- تشکرهای دریافت شده: 45
بحث و بررسی اخبار مایکلی
- Mohsen.srn
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #28788
توسط Mohsen.srn
!You’re probably better than you think you are
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
افشای ایمیلهای مربوط به تور This Is It (هشدار: محتوای ناراحت کننده)
متاسفانه خانواده جکسون دیگه به هیچ کودوم از معیارهای اخلاقی پایبند نیستند. دیگه غیر قابل تحمل شدند.
اصلا من نمیدونم هدف از این شکایت چیه؟ به نظر من که محتوای این ایمیل ها همه و همه به ضرر وجهه مایکل جکسون بود.
من هیچ کار غیر متعارفی از طرف کمپانی داخل این ایمیل ها ندیدم. کمپانی هر کاری کرده چندان غیرعادی نبوده. اونا توسط پزشک مورد اعتماد مایکل جکسون گول خوردند. همین.
تمامی مسئولیت اتفاقاتی که افتاده به نظر من به عهده ی شخص مایکل جکسون بوده، ولا غیر.
حالا منتشر کردن این مزخرافت برای چیه، نمیدونم.
خانواده ی جکسون یه وقت نترکند با این همه پول. نمیدونم دفعه بعد میخواند از کی با فروختن آبروی مایکل اخاذی کنند.
متاسفانه خانواده جکسون دیگه به هیچ کودوم از معیارهای اخلاقی پایبند نیستند. دیگه غیر قابل تحمل شدند.
اصلا من نمیدونم هدف از این شکایت چیه؟ به نظر من که محتوای این ایمیل ها همه و همه به ضرر وجهه مایکل جکسون بود.
من هیچ کار غیر متعارفی از طرف کمپانی داخل این ایمیل ها ندیدم. کمپانی هر کاری کرده چندان غیرعادی نبوده. اونا توسط پزشک مورد اعتماد مایکل جکسون گول خوردند. همین.
تمامی مسئولیت اتفاقاتی که افتاده به نظر من به عهده ی شخص مایکل جکسون بوده، ولا غیر.
حالا منتشر کردن این مزخرافت برای چیه، نمیدونم.
خانواده ی جکسون یه وقت نترکند با این همه پول. نمیدونم دفعه بعد میخواند از کی با فروختن آبروی مایکل اخاذی کنند.
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by Mohsen.srn.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 4 ماه قبل #28792
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
به نظرم این ایمیل ها در مقابل حقایق بین این کمپانی و مایکل خیلی ناچیزه....
به نظرم بی توجهی aeg نسبت به مایکل کاملا درسته... با این که مایکل ممکن بود خیلی مشکلات داشته باشه و خیلی دردها رو تحمل کنه اما این کمپانی به دادش نرسید....
شاید واقعا باورش شده بود که مایکل از پس اون تور بر نمیاد که بتونه 260 میلیون دلار درامد داشته باشه... واقعا با خودش چی فکر کرده بود... شاید هم میخواست مایکل رو ضعیف تر کنه که مایکل از انجام تور کاملا صرف نظر کنه که حداقل پولش رو به دست بیاره...
به نظرم کاترین باید با جدیت بیشتری روی شکایتش کار کنه و قوی تر جلو بره.. فکر میکنم هنوز کلی قضیه هست که روشن نشده در مورد این کمپانی
به نظرم بی توجهی aeg نسبت به مایکل کاملا درسته... با این که مایکل ممکن بود خیلی مشکلات داشته باشه و خیلی دردها رو تحمل کنه اما این کمپانی به دادش نرسید....
شاید واقعا باورش شده بود که مایکل از پس اون تور بر نمیاد که بتونه 260 میلیون دلار درامد داشته باشه... واقعا با خودش چی فکر کرده بود... شاید هم میخواست مایکل رو ضعیف تر کنه که مایکل از انجام تور کاملا صرف نظر کنه که حداقل پولش رو به دست بیاره...
به نظرم کاترین باید با جدیت بیشتری روی شکایتش کار کنه و قوی تر جلو بره.. فکر میکنم هنوز کلی قضیه هست که روشن نشده در مورد این کمپانی
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #28793
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
واقعا الان از شدت درد دارم ميميرم
يعني چي اصلا ؟؟؟؟؟
پيش بيني كرده بودن كه از اجراي كنسرتا 132 ميليون دلار در مياد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از مرگ مايكل فقط از اكران ديس ايز ايت 200 ميليون دلار دراوردن
خيييييييليييي مشكوكه به نظرم
شما چيز ه خاصي حس نميكنيد اين وسط ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
يعني چي اصلا ؟؟؟؟؟
پيش بيني كرده بودن كه از اجراي كنسرتا 132 ميليون دلار در مياد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از مرگ مايكل فقط از اكران ديس ايز ايت 200 ميليون دلار دراوردن
خيييييييليييي مشكوكه به نظرم
شما چيز ه خاصي حس نميكنيد اين وسط ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by farzam.
- Mohsen.srn
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 45
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #28807
توسط Mohsen.srn
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
مایکل که بچه نبوده. پسر بی تجربه ی 20 ساله که نبوده. مایکل همون کسیه که بهش میگند مخ تجارت.
تازه مگه مایکل مشاور نداشته.
یعنی میگید یه شبه تصمیم گرفته؟ یعنی میگید آتویی دست بعضیها داشته و نمیتونسته پیشنهاد اونها رو رد کنه؟
مایکل قرارداد امضا کرده بوده و مسئولش هم شخص خودش بوده.
شما خودتون رو همین الان بزارید جای کمپانی AEG. دقیقا خودتون. با تمام احترامی که برای مایکل قائلید مگه حاضر میشید بخاطر حدس و گمان ضرر میلیاردی بدید. یعنی شما حق ندارید توی گفته های خصوصیتون با بقیه مدیرای شرکت ابراز نگرانی کنید؟ نظرتون رو هرچند هم منفی اعلام کنید؟
البته من نمیگم اونها هیچ اشتباهی مرتکب نشدند، ولی الان این شکایت قراره به چی برسه؟ هدف چیه؟
به چه قیمتی؟
به قیمت اینکه همه ی دنیا بدونند که مایکل چند ساعت قبل از برگزاری اون کنفرانس با شکوه، خودش رو توی اتاق حبس کرده بوده و توی حال خودش نبوده؟ به قیمت این که همه بدونند که مایکل ترسیده بوده؟
به قیمت اینکه مایکل روانی، سست عنصر و فرسوده معرفی بشه؟
به قیمت اینکه تمام اون ابوهت مایکل یک شبه از بین بره؟
بعد آخرش چی بشه؟ که پول گیر خانواده ی جکسون بیاد؟ مگه کم پول دارند.
اگه اینا خیلی مرد بودند می رفتند یقه ی کسایی مثل آرنولد کلین رو می گرفتند.
AEG چکار کرده؟ مگه اینکه شواهدی خیلی خیلی مهمتر و تکان دهنده تر از اون چیزی که منتشر شده در دست داشته باشند. یه چیزی در حد این که فاش بشه پزشک مایکل رو این کمپانی استخدام کرده بوده. یا اینکه کمپانی مایکل رو مجبور به استفاده از این دارو کرده بوده. کمتر از این اگه باشه، باید به حال این خانواده تاسف خورد.
بهر حال انتشار این ایمیلها کار هرکسی بوده اصلا فرقی نمیکنه، چون به هر حال موقع برگزاری دادگاه باز هم توسط رسانه ها منتشر می شدند.
من الان دارم به این فکر میکنم که چند سال دیگه میخواند چه چیزی از روابط و زندگی خصوصی مایکل رو بخاطر پول افشا کنند. مثلا فرض کنید...(ولش کن، به موقش معلوم میشه)
تازه مگه مایکل مشاور نداشته.
یعنی میگید یه شبه تصمیم گرفته؟ یعنی میگید آتویی دست بعضیها داشته و نمیتونسته پیشنهاد اونها رو رد کنه؟
مایکل قرارداد امضا کرده بوده و مسئولش هم شخص خودش بوده.
شما خودتون رو همین الان بزارید جای کمپانی AEG. دقیقا خودتون. با تمام احترامی که برای مایکل قائلید مگه حاضر میشید بخاطر حدس و گمان ضرر میلیاردی بدید. یعنی شما حق ندارید توی گفته های خصوصیتون با بقیه مدیرای شرکت ابراز نگرانی کنید؟ نظرتون رو هرچند هم منفی اعلام کنید؟
البته من نمیگم اونها هیچ اشتباهی مرتکب نشدند، ولی الان این شکایت قراره به چی برسه؟ هدف چیه؟
به چه قیمتی؟
به قیمت اینکه همه ی دنیا بدونند که مایکل چند ساعت قبل از برگزاری اون کنفرانس با شکوه، خودش رو توی اتاق حبس کرده بوده و توی حال خودش نبوده؟ به قیمت این که همه بدونند که مایکل ترسیده بوده؟
به قیمت اینکه مایکل روانی، سست عنصر و فرسوده معرفی بشه؟
به قیمت اینکه تمام اون ابوهت مایکل یک شبه از بین بره؟
بعد آخرش چی بشه؟ که پول گیر خانواده ی جکسون بیاد؟ مگه کم پول دارند.
اگه اینا خیلی مرد بودند می رفتند یقه ی کسایی مثل آرنولد کلین رو می گرفتند.
AEG چکار کرده؟ مگه اینکه شواهدی خیلی خیلی مهمتر و تکان دهنده تر از اون چیزی که منتشر شده در دست داشته باشند. یه چیزی در حد این که فاش بشه پزشک مایکل رو این کمپانی استخدام کرده بوده. یا اینکه کمپانی مایکل رو مجبور به استفاده از این دارو کرده بوده. کمتر از این اگه باشه، باید به حال این خانواده تاسف خورد.
بهر حال انتشار این ایمیلها کار هرکسی بوده اصلا فرقی نمیکنه، چون به هر حال موقع برگزاری دادگاه باز هم توسط رسانه ها منتشر می شدند.
من الان دارم به این فکر میکنم که چند سال دیگه میخواند چه چیزی از روابط و زندگی خصوصی مایکل رو بخاطر پول افشا کنند. مثلا فرض کنید...(ولش کن، به موقش معلوم میشه)
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by Mohsen.srn.
13 سال 4 ماه قبل #28809
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
صد رحمت به دلتنگی!
نگرانی بابت دود شدن نام و شکوه و اعتبار مایکل جکسون توسط هر کس و نا کسی، داره میشه پای ثابت دنیای ام جی فن ها.
نگرانی بابت دود شدن نام و شکوه و اعتبار مایکل جکسون توسط هر کس و نا کسی، داره میشه پای ثابت دنیای ام جی فن ها.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 4 ماه قبل #28849
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
اتفقا این کمپانی خیلی خیلی مشکوکه... هم پول خسارت رو دراورد.. هم پول مستند و کلی چیز در مورد دیس ایز ایت...
اما اگر مایکل میموند و کنسرت ها رو اجرا میکرد چی؟؟؟ این کمپانی خیلی بیشتر پول در اورده...
البته هنوز زوده برای قضاوت.. اما این کمپانی یه ریگی تو کفشش داشت...
اما اگر مایکل میموند و کنسرت ها رو اجرا میکرد چی؟؟؟ این کمپانی خیلی بیشتر پول در اورده...
البته هنوز زوده برای قضاوت.. اما این کمپانی یه ریگی تو کفشش داشت...
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.388 ثانیه