Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

مایکل و مدونا

14 years 1 week ago #28661 by FeanoR

• Dangerous
  • Dangerous

• Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 Apr 1993
  • Replied by FeanoR on topic مایکل و مدونا
    حالا جدا از همه چی ولی بحث سر حرفای مایکل به نظرم تو این مطلب نیستش، اینکه چی شده مایکل بعد از گذشت 10 سال در مورد یک مسئله ای که به قول خودش مهم نبوده حرف زده، جالبه... من بیشتر دوست داشتم ببینم چی شده اصلا بحث به مدونا کشیده شده... آخه این مبحث چیز خاصی نیستش که بعد از 10 سال در موردش حرف زده بشه...

از این نظر میگم که پیاز داغش زیاد شده که یک سری چیزهایی که 10 سال قبل از این مصاحبه برای مایکل اتفاق افتاده رو احتمالا مایکل تو این مدت یک بخش هاییش رو فراموش کرده و بعد از گذشت این همه سال، با پیاز داغ بیشتری به یادش اومده و به صورت ناخود آگاه موضوع رو از اون چیزی که بوده، بزرگترش کرده...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 years 1 week ago #28675 by Jasmine Jackson-mjforever

• Working Day And Night
    • Working Day And Night

• Thank you received: 486

• Birthdate: 01 Dec 1997
  • درسته.. ولی مایکل هیچوقت مثل اون موقع نتونسته این موضوع رو باز کنه یا خودشو راحت کنه! من فکر میکنم مایکل دلش میخواست همه چیز رو شرح بده چون تا 10 سال نتونست چیزی بگه...
    خیلی چیزا تو دلش مونده بودن. نه فقط در رابطه با مدونا بلکه توی بخش های دیگه ی مصاحبه در مورد پدر و خانوادش بود مشخص بود که مایکل خیلی چیزایی رو که نگفته بود حالا بدون پرده اونا رو گفته..
    و فکر کنم خیلی هم 10 سال نشده بود! همونطور که خوندیم مدونا باز هم سعی کرد دل مایکل رو به دست بیاره توی سال های 1996...

mj for ever....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: مایکلا
    Time to create page: 0.221 seconds