیر نداره با زدن تایپیکی میشه اینکار رو کرد
دست کاربرا بازه تا جایی که به بدنه ی فروم و سایت ضربه نزنن مثل همین اتفاقی که الان افتاده و چیلتر از این حرفا و برای همین برای هر بخش یک یا دو مدیر نیاز داره چون به این جور پستها بررسی کنن و چون مدیرای سایت هم که سرشون مشغول سایت هست خودشون نمیتونن یکسره اینجا باشن و ناظر باشن و برای همین مدیرای بخش ها هستن و تازه مدیرای بخش ها هم میتونن تو فعالیت خود بچه ها کمک کنن و من که محدودیتی نمیبینم
و حالا من که بقیه رو نمیدونم و تا اونجایی که من تو این فروم بودم اینکه بخوای برای پستهات از مدیرا اجازه بگیری و از این حرفا نبوده(البته شما قدیمیترین و باید اینا رو بهتر بدونین)
و تازه اینجا با اینکه فروم مایکل جکسون هست این جور فعالیت ها هم آزاده میتونین تو بخش خودش و یا تو خانواده فعالیت کنین و مثلا یک تایپیک بزنین یا یک گروه و اونجا جدیدترین اخبار و دانلود آلبوم ها و کنسرت ها و غیره و بحث و نقد و بررسی و ... بکنین و مدیر اون بخش هم کمکتون میکنه حالا کجا محدودیت هست؟
دست کاربرا بازه تا جایی که به بدنه ی فروم و سایت ضربه نزنن مثل همین اتفاقی که الان افتاده و چیلتر از این حرفا و برای همین برای هر بخش یک یا دو مدیر نیاز داره چون به این جور پستها بررسی کنن و چون مدیرای سایت هم که سرشون مشغول سایت هست خودشون نمیتونن یکسره اینجا باشن و ناظر باشن و برای همین مدیرای بخش ها هستن و تازه مدیرای بخش ها هم میتونن تو فعالیت خود بچه ها کمک کنن و من که محدودیتی نمیبینم
و حالا من که بقیه رو نمیدونم و تا اونجایی که من تو این فروم بودم اینکه بخوای برای پستهات از مدیرا اجازه بگیری و از این حرفا نبوده(البته شما قدیمیترین و باید اینا رو بهتر بدونین)
و تازه اینجا با اینکه فروم مایکل جکسون هست این جور فعالیت ها هم آزاده میتونین تو بخش خودش و یا تو خانواده فعالیت کنین و مثلا یک تایپیک بزنین یا یک گروه و اونجا جدیدترین اخبار و دانلود آلبوم ها و کنسرت ها و غیره و بحث و نقد و بررسی و ... بکنین و مدیر اون بخش هم کمکتون میکنه حالا کجا محدودیت هست؟
زمان ایجاد صفحه: 1.310 ثانیه