Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

تو رو خدا یه کمکی کنید

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23318 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید
راستی در مورد زندگی ابی ، من از شیوه زندگیش بر خلاف تو استقبال می کنم ، چون می بینم این چیزیه که خوشحالش می کنه و نمی ذاره از روزگار عقب بمونه . مهم اینکه خودش این راه رو برای خودش انتخاب کرده و به اندازه کافی هم تو هنر بوده که دیگه کم کم بخواد بازنشسته بشه .

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23319 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید

EROS_LoveCrys نوشته: ابی انسان مادی هست و به شخصه اصلا از خلقیاتش خوشم نمیاد اما چند نمونه می‌گم یک چک بکن. در شروع آهنگ خالی کنترل و تحریر روی نت‌های پایین: "من". می‌دونی چه نتیه؟ یا دوس دارم نظرتو درباره آهنگ قدیمی "باورم کن" اثر ژاکلین بدونم! (نه از نظر زیبایی!) از این نمونه‌ها زیاده.
جزو چندهزارتای اول نیست؟! در جریان هستی که سمفونی اپرای آخن ازش دعوت کردن کلی آهنگ‌هاشو تنظیم کردن با چه شکوهی؟ یا همین اجرای اخیرش در رویال آلبرت هال؟ نمی‌دونم دکتری افتخاری دادن یا نه، اما دز نامه‌ای که ازش دعوت به عمل آوردن دکتر حامدی خطابش کردن. تمام شایعات حول و حوش ابی رو می‌دونم و همون‌طور که گفتم اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد اما من این کنترل روی نت‌های پایین رو بخصوص در این سن توی هیچ‌کس ندیدم.

ابی بدترین صدا رو در کنسرت‌ها داره چرا که هر هفته دو کنسرت می‌ذاره و این‌قدر می‌خوره که روی سن نتونه حرف بزنه بگذریم از فالش خوندن و فراموش کردن ترانه‌هایی که هزاربار خونده.
ابی لیاقت این صدا رو نداره حالا هرکس هرچی می‌خواد بگه. من حتی با ابی و همسرش مکالمه تلفنی داشتم و تلفن هر دو خونشو می‌دونم. تمام زندگیش دستمه.
تمام دنیا به عنوان یک خواننده بزرگ با صدای استثنائی می‌شناسنش که یک بار در یک فستیوال جهانی اول شده (مدارک و انواع مجلات خارجی درباره نظر بقیه موجوده) و ما مرد عیاشی رو می‌بینیم که آخرین کنسرت ویدئو شدش مربوط به سال 97 هست، دور و بر جوونا می‌چرخه و آهنگ‌هاش شدیدا رو به زواله.

ما خودمون کنسرت ها رو نمیریم چون نه محیط درست و درمونی میذارن و نه اینکه مردم ما با کلاس رفتار میکنن ولی همین کنسرت امسالشو دوستان هم هتلی ما رفتن و خیلی از صدای ابی تعریف کردن. میگفتن مجریه واسه حرف زدن تو بلند گو فریاد میزد و بلندگو رو تقریبا میکرد تو دهنش اما باز صداش نمیومد ولی ابی هنوزم صداش انقدر قدرت داره که بلند گو رو یه متر اونورتر میگرفت باز صداش رسا بود و عالی میخوند. من نمیدونم اما چیزی که دوستمون از کنسرت گفت اینه. بی انصاف نباشیم دیگه.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23325 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید
خوب می‌فهمم چی می‌گی و خب، گفتم نظر سایر مردم کشورها رو در مورد این خواننده ایرانی. من از اول بودن و این که چندمه صحبتی کردم که این آمار واضحو به من می‌گی؟ شماره دادن کار من و توس حمید جان؟ کار هیچ‌کسی نیست. فقط مثالی واسه رنج و کنترل صدا گذاشتم تا قضاوت با خودت باشه. منم کسی نیستم که اسم اول و دوم بیارم. فقط خواستم یادآور بشم تو دنیا صحبت ازش کم نیست. صداهای عجیب و رنج‌های عجیب‌تر خیلی زیاده، اما این هم یک صدای خاصی هست که خارجی زبون‌ها (بخصوص آلمان) سالن رو سلد اوت می‌کنن.
آره شاپرک قدرت صدای عجیبی داره اما الان صحبتمون رنج صداس. برای رویال آلبرت هال رعایت کرد دو هفته نخوند و دیدی چه صدای بی‌نظیری ازش ساخته شد.

انسان قوی‌ای هست که تونسته دور همه چیو خط بکشه و عیاشی پیشه کنه چند ساله آخرو. اما شرایط‌مون تو دنیا در وضعیتی نیست که هنرمون رو به هر دلیلی که باشه قربانی هرچیزی کنیم و نذاریم اسمی از ایران تو یک هنر نباشه. از ابی چندیدن بار برای یک دوره آموزشی و گرایش به سمت اپرا و ترانه‌های خارجی دعوت شده اما هر دفعه رد کرده.
نباید تو زندگی کسی دخالت کرد اما به‌نظرم این صدا و این سابقه مسئولیتی هم روی دوش می‌ذاره.
ابی خیلی بیشتر از این بود.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23335 توسط Hamid
تو علم صدا سازی ثابت شده اوج صدای هر خواننده سن 40 سالگیه و بعد از اون به سمت سراشیبی می ره و بعد از 70 توصیه اکید می شه که این کار رو کنار بذاره .
الان برای افرادی تو شرایط ابی ، بهترین کار پرداختن به حواشی هنره ، مثه آموزش دادن یا در اختیار گذاشتن تجربه یا حمایت از جوون تر ها ، که ابی تا حدی از جوون تر ها حمایت داره می کنه ، کاری که انسان بسیار بزرگی مثل گوگوش داره انجام می ده ، البته من می دونم که ابی قصد بازنشسته شدن داره ، اما خوب چه می شه کرد که الان وقته پول دراوردنه !

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #23447 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید
اما ابی داره خودکشی می‌کنی. منتظر مرگ غیرمنتظرش باشید.
خوب همه چیز که صدا نیست. سابقه و آبرو هم ارزش کمی توی این حرفه نداره.
نه خودش هم این سیستم رو نمی‌خواد؛ تمام بلاهایی که سرش اومده مستقیم از طرف مدیر برنامه‌هاش، همسرشه. خودش همیشه می‌خواست بازنشسته بشه، سالی دوتا کنسرت بذاره نه هفته‌ای 5 تا! و بیشتر روی آلبوم و آهنگ کار کنه.
یه چیز شخصیو هم بگم که من صداشو بعد از 50 می‌پسندم. یه دفعه یه تغییر عجیبی کرد طرفای 80 به هر دلیلی که بود!! دیگه صدا صدای گذشته نبود، رنجش کم و گرفته شد اما بنظرم همه چیز این مسائل نیست چون زیباتر شده.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #23453 توسط Hamid
آهنگ اول آلبومش همون که از بودا حرف میزنه توشو دوست و مستر کننده کارهام امید براش ساخته ( به گفته خودش ، من هنوز چک نکردم ) ، امید می گفت خیلی آدم خوبیه و خیلی هم توانا .
خوب این خیلی خوبه که ابی تا این حد با جوون تر ها سعی می کنه کار کنه و خودشو بروز نگه داره . اون هم با افرادی که تو ایران هستند .

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by Hamid.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.797 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا