تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!
- Michaellover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24852
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!! ایجاد شد توسط Michaellover
سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ای
انداختن تبلیغی با این وسعت بر روی کره ای به اندازه ماه مسلم هست کار نشدنی هست. مانند این هست بخواهید بر روی کل سر زمین ایران یک آرام را به نمایش در بیاورید چنین چیزی به نظر نشدنی هست زیرا هنوز لیزر یا پروژکتوری که چنین وسعتی را بتواند روشن کند وجود ندارد.
دیشب، در آخرین ساعات 16 خرداد 1391 برابر با ۵ ژوئن ۲۰۱۲، بسیاری از مردم ایران، به پشت بام ها شتافتند تا تبلیغ پپسی کولا بر روی ماه را مشاهده کنند، ولی در کمال تاسف این اتفاق حادث نشد و ظاهرا این هم یکی دیگر از دروغ های رسانه ای بود.
گزارش های برخی سایت ها به نقل از سایت انتخاب حکایت از آن دارد که صدها هزار نفر از مردم ایران راس ساعت 11 و نیم دیشب در آخرین ساعات 16 خرداد ماه 91 با حضور بر پشت بام ها، دقایق طولانی به ماه خیره شدند تا شاید تبلیغ پپسی کولا را روی ماه ببینند!
این در حالیست که گروهی از مردم همان دقایق نخست، پشت بام را ترک کردند و به دروغ بودن این خبر، پی بردند، اما بسیاری نیز تا لحظاتی پیش، به ماه خیره شده بودند! نکته عجیب تر آنکه، گروه دیگری از مردم حتی تا پاسی از نیمه شب گذشته با طرح این مسئله که "ایران با کشورهای غربی، تفاوت زمانی دارند" همچنان به ماه خیره شده بودند!
البته ناگفته نماند این خودش یک نوع تبلیغ برای این شرکت نوشابه سازی بود.
انداختن تبلیغی با این وسعت بر روی کره ای به اندازه ماه مسلم هست کار نشدنی هست. مانند این هست بخواهید بر روی کل سر زمین ایران یک آرام را به نمایش در بیاورید چنین چیزی به نظر نشدنی هست زیرا هنوز لیزر یا پروژکتوری که چنین وسعتی را بتواند روشن کند وجود ندارد.
دیشب، در آخرین ساعات 16 خرداد 1391 برابر با ۵ ژوئن ۲۰۱۲، بسیاری از مردم ایران، به پشت بام ها شتافتند تا تبلیغ پپسی کولا بر روی ماه را مشاهده کنند، ولی در کمال تاسف این اتفاق حادث نشد و ظاهرا این هم یکی دیگر از دروغ های رسانه ای بود.
گزارش های برخی سایت ها به نقل از سایت انتخاب حکایت از آن دارد که صدها هزار نفر از مردم ایران راس ساعت 11 و نیم دیشب در آخرین ساعات 16 خرداد ماه 91 با حضور بر پشت بام ها، دقایق طولانی به ماه خیره شدند تا شاید تبلیغ پپسی کولا را روی ماه ببینند!
این در حالیست که گروهی از مردم همان دقایق نخست، پشت بام را ترک کردند و به دروغ بودن این خبر، پی بردند، اما بسیاری نیز تا لحظاتی پیش، به ماه خیره شده بودند! نکته عجیب تر آنکه، گروه دیگری از مردم حتی تا پاسی از نیمه شب گذشته با طرح این مسئله که "ایران با کشورهای غربی، تفاوت زمانی دارند" همچنان به ماه خیره شده بودند!
البته ناگفته نماند این خودش یک نوع تبلیغ برای این شرکت نوشابه سازی بود.
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 2 ماه قبل #24873
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!
خیلی خوش به حال پپسی شد. جالب اینجاست که این دومین بار است که سر مردم ایران را با «عکس روی ماه» شیره میمالن اما باز هم...؟ اولین بار که اولیل انقلاب بود. دومیش هم الان. صد بار دیگه هم اثبات بشه که اینها شایعه بوده باز هم همین آش و همین کاسه است.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24888
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!
درود
راستش من اول که این خبر رو شنیدم کامل باورش کردم ولی وقتی یه وب سایت خود پپسی رفتم و دیدم اونجا خبری نیست و وقتی تو سایت های خارجی و خبر گزاری های خارجی سرچ کردم و دیدم اونجا هم خبری نیست یقین پیدا کردم که این موضوع الکیه و ساخته ذهن سایت های ایرانی هستش

ولی راستش بازم اون شب نتونستم خودم رو کنترل کنم و حدود 20دقیقه بیرون داشتم به ماه نگاه میکردم

دیگه کم کم داشتم چیزایی که اول انقلاب تو ماه میدیدن رو تو ماه میدیدم
ولی پشیمون نیستم آخه آدم هرچقد به ماه نگاه کنه کمه واقعا خیلی لذت بخشه
ولی خب سرکاری جالبی بود
ولی فکرش رو بکنید روزی برسه که علم اونقدر پیشرفت کنه که چنین چیزی امکان پذیر بشه دیگه اون موقع نمیتونیم از دیدن ماه لذت ببریم و هروقت ماه رو نگاه کنیم یه مارک تبلیغاتی روش میبینیم
ولی یه خوبی هم داره مثلا واسه سالگرد تولد مایکل امکان داره کمپانی مایکل عکس مایکل رو بندازه رو ماه

سپاس
راستش من اول که این خبر رو شنیدم کامل باورش کردم ولی وقتی یه وب سایت خود پپسی رفتم و دیدم اونجا خبری نیست و وقتی تو سایت های خارجی و خبر گزاری های خارجی سرچ کردم و دیدم اونجا هم خبری نیست یقین پیدا کردم که این موضوع الکیه و ساخته ذهن سایت های ایرانی هستش

ولی راستش بازم اون شب نتونستم خودم رو کنترل کنم و حدود 20دقیقه بیرون داشتم به ماه نگاه میکردم

دیگه کم کم داشتم چیزایی که اول انقلاب تو ماه میدیدن رو تو ماه میدیدم

ولی پشیمون نیستم آخه آدم هرچقد به ماه نگاه کنه کمه واقعا خیلی لذت بخشه

ولی خب سرکاری جالبی بود

ولی فکرش رو بکنید روزی برسه که علم اونقدر پیشرفت کنه که چنین چیزی امکان پذیر بشه دیگه اون موقع نمیتونیم از دیدن ماه لذت ببریم و هروقت ماه رو نگاه کنیم یه مارک تبلیغاتی روش میبینیم

ولی یه خوبی هم داره مثلا واسه سالگرد تولد مایکل امکان داره کمپانی مایکل عکس مایکل رو بندازه رو ماه

سپاس
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 2 ماه قبل #24956
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!
اونقدر که مردم گفتن منم کم کم باور کرده بودم... البته فکر کنم بشه چنین کاری رو روی ماه انجام داد. فکر میکنم با یه سری لیزر که از ایستگاه های فضایی میشه
13 سال 2 ماه قبل #24968
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!
ممکنه بشه اما حدس میزنم اگر هم بشه,چون ماه از زمین کوچکتره, جوری میشه که فقط از بعضی مناطق دنیا بشه کارشون رو به روی ماه دید نه از همه کشورا. در غیر اینصورت تنظیم کار براشون اونقدر سخت و پر دردسر خواهد بود که گمونم اصلا عمر ما کفاف نده واسه اون شب!
البته این رو از جیب علم خودم در آوردم, ممکنه چرتی بیش نباشه!
?
به هر حال امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیفته حتی به قیمت رفتن عکس من و مایکل دست تو دست هم تو ماه
(فک کن)
)
دست متجاوز انسان ماه رو حداقل بی خیال بشه و به حال خودش بذاره
البته این رو از جیب علم خودم در آوردم, ممکنه چرتی بیش نباشه!

به هر حال امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیفته حتی به قیمت رفتن عکس من و مایکل دست تو دست هم تو ماه

دست متجاوز انسان ماه رو حداقل بی خیال بشه و به حال خودش بذاره
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 ماه قبل #24972
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: تبلیغ پپسی روی ماه یک دروغ بزرگ بود!!
ماه از نور خورشید روشنه، یعنی این لیزر یا هرچی که هست از نور خورشید باید قویتر باشه!؟
زمان ایجاد صفحه: 4.398 ثانیه