Skip to main content

پیشنهادات و انتقادات

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #29653 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پیشنهادات و انتقادات
پیج فیسبوک سایت فعاله منتها بچه‌های خودمون توش نیستن!
خودتون همین فرناز :D میره عکسا و پستای بقیه پیجا مثلا همون پیج فیسبوک متخلف دزد رو لایک میزنه ولی تو پیج سایت پیداش نمیشه!

بعدشم اون پیج فیسبوک متخلف اجازه‌ی استفاده از مطالب وب سایت یا وبلاگ رو نداره اگه جایی دیدین نوشته با تشکر از فلانی بگین من زبونم مو درآورد من اصلا نمیخوام اسم من رو بنویسن باید لینک بذارن لینک لینک لینک فقط لینک نرود میخ آهنین در سنگ!!!! من یه نفر بگم فایده نداره باید همه بگن ولی کسی هیچ اهمیتی نمیده نمیشه همهء کارا رو یه نفره کرد که باید همتون حمایت کنین از پیج فیسبوک سایت لایک و شیر کنین کامنت بذارین و مطلب اضافه کنین تو طرحهاش شرکت کنین و تبلیغ کنین براش.... چقدر باید بگم من؟ دیگه خسته شدم به خدا :(

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, ++ sama, blackfire

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #29721 توسط ++ sama
پاسخ داده شده توسط ++ sama در تاپیک پیشنهادات و انتقادات
لینک ...+ لینک ...لینک ..++
کارایی که کردین واسه پیج ام جی ..+ تو فیس بوک خوبه ..++ داره پیشرفت میکنه ...دیده میشه ++++
الناز ....+ لطفا اینطوری باش دختر .....> :) ++
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by ++ sama.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29746 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پیشنهادات و انتقادات
حاجی جان قبل اینکه سیدت کشته بشه از این پیشنهادات استفاده کن.راستی وحید عرفانم که زیاد فیس نمیاد.برادر خودت بیا پشت فرمون.

بیشتر
11 سال 5 ماه قبل - 11 سال 5 ماه قبل #33548 توسط scream
پاسخ داده شده توسط scream در تاپیک پیشنهادات و انتقادات
اي كاش يه تاپيك هم به شايعات رايج درباره مايكل جكسون اختصاص ميداديد.

اينقدر اين شايعات رو واقعي نشون دادن كه حتي ممكنه طرفداراي مايكل هم بعضي هاشو باور كنن..

اينكه تو محفظه اكسيژن ميخوابيده باباش آزار جنسيش ميداده دماغ افتاده يا اينكه بچه هاش ماله خودش نيستن و ده ها شايعه ديگه...
اگه هم همچين تاپيك و اطلاع رساني قبلا صورت گرفته يه جايي به سر در سايت آويزونش كنين o:-)

چون آمار مهمان هاي بازديد كننده از اين سايت خيلي بالاست همشون هم طرفداراي مايكل نيستن شايد به علت اين شايعات تنفر انگيز ازش دلسرد شده باشن...

MJ Forever :mj9:
Last edit: 11 سال 5 ماه قبل by scream.

بیشتر
11 سال 5 ماه قبل #33549 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پیشنهادات و انتقادات

scream نوشته: اي كاش يه تاپيك هم به شايعات رايج درباره مايكل جكسون اختصاص ميداديد.

اينقدر اين شايعات رو واقعي نشون دادن كه حتي ممكنه طرفداراي مايكل هم بعضي هاشو باور كنن..

اينكه تو محفظه اكسيژن ميخوابيده باباش آزار جنسيش ميداده دماغ افتاده يا اينكه بچه هاش ماله خودش نيستن و ده ها شايعه ديگه...
اگه هم همچين تاپيك و اطلاع رساني قبلا صورت گرفته يه جايي به سر در سايت آويزونش كنين o:-)

چون آمار مهمان هاي بازديد كننده از اين سايت خيلي بالاست همشون هم طرفداراي مايكل نيستن شايد به علت اين شايعات تنفر انگيز ازش دلسرد شده باشن...

MJ Forever :mj9:

تایپیک از مایکل دفاع کنین یکجورایی به همین مربوطه که سایتها یا حالا جاهایی دیگه مثل شبکه های ماهواره ای که از مایکل بد میگن یا شایعه ها رو واقعی جلوه میدن حالا از عمد یا نمیدونن، بچه ها میرن بهشون اخطار میدن...

اما در مورد اینکه توی خود فروم همچین تایپیکی باشه، خب لزومی نداره؟ داره؟ چون بچه هایی که اینجا میان که هیچی تقریبا کل مردم دنیا میدونن اونها بیشترش ظاهرا شایعه بوده دیگه سال 2014 هستش :)) اما اگر برای مهمان ها میخواین که اون تایپیک باید توی بخش گفتگوی مایکلی باشه با اینحال اگه همینجا هم زده بشه اشکالی نداره و میتونین خودتون اون تایپیک رو بزنین... حالا چه توی همین بخش یا بخش گفتگوی مایکلی...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

مدیران انجمن: FeanoRکوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 6.001 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا