آشنایی ها
وحید گفت اسم فارسیوحيد هر اسمي ميتونه؟؟؟؟مثلا ميتونم اسم يك دختر رو وحيد بذارم؟؟؟؟ از لحاظ قواعدي اصلا نميدونم حرفت درسته يا نه اما از لحاظ محتوايي نميشه....يك سري اسم ها استثنا هستد به نظرم مثل كيانوش باران و يك سري ديگه...
ریشته اسم "وحید" به عربی بر می گرده .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
تازه من یه دوست داشتم از همکلاسیهام که اسمش احسان بود تازه اسم عمه اش هم احسان بود .از اونجایی که اسم وحید و رحیم و مجید و فرید عربی هستن همه ی این اسمها رو به شکل وحیده رحیمه مجیده فریده شنیدم که اسم معلمهامون هم بود
MJtermeh نوشته: من باران و رها رو فقط برا دختر شنیدم اما متین یا آذین حتی آرام مشترکه جدیدا فهمیدم تو جنوب سروش هم اسم دختره
تازه من یه دوست داشتم از همکلاسیهام که اسمش احسان بود تازه اسم عمه اش هم احسان بود .از اونجایی که اسم وحید و رحیم و مجید و فرید عربی هستن همه ی این اسمها رو به شکل وحیده رحیمه مجیده فریده شنیدم که اسم معلمهامون هم بود
خوبه پس این عکس تشخیص دادن مذکر و مونث رو گذاشتین کنار اواتار وگرنه الان معلوم نبود چی میشد؟
ما می خوایم از افراد جدید استقبال کنیم و نذاری اون ها وقتی وارد می شن سردرگم بشن .
یه سری قوانین جدید هم خواهیم گذاشت .
- تشکرهای دریافت شده: 279
سلام به همگی.samijackson1958 نوشته: منتظر مايکلا عزيز هم هستيم در ضمن
(فکر میکنم که نیازی هم به معرفی نیست و اینجا دیگه تقریبا همه منو میشناسن.
خیلی ممنون سامی جان که به یادم هستی.
free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
وقتی بقیه هم بیان کم کم دست به کار می شیم برای یه سری تغییر تحولات . پس خیلی زود از بقیه هم دعوت کنید .