Skip to main content

پیشنهادات

بیشتر
14 سال 6 روز قبل #19463 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
اگه میشه بخش سرگرمی که الان یک زیر بخش داره به نام فوتبال اونو بردارین به جاش سه تا زیر بخش به نام های "علمی, طنز, ورزش" بزنین تا بهتر بشه یک مطلب رو پیدا کرد و بخش علمی هم داشته باشه که بچه ها اونجا به صورت تخصصی فعالیت کنن و ورزش هم توش تایپیک های خودش مثل فوتبال بسکتبال والیبال و ....... رو بزنن یا تایپیک های جزئی تر

ممنونم از زحمات شما
كاربر(ان) زير تشكر كردند: blackfire

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 5 روز قبل #19489 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
وحید درست میگه
این جا فوتبال زیاد طرفدار نداره
یه تجدید نظر بکنید

علم و دانش همان قدرت است ...

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #20018 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
کسایی که مدیر بخش خاصی می شن لطفا به بخششون توجه بیشتری نشون بدن بیشتر سر بزنن شاید یکی یه سوالی داشت یا کمک خواست!!
به نظره من بخشی مثه گفتگوی مایکلی که بخش پربازدیده نباید کسایی مثه مایکلا که ماهی یه بار میان اداره کنن اینطوری همه ی زحماتا باز میوفته گردن کسایی مثه الناز!! لطفا یه رسیدگی بهش بکنین یا حدقل زودتر مایکلا یه فکری واسه شرایط جدیدش کنه....

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Farnaz.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #20796 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
فرناز راست میگه اگه مدیرای بخش ها بیشتر سر بزنن و بیشتر فعالیت بکنن رتبه الانه سایت رو بیاریم بالاتر و اگه بخش های مهمی مثل گفتگوی مایکلی مدیر اون بخش یا بیشتر فعالیت بکنن یا اینکه یک همکار فعال براش انتخاب بشه که در صورت نیاز بتونه فعالیت بکنه و یا اینکه اینم یک پیشنهاد هست که:مدیرای بخش ها جاهاشون عوض بشه و برای هر بخش یک مدیر که به اندازه فعالیت ش هست انتخاب بشه مثلا فرناز الان میتونه یک جای بزرگتری فعالیت بکنه مثل گفتگوی مایکلی و مثلا ترمه بشه مدیر بخش دانلود ها و مثلا مایکلا بشه مدیر دوستی ها و اینطوری خیلی بهتر میشه فعالیت ها

دیگه خود شما مختار هستین و ما برای خودتون میگیم که بتونین بیشتر روی سایت تمرکز کنین
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #20798 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
به نظر منم کسایی که فعالیت کمتری دارن یا وقتو حوصلشو ندارن بهتره دستیار باشن یا اینکه کلن قید این کارو بزنن
منم زیاد برام فرقی نمی کنه کی مدیره کجا بشه فقط یه طوری بشه که وقتی یه اشتباهی پیش میاد یکی باشه اختیار داشته باشه درست کنه کارمون اویزون نمونه

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #20901 توسط مایکلا
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک پاسخ: پیشنهادات
تو این 3 هفته ای که مدیریت بخش گفتگوی مایکلی به من داده شده مشکلی تو بخش پیش نیومده که بخوام رسیدگی کنم که الان بهم میگید رسیدگی نمیکنی خب مشکلی نبوده که رسیدگی کنم مگه باید بیخودی بیام پستارو حذف-ویرایش و منتقل کنم و مهمترین بخش فرومو بهم بریزم که بگین مدیر خیلی خوب و فعالی هستی.!!!خب نه حرف نابجایی زده شده نه تبلیغاتی شده و نه ... که بخوام کاری بکنم تا جایی که بخش مربوط به خودمو دیدم قوانین سایت رعایت شده و خوشبختانه مشکلی نبوده.
شده قبل از اینکه به عنوان مدیر انتخاب بشم یک هفته و به ندرت 10 روز یکبار بیام فروم اونم بدلیل اینکه سرم خیلی شلوغ بوده و تو امتحانات دانشگام بودم یا مسافرت بودم ولی تاحالا نشده که فقط ماهی یکبار بیام فروم.!!!
خود مدیرا هم گفتن که فعال بودن ملاک کافی برای دادن مدیریت بخش به کسی نیست و ملاک های باارزش تری وجود داره.
الانم که مدیریت رو برعهده دارم خیلی سعی میکنم که بیشتر به فروم سر بزنم.

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by مایکلا.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

زمان ایجاد صفحه: 4.803 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا