- تشکرهای دریافت شده: 408
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12988
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
این داداش امید یه زمانی باعث شد من این کارو ادامه ندم (منصرفم کرد) . الانم دباره منو به هیجان اورد که این کاره دوباره شروع کنم ولی الان یکم سخت تر میشه چون مدرسه ها شروع شده و از این حرفا .....
منم دیشب تمام عکس هایه فوتوشاپ هیستوری رو سیو کردم . البته قبلا یکمشو سیو کرده بودم ولی دیشب کاملش کردم . همینطور قبلا قسمت Awards رو هم سیو کرده بودم .
قسمت Awards میشه حدود 150MB و قسمت Photoshoots نزدیک 60MB . در کل میشه 210MB .
امشب میخوام قسمت Photoshoots رو قرار بدم .
الان این پستو دادم که این تاپیک بیاد بالا که دوستان هم بعدا که لینک دادم ببینن .
و این که یکم به هیجان بیاد و یکم کمک کنید .
فقط هر قسمتو از جا میخواهید سیو کنید فقط قبلش اینجا بگید و این که نزدیک پوشه هیستوری نشید چون خودم افتادم به جونش و تمومش میکنم. []==[]
منم دیشب تمام عکس هایه فوتوشاپ هیستوری رو سیو کردم . البته قبلا یکمشو سیو کرده بودم ولی دیشب کاملش کردم . همینطور قبلا قسمت Awards رو هم سیو کرده بودم .
قسمت Awards میشه حدود 150MB و قسمت Photoshoots نزدیک 60MB . در کل میشه 210MB .
امشب میخوام قسمت Photoshoots رو قرار بدم .
الان این پستو دادم که این تاپیک بیاد بالا که دوستان هم بعدا که لینک دادم ببینن .

فقط هر قسمتو از جا میخواهید سیو کنید فقط قبلش اینجا بگید و این که نزدیک پوشه هیستوری نشید چون خودم افتادم به جونش و تمومش میکنم. []==[]

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 52
13 سال 10 ماه قبل #13008
توسط Omid MJLover
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
آفرین ادامه بده
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #13045
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
محمد جان من میتونم آپلود کنم اگه میتونی اون عکس ها رو بریز رو یه سی دی بفرست برا من خودم آپلود میکنم 
دیگه تو خیلی زحمت کشیدی ما هم باید کمک کنیم
میگم تو دانلود کن بده من آپلود کنم اگه این چی چی ان درست بشه منم شروع میکنم به دانلود راستی آدرس دقیقه سایت چیه؟
من هرچی میرم تو سایت صفحه ی SERVER NOT FOUND میاد برام

دیگه تو خیلی زحمت کشیدی ما هم باید کمک کنیم

من هرچی میرم تو سایت صفحه ی SERVER NOT FOUND میاد برام

www.FullMJJ.IR [/size]
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by mohammad.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #13082
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
مرسی از لطفت که میخوای کمک کنی ولی اگه واقعا میخوای کمک کنی . یه قسمت رو به عهده بگیر . مثلا bad . سایت هم باز میشه مشکلی نداره .
از بد قولی خیلی بدم میاد همون هم سرم اومده . فعلا مدیا فایر مشکل پیدا کرده . من مطمئنم مشکل از من نیست چون هر چیزی که به اینترنت ربط داشت یا عوض کردم یا باهاشون ور رفتم . ولی باز درست نمیشه . ولی فایل هایه کوچیک رو اپ میکنه و مشکلی نداره . ولی فایل هایه یکم بزرگ تر رو اصلا اپ نمیکنه . نمیدونم چه مشگلی داره ؟ ولی همین که درست شد اپ میکنم . حتی یه چیز باحال دیگه رو هم میخوام اپ کنم .
از بد قولی خیلی بدم میاد همون هم سرم اومده . فعلا مدیا فایر مشکل پیدا کرده . من مطمئنم مشکل از من نیست چون هر چیزی که به اینترنت ربط داشت یا عوض کردم یا باهاشون ور رفتم . ولی باز درست نمیشه . ولی فایل هایه کوچیک رو اپ میکنه و مشکلی نداره . ولی فایل هایه یکم بزرگ تر رو اصلا اپ نمیکنه . نمیدونم چه مشگلی داره ؟ ولی همین که درست شد اپ میکنم . حتی یه چیز باحال دیگه رو هم میخوام اپ کنم .

www.fullmjj.ir
13 سال 9 ماه قبل #15404
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
سلام دوستان من میخوام قسمت بد رو بدست بگیرم ولی وقتی رجیستر میکنم ارور میده و وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید

www.FullMJJ.IR [/size]
13 سال 9 ماه قبل #15408
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
خوب مشکلم حل شد منم به جمعه شما پیوستم و کارم رو شروع کردم امیدوارم بتونم با موفقیت به پایان برسونمش آخه 6000 عکسه که هر کدوم 300 تا 600 کیلوبایتن ولی خوب به خاطره شما امجی فن های عزیز این کارو قبول میکنم

www.FullMJJ.IR [/size]
مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 4.894 ثانیه