Skip to main content

یه روز...

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24892 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: یه روز...
نژاد ترک وجود نداره ، ترک ها خودشون جزو نژاد آلتای هستند.

خب وظیفه ما به عنوان یک ایرانی اینه که ایرانی هایی که دچار اشتباه شدند رو از اشتباه بیرون بیاریم ! اما منم با سخت گیری و زور مخالفم باید با منطق و دلایل علمی باهاشون صحبت کرد تا قبول کنند. یکی از خطراتی هم که افکار پان ترکی و اینکه بعضی از ایرانی ها خودشون رو ترک میدونن اینه که حس تجزیه طلبی بینشون بوجود میاد. اما وقتی بفهمن که ترک نیستن و ایرانی هستن این خطر از بین میره.

تا جایی که من میدونم جمعیت ترک های ایران خیلی کمه و محدود به ترکمن ها ، گروهی از قزاق ها ، دو رگه ها (ترک و ایرانی) و ... میشه. قشقایی ها هم شنیده بودم ترک نیستند ، اینو باید از یکی از دوستام که در نژاد شناسی و مردم شناسی اطلاعات بالایی داره بپرسم.

بله ما انسان هستیم اما نباید بزاریم بیگانه بیاد در کشورمون اختلاف افکنی کنه.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mohsen.srn

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24895 توسط Mohsen.srn
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک پاسخ: یه روز...
خوب ترک ها هم خودشون رو ایرانی می دونند دیگه.
مگه یه قوم باید چند سال توی یه منطقه باشه تا خودش رو اونجایی بدونه. 1000 الی 1400 سال کمه؟

من فکر میکنم اگر هم یکسری ها زیادی تندی می کنند بخاطر تحقیرهایی هستش که در طول تاریخ از طرف بقیه ی اقوام ایرانی شدند . البته کسانی که خودشون رو جدای از ایرانی ها می دونند زیاد هم نیستند.

من خیلی توی مسائل ژنتیکی و نژادی و مردم شناسی اطلاعات ندارم. ولی می تونم بحث تاریخی بکنم. اما خوب در کل میگم حتی اگر به لحاظ علمی هم ثابت بشه که حرف شما درسته، من فکر میکنم اونقدر اهمیتی نداره که بخوایم به خاطرش کسی رو آزرده خاطر بکنیم.

اگه توی فیسبوک بود، من هم بحث علمی و تاریخی می کردم. ولی خوب اینجا راحت نیستم.
اما در کل جدای از اون تحقیق ژنتیکی که انجام شده و شما هم بهش اشاره کردید. من فکر میکنم ما ایرانیها ترکیبی از 3 نژاد آریایی، ترک و عرب هستیم.

مثلاً مادر من سید هستش. خوب پس من نژادی عرب هم دارم. شما چقدر سید سراغ دارید؟ چقدر ایرانی ها با اعراب ازدواج کردند(بعد از اسلام). ترک تبارها چقدر با ایرانی ها ازدواج کردند. ما دیگه مخلوط شدیم. بحث نژادی از نظر من (که البته بیسواد هستم توی علم ژنتیک!) خیلی بی معنیه.

!You’re probably better than you think you are
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24899 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: یه روز...
اگه خودشون رو ایرانی بدونن باز هم ایرانی نیستن چون اصل و ریشه اونها ایرانی نیست. اما بهر حال اقوام مهمانی که اینجا هستند ، در صورتی که به ایران و ایرانی ها ضرر نزنند و با آرمان های ایران آریایی مشکل نداشته باشند ، میتونند اینجا بمونند.

اونهایی که ترکیبی از چند نژاد هستند رو میشه تشخیصشون داد. مثلا تو همین خراسان هستند کسانی که به مغول ها و ترک ها شباهت داشته باشند اما تعدادشون کمه و معمولا مناطق مخصوصی زندگی میکنند.

در مورد سید بودن هم ، فکر کنم تو همین تحقیقات آقای اشرفیان بناب خوندم که بیشتر ایرانی های سید از نظر ژنتیکی به ایرانی ها شباهت دارند نه به اعراب. ما با اینکه خیلی به کشورمون حمله شد ولی باز هم تونستیم خودمون رو حفظ کنیم. خدا رو شکر تحقیقات علمی نشون میده که ما مخلوط نشدیم. بنظر من یکی از زیبایی های دنیا همین وجود نژاد ها و قوم های گوناگونه. شما فکر کن مثلا همه گل ها مثل هم بودن و تنوعی نبود. ولی الان چون انواع مختلفی هست زیباتر شده دنیا. در مورد انسان ها هم همینطوره.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Nikolay.

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 1.279 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا