Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای

14 years 2 months ago #25640 by Hamid

• طراح و صاحب امتیاز eMJey

• Thank you received: 1119

• Birthdate: 14 Nov 1985
  • 2 تا موضوع که گفته نشده
    یکی تصاویر جدید شروع شبآهنگ که با تصویری از مایکل شروع میشه!

و موضوع دوم کارتون فوق العاده عصر یخبندان یا Ice Age قسمت 4، توش مونواک داره

Keep The Faith
    The following user(s) said Thank You: Nasim, saeed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 years 2 months ago #25983 by saeed

• User
    • User

• Thank you received: 4

• Birthdate: 05 Dec 1991
  • بچه ها نمیدونم برنامه پاپ اپ ویدیو رو از شبکه من و تو دیدید یا نه این برنامه اختصاص داره به بهترین اهنگها در موضوعات مختلف مثلا قسمت اولش درباره بهترین اهنگهای تابستانه بود وقسمت دومش درباره بهترین اهنگهای عاشقانه وبا کمال وقاحت اسمی از مایکل تو این برنامه نمیاد انگار که مایکل اصلا اهنگ عاشقانه نداشته و مثلا اهنگ Teenage Dream از Katy Perry رو عاشقانه تر از You Are Not Alone میدونه به نظرم این واقعا بی انصافیه. خیلی جالبه که اسم برنامه pop up video باشه واسمی از king of pop نباشه بخوای از راک و دهه هشتاد و دهه نود بگی و مایکل نباشه البته این یکی ها هنوز پخش نشده. ببینیم این پنج شنبه که میخواد از دهه نود بگه اهنگی از مایکل هست یا نه و اگه نباشه معلوم میشه شبکه من و تو هم یه چیزیش میشه

14 years 2 months ago #25989 by Jasmine Jackson-mjforever

• Working Day And Night
    • Working Day And Night

• Thank you received: 486

• Birthdate: 01 Dec 1997
  • بله دقیقا. شبکه ی منوتو کلا در زمینه ی مایکل کمکاری کرده. فعالیت های این شبکه در زمینه ی موسیقی و مایکل به جز ویژه برنامه ی موزیک توی روز تولد مایکل خیلی کم هست.
    خیلی از کنسرت ها و مستندها در مورد queen. barry manilow و...هست و تاحلا ندیدم در مورد مایکل چیزی باشه... برام خیلی عجیبه!!!

mj for ever....

14 years 1 month ago #26056 by Nasim

• Wanna Be Starting Something
    • Wanna Be Starting Something
    • I Owe Every Thing To You

• Thank you received: 588

• Birthdate: 16 Mar 1991
  • توی برنامه pop-up video شبکه من و تو که این هفته درباره بهترین موزیک ویدئو های دهه 90 بود آهنگ Black or White هم نمایش داده شد . البته من ندیدم اگر اهنگ دیگه ای هم از مایکل بوده ! فکر میکنم همین یکی بود . یکی از توضیحاتی که درباره این ویدئو داد این بود که 4 دقیقه از ویدئوی اصلی بخاطر مضمون نامطلوبش حذف شده !!! انگار که حذف شده که شده و به زباله دان تاریخ پیوسته !
    یک آهنگ هم نشون داد از Mase , Diddy Piff که بعد از مرگ B.I.G منتشر شده بود و از این خواننده هم توی اهنگ استفاده کرده بودن . عجیب این که توی یکی از توضیحاتش نوشت که B.I.G تنها خواننده ایه که بعد از مرگش 2 تا از آهنگهاش منتشر میشن !!!

14 years 1 month ago #26060 by Hamid

• Thank you received: 1119

• Birthdate: 14 Nov 1985
  • نسیم نوشت تنها خواننده ای "بوده تا اون زمان" که 2 تا آهنگ بعد از مرگش منتشر شده. یا یه همچین جمله ای!
    در مورد ویدئوی Black Or White هم من فکر نمی کنم چیز بدی گفته باشه. حقیقت این بوده که به دلیل مضمون نامناسب و اعتراض خانواده ها حذف شده

Keep The Faith
    The following user(s) said Thank You: Iman

14 years 1 month ago #26069 by شايان

• Working Day And Night
    • Working Day And Night
    • Mr.Splendid

• Thank you received: 1424

• Birthdate: 01 Dec 1990
  • Nasim wrote: یک آهنگ هم نشون داد از Mase , Diddy Piff که بعد از مرگ B.I.G منتشر شده بود و از این خواننده هم توی اهنگ استفاده کرده بودن . عجیب این که توی یکی از توضیحاتش نوشت که B.I.G تنها خواننده ایه که بعد از مرگش 2 تا از آهنگهاش منتشر میشن !!!

چالبه نسیم گفتن دو تا آهنگ؟؟بعد از مرگش 3 تا آلبوم از آهنگ های منتشر نشده اش اومد!!دو تاآهنگ گفتن؟ :)) :mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

Moderators: مایکلا
    Time to create page: 0.297 seconds