- تشکرهای دریافت شده: 9
عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
دیگه من نمی دونم چیرو از من انتظار نداشتی .
در مورد دی وی دی و بلوری هم باید بگم که خیلی وقت ها بین این دو تا هم هیچ تفاوتی در کنسول های متفاوت نیست . چون اکثرا برای بازی های امروز از نظر گرافیک نیازی به حجم بیشتر از دی وی دی نیست و بیشتر از اون یعنی هیج . اکثر شرکت ها وقتی یه بازی رو می سازن دقیقا همون رو برای پی اس 3 و ایکس باکس و پی سی منتشر می کنن اما با فرمت های مختلف .
از نظر قدرت کارت گرافیک هم باید خدمت شما عرض کنم تفاوت زیادی بین کنسول ایکس باکس و پلی استیشن نیست ! ( بسیار ناچیز ! )
اما اگر این دو کنسول رو با پی سی مقایسه کنید اون وقت می فهمید که چقدر پی سی قدرتمند تره .
حالا اگر دلایل علمی شو خواستی باید با اصطلاحات مهندسی دیگه با هم وارد بحث بشیم ! که فکر نمی کنم در حوصله اینجا باشه ...
- vahid_mjlover
-
- آفلاین
- Speechless
-
- تشکرهای دریافت شده: 18
حالا حسابشو بکنید که چطوری هر روز توی خونشون افتاده بودم :lol:
واقعا بازیه جالبیه . خیلی از آهنگ های مایکل توش گذاشتند که باید هم خوند و هم رقصید . در آخر هم از خواندن و رقص شما درصد گیری میکنه ! هر آهنگ هم قسمت آموزشی ، تمرین و اجرا و رقص داره . ولی ای کاش مرحله ای بود . آخه میشه از اول هر آهنگی که دلتون خواست رو انتخاب کنید . به نظرم این از هیجان بازی کم کرده .

vahid_mjlover نوشته: راستش من یه دوستی دارم که خیلی خیلی اتفاقی اورجینال این بازی رو در اولین روز های انتشارش تهیه کرد ! وخیلی خیلی اتفاقی همون دوستم ایکس باکس همراه با کینکت داشت .
حالا حسابشو بکنید که چطوری هر روز توی خونشون افتاده بودم :lol:
واقعا بازیه جالبیه . خیلی از آهنگ های مایکل توش گذاشتند که باید هم خوند و هم رقصید . در آخر هم از خواندن و رقص شما درصد گیری میکنه ! هر آهنگ هم قسمت آموزشی ، تمرین و اجرا و رقص داره . ولی ای کاش مرحله ای بود . آخه میشه از اول هر آهنگی که دلتون خواست رو انتخاب کنید . به نظرم این از هیجان بازی کم کرده .
وحید جان اهنگ another part of me رو توی بازی نداره که باید به اینترنت وصل و با خرج مقدار point ناچیز دانلودش کنی رو بازی :lol:
- تشکرهای دریافت شده: 383
غیر از چند استثنا، رقصها به شدت ابتدایی و بچه گانه هستن. میتونستن سطوح مختلفی برای هر رقص بذارن جای این مسخره بازی. کسی بخواد هم نمیتونه درست برقصه! تکرارهای بیش از اندازه بعضی حرکات حتی خندهدار شده. این هست معرفی مایکل جکسون به نسل جدید!؟
ببینید تا متوجه شید:
Another Part of Me
static2.cdn.ubi.com/emea/videos/flvhd/uk...rt_UK_HD_940x529.flv
Smooth Criminal
static2.cdn.ubi.com/emea/videos/flvhd/uk...minal_HD_940x529.flv
از خراب کردن حرکت معروف Smooth Criminal بگیرید برید جلو.
واقعا ناامید شدم.