گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
کمتر
بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20664
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
درود
به نظر من ایشون حتی اگه فیلم پورno هم بازی کنه به خودش ربط داره و اختیار خودش رو داره و به هیچکس هیچ ربطی نداره
واسم جالبه ملت ایران وقتی او یارو ... میره خارج از کشور و با حرف زداناش و رفتارش گند میزنه به ایران و ایرانی هیچی نمیگن ولی وقتی گلشیفته تو خارج از کشور لباسش رو در میاره اینا اینجا میگن ابرومون رفت. واسم جالبه انگار ایرانی خارج از کشور هم باید حجابش رو رعایت کنه احتمالا پس فردا میان گیر میدن انوشه انصاری رفت فضا چرا چادر سرش نکرد آبرومون رفت
سپاس
به نظر من ایشون حتی اگه فیلم پورno هم بازی کنه به خودش ربط داره و اختیار خودش رو داره و به هیچکس هیچ ربطی نداره
واسم جالبه ملت ایران وقتی او یارو ... میره خارج از کشور و با حرف زداناش و رفتارش گند میزنه به ایران و ایرانی هیچی نمیگن ولی وقتی گلشیفته تو خارج از کشور لباسش رو در میاره اینا اینجا میگن ابرومون رفت. واسم جالبه انگار ایرانی خارج از کشور هم باید حجابش رو رعایت کنه احتمالا پس فردا میان گیر میدن انوشه انصاری رفت فضا چرا چادر سرش نکرد آبرومون رفت
سپاس
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 6 ماه قبل #20682
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
حالا چی هست که اینهمه بزرگش کردن! منم چندوقت پیش اینو تو فیس بوک دیده بودم.
نمیدونم چرا اینطوری ابروشون میره ولی با یه سری اقداماتی که همه میدونیم ابروی ایران نمیره. به نظر من اقدام بسیار شجاعانه ای بود و چنین چیزایی هیچ ربطی به شخصیت طرف نداره
نمیدونم چرا اینطوری ابروشون میره ولی با یه سری اقداماتی که همه میدونیم ابروی ایران نمیره. به نظر من اقدام بسیار شجاعانه ای بود و چنین چیزایی هیچ ربطی به شخصیت طرف نداره
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21626
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
حمید جان این تاپیک رو زدی نظرات همه بچه ها رو شنیدی اما به عنوان کسی که تاپیک رو زده بهتره نظر خودت رو هم بشنویم چون مطمئنا هر کسی هر تاپیکی میزنه هدفی داره و این تاپیک به نظر من ناقص میاد با فرض اینکه زننده تاپیک باور خودشو درون خودش ریخته و چیزی از اون در تاپیک خودش نیاورده...به قول خودت نترسید بحث کنید پس اینجا جای نوشته خودت خالیه.......هر کسی هر برداشتی خواسته از نوشته های دیگران پیش خودت کرده و دیگه این تاپیک فعلا نظر جدیدی به خودش نمیبینه پس بهتره بگی...
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
13 سال 5 ماه قبل #21643
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
هدف من یکم فرای گلشیفته فراهانی بود .
من چندین ماهه همه مسائل رو از دریچه ای دیگه نگاه و بررسی می کنم .
راستش در مورد این موضوعات طرز فکر به خصوصی ندارم ، جمع بندی هام در مورد افراد و نظرهاشونه . اون هم به طور شخصی و برای شیطنت هایی که تو آینده کارهای خودم گنجوندم .
برای من تو این موارد مرز وجود نداره ...
چون دنیا دنیای پایداری نیست .
بیشتر دارم سعی می کنم نقطه جوش افراد و پیدا کنم تا یاد بگیرم تو کاری تا چه حد باید زیاده روی یا کند روی کنم !
من چندین ماهه همه مسائل رو از دریچه ای دیگه نگاه و بررسی می کنم .
راستش در مورد این موضوعات طرز فکر به خصوصی ندارم ، جمع بندی هام در مورد افراد و نظرهاشونه . اون هم به طور شخصی و برای شیطنت هایی که تو آینده کارهای خودم گنجوندم .
برای من تو این موارد مرز وجود نداره ...
چون دنیا دنیای پایداری نیست .
بیشتر دارم سعی می کنم نقطه جوش افراد و پیدا کنم تا یاد بگیرم تو کاری تا چه حد باید زیاده روی یا کند روی کنم !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
13 سال 5 ماه قبل #21669
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
متوجه هستم چی میگی....یکجور داری مزه دهن دیگران رو میسنجی میخوای بسنجی که مرز دید و توجه مخاطبان در چه حدیه....من اینکار رو بارها رو اطرافیانم انجام دادم برای سنجش گیراییشون از موسیقی و این به من کمک کرد تا بفهمم باری ساخت یک موسیقی مخاطبین عمومی و یا تخصصی تر به چه چیزهایی توجه میکنن نتایج واسم گاهی غیرفابل پیش بینی ولی آموزنده بودن و موقعی که نتایج رو به هم گروهی هام گفتم براشون جالب بود...این کارت تحسین برانگیز بود حمید چون این یک احترام به مخاطب و یک هوشمندی برای ایجاد ارتباط بهتر با مخاطبینه....
13 سال 5 ماه قبل #21676
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
نکته ای که هست من اینجا رو به عنوان حد آخر نقطه جوش در نظر گرفتم . چون اینجا هواداران مایکل نظر می دن و خیلی خیلی راحتتر تابو شکنی ها رو می پذیرن و در عمل این نقطه جوش تو جامعه واقعی نصف هم نیست !
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.204 ثانیه