مثل این که مایکل فقط دو بار نازد جایزهٔ صلح نوبل بوده. یکبار در سال ۱۹۹۸ و دیگری در سال ۲۰۰۳. یکبار هم هواداراش میخواستن در سال ۲۰۱۰ نامزدش بکنن. به هر حال من هیچ منبعی برای این موضوع پیدا نکردم.
درسته دو بار نامزد بوده بعد از فوتش هم به دلیل اینکه طبق قوانین فقط افراد در قید حیات میتونن نامزد بشن، منتفی شد. اون سالی که نامزد بود، جایزه به شیرین عبادی داده شد.
قانون جالب نبود
چه ربطی داره اخه؟
جدی الناز؟ شیرین عبادی اون زمان برنده شده بود؟ با این که خیلی به شیرین عبادی علاقه دارم اما ترجیح میدم که ایکاش مایکل برنده میشد.
خوب اگه این جایزه واسه تشویق افرادی باشه که دارن فعالیت میکنن، احتمالا واسه همین قانون گذاشتن که حتما اون افراد در قید حیات باشن. پس احتمالا به عنوان یک نشان افتخار نیست. (؟) مثلا باراک اوباما هم برنده شده ولی آیا اوباما یک نماد صلحه؟ به نظر من نه. اون فقط سیاست مداره. منم با اینکه خیلی دوست داشتم مایکل برنده بشه اون سال زیاد غصه نخوردم چون شیرین عبادی بالاخره این جایزه رو میبرد. امیدوارم این نهادها یه روزی هم از خجالت مایکل درآن و اونطور که شایسته است حقش رو ادا کنن.
Elnaz wrote: خوب اگه این جایزه واسه تشویق افرادی باشه که دارن فعالیت میکنن، احتمالا واسه همین قانون گذاشتن که حتما اون افراد در قید حیات باشن. پس احتمالا به عنوان یک نشان افتخار نیست. (؟) مثلا باراک اوباما هم برنده شده ولی آیا اوباما یک نماد صلحه؟ به نظر من نه. اون فقط سیاست مداره. منم با اینکه خیلی دوست داشتم مایکل برنده بشه اون سال زیاد غصه نخوردم چون شیرین عبادی بالاخره این جایزه رو میبرد. امیدوارم این نهادها یه روزی هم از خجالت مایکل درآن و اونطور که شایسته است حقش رو ادا کنن.
منم امیدوارم هرچند اصلا چشمم از این جماعت آب نمیخوره. در حق مایکل انقدر کم لطفی شده دیگه سر شدیم!
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......