Skip to main content

كامران و هومن

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #9388 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: كامران و هومن

کوچکترین طرفدار نوشته: درود
من به این چیزا چیکار دارم
من میگم این دوتا که به قول خودشون میگن طرفدار مایکلن حداقل اون موقع با دیدن اون صحنه ها یه اهنگ اعتراضی برای همدردی با مردم کشورشون باید میخوندن
وگر نه من به عظما و دارودستش چیکار دارم همه ما میدونیم عظما و دارودستش چه جور آدمایین و دارن چیکار میکنن و نیازی به توضیح نیست
سپاس

nدوست عزیز پس شما بی خبری از اتفاقات!!!!کامران و هومن خودشون مستقیما در اعتراضات شرکت داشتن حیف عکسش همراه نیست اما ویدیوش هم هست...روزهایی که از مرگ مایکل عزیز ناراحت بودن همراه با مردم خارج از کشور مستقیم در تظاهرات شرکت داشتن...حتی آهنگ با تشکر از شما هم ویدیو کردن در حمایت از تظاهرات مردم...کاش ویدیوش اینجا همراهم بود میذاشتم براتون:mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

• یک مهمان
  • نويسنده موضوع
  • بازديد كننده
  • بازديد كننده
14 سال 1 ماه قبل #9390 توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: كامران و هومن

shayan69 نوشته:

کوچکترین طرفدار نوشته: درود
من به این چیزا چیکار دارم
من میگم این دوتا که به قول خودشون میگن طرفدار مایکلن حداقل اون موقع با دیدن اون صحنه ها یه اهنگ اعتراضی برای همدردی با مردم کشورشون باید میخوندن
وگر نه من به عظما و دارودستش چیکار دارم همه ما میدونیم عظما و دارودستش چه جور آدمایین و دارن چیکار میکنن و نیازی به توضیح نیست
سپاس

nدوست عزیز پس شما بی خبری از اتفاقات!!!!کامران و هومن خودشون مستقیما در اعتراضات شرکت داشتن حیف عکسش همراه نیست اما ویدیوش هم هست...روزهایی که از مرگ مایکل عزیز ناراحت بودن همراه با مردم خارج از کشور مستقیم در تظاهرات شرکت داشتن...حتی آهنگ با تشکر از شما هم ویدیو کردن در حمایت از تظاهرات مردم...کاش ویدیوش اینجا همراهم بود میذاشتم براتون:mj7: :mjj:

ممنون از كمكت داداش شايان
اگه توي گوگل بزني " كامران و هومن و تظاهرات " يه سري عكس مياد كه با ابي دارند توي خيابون ها شعار ميدنند :(fight)

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #9395 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
درود
اون موقع خوب یادمه که هر خواننده ای که یه اهنگ واسه حمایت از مردم میخوند سریع از شبکه ها پخش میشد ولی من نه اون موقع و نه تا الان هیچ آهنگی ندیدم که این دوتا واسه حمایت از مردم خونده باشن
سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #9396 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
وااای بسه دیگه چقدر کش میدین.این دوتا نشستن خونه شون دارن زندگیشونو میکنن هی بحث میکنین چرا تظاهرات کردن چرا نکردن.
آقا نتیجه اینکه این دو تا داداش مایکلی هستن،بچه های خوبی هم هستن،از شعرای مریم حیدر زاده خوششون میاد با اونا آهنگ میسازن میخونن.شعرای مریم حیدرزاده عاشقانه و احساسیه.چقدر گیر میدین آخه~X( ~X( ~X( :argue: :faranak:

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #9398 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
حالا جدا از بحث تظاهرات و ... اینا اصلا هنر ندارن ! آهنگاشون جالب نیست یک جوریه اصلا جذاب و هنرمندانه نیست. قرار نیست هر کی از مایکل طرفداری کرد خوب باشه ...

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #9400 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
این حرف شما درسته .:-bd
ولی من خیلیا رو دیدم از این دو خوششون میاد .:x
حتی بد ترین هنرمند هم طرفدارای خودشو داره .:MJ2:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 4.099 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا