داستانهای خیالی از مایکل
14 years 8 months ago #18421
by Elnaz
داستانهای خیالی از مایکل was created by Elnaz
بعد از فوت مایکل نوشتن داستانهای خیالی یا فانتزی در مورد مایکل خیلی باب شد توی فرومهای مختلف. هوادارا با تکیه بر تخیل خودشون، داستانهایی در مورد مایکل مینوشتن. شاید مسخره و بیهوده به نظر بیاد یا برای عدهای جالب توجه باشه ولی به نظر من اینم سبک دیگهای از نوشتنه و ایرادی نداره.
توی اخبار در این مورد خوندین: www.emjey.com/persian/news/archives/2011/12/005387.php
داستان "حکم نهایی کانراد موری" << اینجا >> . اگه مایل بودین داستان رو بخونین و نظرتون رو توی همون صفحهی داستان بنویسین. البته قبلش باید عضو شین. همونطور که توی اخبار اومده، نویسنده از هوادارا خواسته که در اتمام داستان کمکش کنن. روایت جالبی داره به نظر من. داستانهای دیگه هم هست که میتونین بخونین. توی متن خبر توضیحش موجوده.
اگه میخواین توی این تاپیک در مورد این سه داستان بحث کنین لطفا سازنده باشه.
در ضمن شما هم اگه از اینجور داستانهای کوتاه خیالی نوشتین یا سراغ دارین و جایی خوندین، میتونین اینجا با بقیه قسمت کنین.
توی اخبار در این مورد خوندین: www.emjey.com/persian/news/archives/2011/12/005387.php
داستان "حکم نهایی کانراد موری" << اینجا >> . اگه مایل بودین داستان رو بخونین و نظرتون رو توی همون صفحهی داستان بنویسین. البته قبلش باید عضو شین. همونطور که توی اخبار اومده، نویسنده از هوادارا خواسته که در اتمام داستان کمکش کنن. روایت جالبی داره به نظر من. داستانهای دیگه هم هست که میتونین بخونین. توی متن خبر توضیحش موجوده.
اگه میخواین توی این تاپیک در مورد این سه داستان بحث کنین لطفا سازنده باشه.
در ضمن شما هم اگه از اینجور داستانهای کوتاه خیالی نوشتین یا سراغ دارین و جایی خوندین، میتونین اینجا با بقیه قسمت کنین.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.200 seconds